Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
ellanik spune:
Rebiana,mai bine iti trimit eu AWB de la curier.Ti le bag si in geanta termoizolanta.
Plus ca nu dau greata deloc.
La ce alt prenume v-ati gandit?
+35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
CoriMami spune:
rmkristine eu am facut analizele la Sanador Victoriei. Sambata mi-au recoltat si joi cand am sunat erau gata si am trimis sotul sa mi le ia. Numai anti corpii anti grupa tatalui au fost vreo 60 ron parca.
34+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Rebiana,mai bine iti trimit eu AWB de la curier.Ti le bag si in geanta termoizolanta. Plus ca nu dau greata deloc.![]() La ce alt prenume v-ati gandit? +35 cu George-Theodor AMR 4 saptamani .... musai !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
eu fata gospodina!La prenume e jale... ne gandim la Catrinel, Diana, Lia, Miruna, Sanziana.. unul din ele!
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Ina_3040 spune:
Rebiana, stiu ca nu m-ai intrebat dar eu votez pt Diana ![]()
Ina
33 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
briza_marii spune:
Woaw asteptam un o noua iepurica!! 
hai Miky

Acum am venit de la morfo de trim III: bebe Eric e un grasunel de 2kg si un lungan de 44cm
si nu sta locului o clipa. E tot cu capul jos jos asa ca iar nu am putut sa ii vedem mutrita oricat -sa chinuit dr. Din pacate colul e de 2,9cm tot cu fanta de 0,1mm, adica tot cu tendinta de deschidere, deci tot prin pat tre sa stau si fara efort.
Am intrebat de inteptaturile din col si a zis dr ca sunt normale, ca bebe e cu capul f jos si apasa uneori pe niste terminatii nervoase si de aia.
Oana si eu am patit-o cu ardeii umpluti. Sper ca acum esti bine
Rebiana si eu fac la fel ca Oana cand mi-e greata sau am arsuri, imediat ma gandesc la tine. Doamne cata tarie de caracter ai sa treci prin asta zilnic de atata timp
Ella eu de vre-o 2 zile fac inhalatii cu aburi de la apa fiarta cu sare, ca altfel nu pot respira si simt ca ma sufoc. Incearca si tu, poate te ajuta si pe tine.
Andra ce dexteritate ai la facut baita!!
De bebe Ianis nu mai zic ca e un dulce, si un falcos

30+
Eric Mihai
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui Ina_3040 Rebiana, stiu ca nu m-ai intrebat dar eu votez pt Diana Ina 33 ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Hihi, sa stii ca si eu tot cu acesta cochetez!

Briza
sa vezi ce repede uitam tot ce-a fost neplacut! Felicitari pentru vestile bune de la eco; pupam copanelele grasunului!
Colul va fi ok daca te menajezi. Ai grija de tine si bebe!Mami de Luca
again ~
honeybaby spune:
Rebiana- centrum materna iau si eu, si omega 3 , plus ceva fier de curand. Nu ca as vrea sa fie mare rau fimea...vreau doar sa fie dezvoltata normal si sa nasc la termen. Doar in caz de nastere prematura ma ingrijoreaza kg, la termen sigur ajunge la 3 kg.
Ella- am fost fata cuminte. Nu m-am mai urcat pe casa pt a nu a mai nins. Acum stau si calc hainutele bebelunei si ma gandesc cum sa fac sa am mai mult spatiu.
Am niste cutii pe sifonier la mine in camera, la parinti. Trebuie sa studiez ce este in ele, ce mai pastrez si ce mai arunc si sa vad ce mut de aici acolo.
Oare cu cartile din liceu si generala mai fac ceva ??? Dar cu cursurile din facultatE??
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
briza felicitari pt vestile bune de la eco :)
colul cred ca e ok, rezista el pana la sfarsit
rebiana mie imi place diana dar si lia, si ar fi in loc de ioana sau de eva?
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Rebiana,Diana e misto la cat de luptatoare e fii-ta.Dar sincer (ca o soacra mare ce sunt si-mi shade bine)nu prea se bate cu Ioana (Diana-Ioana....cam multi de iiii....misto e si Miruna...Uite niste idei ca sa ma bag in seama :Mara, Sara,Iulia,Sabina,Raluca,Ruxandra,Daria,Delia....ma mai gandesc.Pup!
+35 cu
George-Theodor
AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui dayanara briza felicitari pt vestile bune de la eco :) colul cred ca e ok, rezista el pana la sfarsit rebiana mie imi place diana dar si lia, si ar fi in loc de ioana sau de eva? roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
.. in loc de Eva :)
Am observat ca 25miky avea DPN pe 8 martie ceea ce ma face sa ma gandesc ca are acum 35+... asadar avem de-a face cu o noua bebelusa grabita!

Si, pt ca tot sunt la capitolul asta, marchez si eu intrarea in saptamana 34-a!

Mami de Luca
again ~