INSEMINARE 61
Raspunsuri - Pagina 5
ralucutza79 spune:
Buna Auram.
Multumec mukt pentru sprijin.
Eu am luat timp de patru luni clostylbegit, dar nu aveam rezultate bune, iar cand am inceput cu doua pilule pe zi am facut hiperstimulare.
Eu am avut rezultate cu ova-mit.
luminita42 spune:
anna_ivan, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am facut ochii
cand am vazut numele tau pe listutza !..
Ma bucur din toata inima pentru tine!
E clar ca 2010 e un an bun pentru facut copii!
O sa fiti toate gravide fetelor, o sa vedeti!!!!

PS. eu sunt binishor, ma mai doare burta putin, as avea cam 6 saptamani acum, daca testele alea pozitive nu ma pacalesc(vreo 5 teste am facut, ultimul pe 2 febr.) Sunt programata la eco pe 9 februarie si am emotii. sper sa fie ok, fetelor.
ralucutza79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 anna_ivan, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Am facut ochii cand am vazut numele tau pe listutza !..Ma bucur din toata inima pentru tine! ![]() E clar ca 2010 e un an bun pentru facut copii! O sa fiti toate gravide fetelor, o sa vedeti!!!! ![]() ![]() PS. eu sunt binishor, ma mai doare burta putin, as avea cam 6 saptamani acum, daca testele alea pozitive nu ma pacalesc(vreo 5 teste am facut, ultimul pe 2 febr.) Sunt programata la eco pe 9 februarie si am emotii. sper sa fie ok, fetelor. |
felicitari!!!! sarcina usoara si bebel sanatos.
babyblue spune:
buna fetelor!
ma luati si pe mine in listuta?
acum in februarie voi face inseminare la med new life, cu dr. albu, si incep stimularea cu menopur 75 ui.
sunt la a doua IA, prima fiind la Giulesti, nereusita, cu dr. Marinescu. a fost pe ciclu natural.
as ruga pe fetele care au mai facut stimulare, sa-mi spuna si mie dc stimularea cu doza asta de menopur este una puternica sau slaba.
mentionez ca eu am un singur ovar si am avut un chist f mare pe el, de care doar ce am scapat si n-as vrea sa-l refac!
va multumesc.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
ralucutza79 spune:
Buna babyblue.
Eu am facut doar o luna stimulare cu menopur 75.
Nu mi s-a parut puternic.
Bine ai venit.
Bafta multa.
ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui ralucutza79 Buna babyblue. Eu am facut doar o luna stimulare cu menopur 75. Nu mi s-a parut puternic. Bine ai venit. Bafta multa. ![]() |
Spune-mi te rog cat te-a costat consultatia la dr. Albu?
Si daca ti a facut si eco.
adrianaady spune:
BabyBlue daca te referi la dr Albu Dragos, inseamna ca faci IA la Medlife, nu la MedNewLife
Sunt clinici diferite.
Stimularea cu 75 de unitati, este o stimulare usoara, stai linistita. Mult, mult succes si ai incredere in acest doctor, stie ce face si este un om deosebit.
Ralucutza pai consultatia este parca 120 ron. Are zile cind il gasesti la eco= 200 ron ( luni dupa amiaza cred) si zile cind are consultatii/controale .
Anna 
sabrinela spune:
Fetelor va multumesc pt incurajare
nu am avut net zilele astea (am avut virus)si deabia asteptam sa intru pe forum sa citesc,insasi ora la care scriu spune tot
anna_ivan felicitari!!!

ralucutza79 spune:
| citat din mesajul lui adrianaady BabyBlue daca te referi la dr Albu Dragos, inseamna ca faci IA la Medlife, nu la MedNewLife Stimularea cu 75 de unitati, este o stimulare usoara, stai linistita. Mult, mult succes si ai incredere in acest doctor, stie ce face si este un om deosebit. Ralucutza pai consultatia este parca 120 ron. Are zile cind il gasesti la eco= 200 ron ( luni dupa amiaza cred) si zile cind are consultatii/controale . Anna ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
adrianaady Dr Albu lucreaza si la MedNewLife