Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *148*
Raspunsuri - Pagina 16
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Pisigri, Pisik, Alina, Cati, Magdy si fetele care au cerut grafice cu numele, am pus de miercuri graficele in album, le-ati vazut? O sa mai fac azi in continuare, ieri am avut o zi... ![]() M-am culcat si eu mai repede, la 10 si ceva aseara eram la nani, ne-a pus sotul pe toti obligat-fortat la somn, si la 2 eram fresh. Noroc de copii somnorosi, abia la 7 s-au trezit. Am capul mare de atata somn. Eu dimineata sunt somnoroasa, ala e cel mai dulce somn. Asa ca tot as mai dormi putin. Le-am dat laptic, si astept menajera, apoi vedem, daca se incalzeste un pic, evadam si noi s-o lasam linistita. Va imaginati cum e o zi de curatenie generala cu 2 pitici prin picioare.![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
multumim

eu le-am si salvat
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
Fetelor..cine povestea de colargol pe aici?eu am nevoie si nu gasesc nicaieri:(((
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
Bianca2503 nici ioana nu vrea suzeta.
la noi noptile se petrec asa: s
eara pe la 21:30 se culca in patut dupa ce mananca tzitzi si lapte praf.
fie pe la 12, fie pe la 2 se trezeste si se ridica in picioare. eu incerc sa o pup si o pun sa se culce la loc. uneori reusesc cu asta. daca nu o iau in brate si-i dau apa. daca nici asa nu se linisteste, iar eu sunt chiauna de somn, o iau in pat langa mine si o mangai pe spate. asa adoarme. foarte rar la ora asta ii mai dau tzitzi. daca nu adorm inaintea ei o pun in patut.
de cateva ori mi s-a intamplat ca la trezirea de la ora asta, sa fiu atat de adormita incat sa nu stiu ca am pus-o langa mine in pat. ma trezeam pe la 5 cu ioana langa mine si bineinteles ca ma speriam.
pe la 5 iar se terzeste si atunci ii dau tzitzi si o mai pun sa doarma. daca misuna prin pat o pun cu capul pe perna si o mangai pe spate.
pe la 7 iar e in picioare. atunci e trezirea generala pt toata lumea. ii mai dau tzitzi si apoi o pun la masa si-i dau bibe cu lapte praf, in timp ce noi luam micul dejun.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean multumim ![]() eu le-am si salvat Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Bogdana, m-am convins, le redimensioneaza photobucketul. Uite, le-am pus amandoua pe o pagina, dar nu facute din nou, ci numele savate separat (adica exact ce am pus separat in photobucket), si au aceeasi dimensiune. Iti trimit pe mess, dar nu acum, ca nu merg toate deschise.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Bogdana, m-am convins, le redimensioneaza photobucketul. Uite, le-am pus amandoua pe o pagina, dar nu facute din nou, ci numele savate separat (adica exact ce am pus separat in photobucket), si au aceeasi dimensiune. Iti trimit pe mess, dar nu acum, ca nu merg toate deschise. ![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Acum ma duc si eu la treaba..aspirat..blabla....imi dai un bip cand intri:)Cauta si mie Colargol dc ajungi in farmacii

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean Acum ma duc si eu la treaba..aspirat..blabla....imi dai un bip cand intri:)Cauta si mie Colargol dc ajungi in farmacii ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Spor la treaba!
O sa caut, te sun. Da-le si la ciupercute de lucru, daca tot au energie, sa ai si tu ajutor.Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
petrean spune:
Lor le dau o carpa in mana..ii pun pe jos..si sterg ei singuri:))))
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui m_monique Bianca2503 nici ioana nu vrea suzeta. la noi noptile se petrec asa: s eara pe la 21:30 se culca in patut dupa ce mananca tzitzi si lapte praf. fie pe la 12, fie pe la 2 se trezeste si se ridica in picioare. eu incerc sa o pup si o pun sa se culce la loc. uneori reusesc cu asta. daca nu o iau in brate si-i dau apa. daca nici asa nu se linisteste, iar eu sunt chiauna de somn, o iau in pat langa mine si o mangai pe spate. asa adoarme. foarte rar la ora asta ii mai dau tzitzi. daca nu adorm inaintea ei o pun in patut. de cateva ori mi s-a intamplat ca la trezirea de la ora asta, sa fiu atat de adormita incat sa nu stiu ca am pus-o langa mine in pat. ma trezeam pe la 5 cu ioana langa mine si bineinteles ca ma speriam. pe la 5 iar se terzeste si atunci ii dau tzitzi si o mai pun sa doarma. daca misuna prin pat o pun cu capul pe perna si o mangai pe spate. pe la 7 iar e in picioare. atunci e trezirea generala pt toata lumea. ii mai dau tzitzi si apoi o pun la masa si-i dau bibe cu lapte praf, in timp ce noi luam micul dejun. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Mda, ea vrea bibe.
Asa si noi, ne culcam seara, la jumatate ora fix se trezeste. Ii mai dau sa suga (ma gandesc ca o fi uitat desertul) si apoi somn. Dupa vreo 2 ore iar se trezeste...daca nu vrea sa suga (de multe ori nu isi gaseste pozitia buna de supt) il mut. Il iau cu noi unde ori adoarme blana ori frichineala.
Daca se frichine ii dau sa suga (nu suge mult, cat sa adoarma-oricum lapte nu prea mai am). Sa azicem ca adoamre vreo ora cu noi. Se trezeste si il pun la el...blana, somn adanc.
Mi-e greu sa ne tot alergam. Off, pana la urma cred ca e ceva ce il deranjeaza...ori ii e cald, desi nu il invelesc, ori ii amorteste ceva, sau poate viseaza urat.
mireal spune:
Buna dimineata,Noi ne-am trezit la 5.30,am baut laptic si am mai motait pana la 6.30.Ne-am jucat, Theo a papat fructele, eu am baut cafeaua si acum l-am culcat.Sper sa reusesc sa-l culc mai tarziu azi,macar la 21 poate se trezeste si el un pic mai tarziu.

Am capul mare de atata somn. Eu dimineata sunt somnoroasa, ala e cel mai dulce somn. Asa ca tot as mai dormi putin. Le-am dat laptic, si astept menajera, apoi vedem, daca se incalzeste un pic, evadam si noi s-o lasam linistita. Va imaginati cum e o zi de curatenie generala cu 2 pitici prin picioare.