Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Citat:
citat din mesajul lui mireal
Olishka ce dulce e David.Se vede ca i-a placut spanacul.Azi am gatit dovlecel la cuptor, cu branzica, orez fiert si un galbenus.Intai am lasat dovlecelul la abur cu putin unt si dupa aceea l-am pus la cuptor.I l-am servit cu putina smantana, a mancat tot.
Suna foaaarte bine!Nu imi spui si mie, pas cu pas, cum ai facut?! Asa, ca de la fana la fana S &the City Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Reteta era dovlecel umplut, dar pt. ca trebuia un pic prajit inainte in unt, l-am adaptat un pic.Doi dovlecei curatati de coaja,taiati feliute,pe care i-am pus intr-o craticioara cu putin unt si un pic de apa.Am pus capacul si i-am lasat pana s-au inmuiat.Am luat un pumn de orez pe care l-am fiert.Dupa aceea am amestecat orezul cu branzica(portia iesita din 300 lapte) si un galbenus de ou,am mai pus si patrunjel.Am scos dovleceii din craticioara i-am pus intr-un vas de iena pe care l-am tapetat cu faina,dupa aceea am pus amestecul facut cu branzica.Vasul l-am acoperit cu capacul si l-am lasat la cuptor pana s-a rumenit.Se poate face si pt. adulti dar umpluti, eu nu i-am umplut pt. ca am zis ca oricum ii pasez.Pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

La mine noaptea trecuta nu a fost deloc fantastica,mi-am pazit puiul deoarece nu reuseam sa-i scad febra pe la 4 i-am mai dat un novocalmin si vad ca acum e un pic mai bine

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

imi cer in primul rand scuze ca am speriat mamele de baieteti cu fimoza. nu zic ca e floare la ureche dar acum sunt convinsa ca toata povestea a fost si distorsionata de cele intamplate in ultima vreme. cred ca trebuia sa ashtept inca cateva zile, sa fiu eu mai ok cu psihicul

vad ca avem fete noi. bine ati venit in gashca! sa fiti active
mai am o gramada de recuperat si o zoi destul de plina....sa vedem daca tzin pasul

anamariame - eu zic sa te linishteshti. tu esti mama ei si o sa fi mereu pe primul plan pt ea, deocamdata bucura-te ca stie sa isi arate dragostea si sa se faca iubita si de alti oameni, tu oricum o iubeshti, nu mai e nevoie sa faca nimic special pt tine. eu eram ingrijorata ca nu se intorcea la mine cand era intrebat unde e mama. se intorcea la ceas, la caine, la pisica, la ochelari, la fetitza, la televizor, la telecomada...la tooooot..la mama nu. si uite ca de vreo 10 zile se intoarce clar si la mama. s-a prins. dar pozitia ta de mama sa stii ca nu ti-o ia nimeni indiferent de cine mai este ingrijita. iti stie mirosul, vocea de cand era in burta. fi pe pace

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

neata fetelor,
va rog,cne sta prin zona unirii,puteti sa imi spuneti si mie cam pe unde se afla bd unirii nr 25?(bloc 14)nu stiu daca este pe partea aceea paralela cu Dambovita,pe langa club Why Not,sau pe partea asta cu Mc?nu mi-a placut niciodata zona aia,asa ca va rog

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pt. toti ghioceii nascuti azi.Nicky 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
Citat:
citat din mesajul lui mireal
Mai sterilizati biberonele, pana cand ar trebui sterilizate?
eu am inceput sa-i dau lapte praf de la 6 luni si nu am sterilizat niciodata biberoane. biberoanele le spal cu detergent de vase.eu nu vad rostul sterilizatului la copilul care mananca mancare, merge de-a busilea si baga mana in gura.-------------------------------------------------------------------------mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
merci, nu o sa le mai sterilizez nici eu atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

neata fetelor,
va rog,cne sta prin zona unirii,puteti sa imi spuneti si mie cam pe unde se afla bd unirii nr 25?(bloc 14)nu stiu daca este pe partea aceea paralela cu Dambovita,pe langa club Why Not,sau pe partea asta cu Mc?nu mi-a placut niciodata zona aia,asa ca va rog

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Niko, Bd Unirii este cel cu fantani care tine de la Piata Alba Iulia pana la Casa Poporului. Numarul 25 nu stiu pe care parte e. Vezi o harta online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

bianca,10x...gasesc eu pe acolo,eventual intreb pe cineva.
ma duc la un interviu,la o ag de pub,asa k tineti-mi pumnii,va rog ,k am mare nevoie de jobul asta...sau,ma rog,oricare altul.
am vaz k aris l-a dus p vitamina la medic pt putza...nu am citit ink pt k vreau sa am capul limpede...tot ce sper e sa fie bine piticul pt el si mamica lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata...beau si eu o portie dubla de cafea ca sunt tare somnoroasa!!!

Bianca am inteles ce ai vrut tu sa spui, ideea mea e ca avand in vedere ca eu locuiesc in "tara lui Papura-Voda" aici singurul antitermic existent in farmacie pt copii este tachipirina, adica paracetamol.Panadolul mi l-au trimis ai mei, acum m-am desteptat si eu si le-am spus si de Nurofen si Novocalmin.

Giulia a dormit destul de bine azi-noapte, febra a facut spre dimineata dar acum vad ca e bine, zburda prin casa.Abia astept ora 2 sa ajungem la pediatru!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Nicoleta succes la interviu..sa fie cum iti doresti tu!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
10 luni

Mergi la inceput