Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 17
mireal spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Nu imi spui si mie, pas cu pas, cum ai facut?! Asa, ca de la fana la fana S &the City |
millie spune:
Neata
pe la 4 i-am mai dat un novocalmin si vad ca acum e un pic mai bineMonica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
aris26 spune:
neatza
imi cer in primul rand scuze ca am speriat mamele de baieteti cu fimoza. nu zic ca e floare la ureche dar acum sunt convinsa ca toata povestea a fost si distorsionata de cele intamplate in ultima vreme. cred ca trebuia sa ashtept inca cateva zile, sa fiu eu mai ok cu psihicul
vad ca avem fete noi. bine ati venit in gashca! sa fiti active![]()
mai am o gramada de recuperat si o zoi destul de plina....sa vedem daca tzin pasul
anamariame - eu zic sa te linishteshti. tu esti mama ei si o sa fi mereu pe primul plan pt ea, deocamdata bucura-te ca stie sa isi arate dragostea si sa se faca iubita si de alti oameni, tu oricum o iubeshti, nu mai e nevoie sa faca nimic special pt tine. eu eram ingrijorata ca nu se intorcea la mine cand era intrebat unde e mama. se intorcea la ceas, la caine, la pisica, la ochelari, la fetitza, la televizor, la telecomada...la tooooot..la mama nu. si uite ca de vreo 10 zile se intoarce clar si la mama. s-a prins
. dar pozitia ta de mama sa stii ca nu ti-o ia nimeni indiferent de cine mai este ingrijita. iti stie mirosul, vocea de cand era in burta. fi pe pace

25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
neata fetelor,
va rog,cne sta prin zona unirii,puteti sa imi spuneti si mie cam pe unde se afla bd unirii nr 25?(bloc 14)nu stiu daca este pe partea aceea paralela cu Dambovita,pe langa club Why Not,sau pe partea asta cu Mc?
nu mi-a placut niciodata zona aia,asa ca va rog 
mireal spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
|
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 neata fetelor, va rog,cne sta prin zona unirii,puteti sa imi spuneti si mie cam pe unde se afla bd unirii nr 25?(bloc 14)nu stiu daca este pe partea aceea paralela cu Dambovita,pe langa club Why Not,sau pe partea asta cu Mc? nu mi-a placut niciodata zona aia,asa ca va rog ![]() MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
Niko, Bd Unirii este cel cu fantani care tine de la Piata Alba Iulia pana la Casa Poporului. Numarul 25 nu stiu pe care parte e. Vezi o harta online.
Nikoleta20 spune:
bianca,10x
...gasesc eu pe acolo,eventual intreb pe cineva.
ma duc la un interviu,la o ag de pub,asa k tineti-mi pumnii,va rog ,k am mare nevoie de jobul asta

...sau,ma rog,oricare altul
.
am vaz k aris l-a dus p vitamina la medic pt putza...nu am citit ink pt k vreau sa am capul limpede...tot ce sper e sa fie bine piticul
pt el si mamica lui.
georgyiuly spune:
Neata...beau si eu o portie dubla de cafea ca sunt tare somnoroasa!!!
Bianca am inteles ce ai vrut tu sa spui, ideea mea e ca avand in vedere ca eu locuiesc in "tara lui Papura-Voda" aici singurul antitermic existent in farmacie pt copii este tachipirina, adica paracetamol.Panadolul mi l-au trimis ai mei, acum m-am desteptat si eu si le-am spus si de Nurofen si Novocalmin.
Giulia a dormit destul de bine azi-noapte, febra a facut spre dimineata dar acum vad ca e bine, zburda prin casa.Abia astept ora 2 sa ajungem la pediatru!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
10 luni
georgyiuly spune:
Nicoleta succes la interviu..sa fie cum iti doresti tu!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
10 luni

Nu imi spui si mie, pas cu pas, cum ai facut?!