INSEMINARE 61

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ralucuta, eu am fost de vreo 3 ori la dr. albu. initial pt ca trebuia sa ma operez pt un chist urias pe ovar unic, apoi cand chistul a disparut, sa ne progrm pt IA sau FIV. pt ca spermograma sotului s-a imbunatatit, s-a decis intai o IA,( am mai facut una nereusita in iulie, la giulesti).

consult a fost parca 1 mil si eco 60 RONi. apoi am platit mereu doar eco 60 RONI.

ideea la mine este ca orice stimulare imi poate creste chistul la loc. de aceea va intrebam cum este doza asta de menopur.

eu zic sa stai relaxata in ceea ce-l priveste pe dr. albu, e un dr. ok, destul de rabdator, iti raspunde la intrebari, nu te lasa asa in aer. si e destul de meticulos. pana una alta, am o parere buna, mai ramane de vazut ce iese la IA.

si despre prof. marinescu initial am crezut de bine, apoi am fost ff dezamagita si de el si de giulesti.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

eu sigur fac IA la med new life, pe grivita si acolo m-a consultat dr. albu. nu stiu, poate mai are consultatii si la med life.
deja ma doare burta ca de ciclu, deci curand imi vine si incep stimularea.

mi-a zis din ziua 2 sa incep, pana in ziua 6 si apoi sa dau sms sa ma program pt eco in ziua 7.

of doamne, am atatea emotii. as vrea enorm sa reusim asa, nu prea sunt bani de FIV. stiu insa ca si voi aveti aceleasi emotii si ma bucur enorm pt cele care au reusit.

anna ivan, ma bucur enorm pt tine ca ai reusit.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

stiti ce ma gandeam? ca un FIV costa enorm,enorm.ai mai multe sanse pe procedura comparativ cu IA,dar per total sansele sunt tot mici. facem FIV(eu una am strans cam in 2 ani banii), deci cum spuneam se face FIV nu se reuseste,si ramai sec, siderat, si fara copil, si fara bani..eu am facut o conversie FIV ,adica am facut stimulare ptr IA si m-au trecut la FIV, dar mi-au luat bani foarte putin pe procedura respectiva,dar dezamagirea si stresul psihic a fost incomparabil ca cele dupa IA.aveam deja embrion,am scurtat mult din partea fiziologica, ptr ca la mine o trompa nu e, una e lunga, subtire, slab permeabila..si acel embrion, mama lui de embrion nu s-=a implantatdar din banii de la FIV poti face "n" inseminari..
10-20..asa ca, o mica parere,perseverati,rabdati, caliti-va psihicul, rabdarea,si faceti cat de multe IA putetiFIV-ul sa ramana o optiune indepartata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
E prima oara cand intru la topicul vostru, sincer speram ca voi reusi pe cale naturala dar se pare ca sansele sunt reduse (eu probleme cu tiroida si mai avem o probl. de calitate a "materialului").
Asa ca se pare ca IA tb sa facem si noi. Nu as mai astepta insa nu stiu daca are rost sa fac pana nu intra tiroida in regim normal. In prezent TSH = 7, ar trebui sa fie undeva in jur de 2 ceea ce inseamna ca ar mai trebui sa astept 1 luna.
Stie cineva sa ma lamureasca in privinta asta: exista sanse de reusita la IA cu hipotiroidei sau e mai bine sa astept pana am tiroida sub control? Nu de alta...dar chiar n-are rost sa cheltuim si bani si sa ne si stresam daca chiar nu ar fi sanse.
Multumesc anticipat si succes tuturor, va tin pumnii!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
mi-a zis din ziua 2 sa incep, pana in ziua 6 si apoi sa dau sms sa ma program pt eco in ziua 7.

sa-i trimiti sms in ziua 1 de ciclu. eu ii trimitema asa "azi e ziua 1. maine incep tratament cu ..... Trebuie sa facem eco in z 6 sau 7" eu la cele 3 incercari am fost chemata in ziua 6

succes

aaa si clinica de pe grivitei e MEd Life nu MEd NEw LIfe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:

sa-i trimiti sms in ziua 1 de ciclu. eu ii trimitema asa "azi e ziua 1. maine incep tratament cu ..... Trebuie sa facem eco in z 6 sau 7" eu la cele 3 incercari am fost chemata in ziua 6

succes

aaa si clinica de pe grivitei e MEd Life nu MEd NEw LIfe

asa o sa fac si eu.
cu el ai reusit si tu?

poate are mana buna, cum s-ar zice.

viss,

mie albu mi-a zis sa mai fac o singura ia si apoi fiv, pt ca am ovar unic si pe el am avut un chist urias, credeam ca nu mai scap de el si nu-mi fac bine stimularile. asa ca dc nu mi iese la aceasta ia, vom face un fiv si apoi ne oprim, o vreme.
as vrea enorm sa iasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
asa o sa fac si eu.
cu el ai reusit si tu?

poate are mana buna, cum s-ar zice.

cu el am facut

http://lmtf.lilypie.com/vgF1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

buna, fetelor! cat costa o inseminare la Medlife, la dr Albu? am intrat pe site-ul lot, dar nu am gasit nimic!

Ajutati-l pe andrei. Intrati aici:
http://andreibucur.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

babyblue- iti tin pumnii.sa fie cu noroc IA.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

babyblue- iti tin pumnii.sa fie cu noroc IA.

crezi ca ar trb sa fac direct fiv? dc tot ma stimulez si nu prea am voie.
sa i zic lu albu sa fac direct fiv?

_

Mergi la inceput