INSEMINARE 61

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

viss iti multumim ca te descarci. toate frustrarile alea sunt si ale noastre
si Doamne ajuta la vesti bune

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza79 spune:

z1 CM.
Maine o luam de la capat dar cu Dr. Albu.
De data asta sunt sigura ca voi reusi.
Am incredere in el.

Viss- Bafta multa.
Crissia- mergem mai departe si vom reusi.
Anna- cum te simti?
Poate ne vedem maine la Medlife, eu am programare la ora 14.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata,
dragelor am si eu o intrebare.
dupa IA ma doare burta aprope tot timpul si sunt f balonata,uneori se face atat de mare incat abia pot sa merg sau sa ma misc.
ati patit asa ceva?
sanii sunt moi,au fost tari imediat dupa inseminare in primele 4-5 zile,dar intre timp au devenit normali.
acum sunt ziua 10 de la IA si probab il ca nu va fi nevoie sa mai fac nici un test ,ca cm o sa vina in mod cert,am eu asa o presimtire.
aaaa, si inca ceva ati auzit daca faci hiperstimulare poti sa ramai gravi ,totusi?

va multumesc si va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui soricica

neata,
dragelor am si eu o intrebare.
dupa IA ma doare burta aprope tot timpul si sunt f balonata,uneori se face atat de mare incat abia pot sa merg sau sa ma misc.
ati patit asa ceva?
sanii sunt moi,au fost tari imediat dupa inseminare in primele 4-5 zile,dar intre timp au devenit normali.
acum sunt ziua 10 de la IA si probab il ca nu va fi nevoie sa mai fac nici un test ,ca cm o sa vina in mod cert,am eu asa o presimtire.
aaaa, si inca ceva ati auzit daca faci hiperstimulare poti sa ramai gravi ,totusi?

va multumesc si va pup

uka

balonata am fost si eu la fiecare IA. abia respiram de umflata ce eram.
asa sunt si acuma dar mai ales spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

anna,
asa simt si eu ,uneori,mai ales seara abia mai pot respira.

nu-mi ramane decat sa mai astept cateva zile.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetele,
Elena ,Aniscaabine ati venit . Va doresc o sedere cat mai scurta la aspirante.Multa bafta.
Crissia , Ralucutza imi pare extrem de rau si am trecut acum o saptamana prin aceleasi stari de dezamagire, tristete si furie dar usor ,usor aceste stari au disparut si a rasarit din nou speranta.

Viss, Anna va tin pumnii sa fie bine.Doamne Ajuta!
Fetelor voi cand ati facut stimularea din a cata zi a ciclui ati mers la eco?
Mie mi-a zis sa incep cu ziua a 13-a mi se pare cam tarziu avand in vedere ca pana in ziua 12 fac stimulare.
Sensibila
tu ai facut stimulare cu ovamit am inteles dar cu ce rezultate? pe langa ovamit ai mai facut si altceva?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

aruam eu am inceput de fiecare data stimularea in z2 si la eco am mers in z6. la prima IA mi0a mai micsorat doza de puregon, la a 2 incercare am oprit IA ca nu facusem decat un folicul foarte baban, iar la a treia mi-a mai dat sa fac pe langa puregon si menopur si niste centrotide.
acuma depinde de medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena36 spune:

ed][/red]aruam multumesc,bafta si tie.Am mari emotii din cauza durerilor de burta si spate sper sa nu fie sindrom menstrual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

fetelor,multumesc pentru sustinere nu stiu ce m-as fi facut fara voi sunteti singurele cu care pot vorbi despre asta ,cine altcineva m-ar putea intelege decat voi care ati trecut sau treceti prin asta
astazi o sa sun dr.sa vedem ce facem in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor!

alla, mercic pentru cuvinte! legat de menopur, asta si voiam sa fie slaba, pt ca nu vreau sa mi apara iar chist pe ovar.

viss, iti tin pumnii la eco. eu cred ca va fi bine!

raluca, crissa, veti reusi pana la urma!

soricica, lasa sanii si simptomele, nu sunt mereu concludente. e imp sa faci testul sa vezi ce iese. dc nu iese, urmatoarea va reusi, sigur! roaga-te la Dzeu!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput