INSEMINARE 61

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

anna_ivan - POATE FI CEVA TRECATOR SAU POATE FI CEVA PERMANENT CARE SA NU AFEECTEZE DELOC BEBELUL. Sunt femei care sangereaza peste sarcina luni intregi si aici nu ma refer la sangerari ca la cm ci permanente. Pune utrogestanul e super ok doza care ti-a dat-o, ia nospa cum ti-a zis medicul si o sa fie bine. Tin pumnii sa stea bebe la locul lui si sa creasca mareeeeeeeee. I aparacetamol pt raceala ca ai voie, fara probleme. NU AI VOIE SA TE NERVEZI SI SA TE STRESE ACUM ! PLZ !!!!! MAI BINE MERGI CU TRENUL SI GATA !!!!!!!!!! Din pacate codul portocaliu e pana luni la ora 20, dar sper sa fie mai bine pana maine dimineata sa poti ajunge.

ucam - IA la Giulesti are acelasi pret indiferent de medic.
IA de la sot este 200 lei
IA de la donator este 450 lei
La fiecare se adauga spaga pe care vrei tu sa i-o dai medicului + costul stimularii daca este cazul.

viss - mergi si mai fa 2 beta, una luni si alta miercuri si o sa vezi exact in functie de beta. Dupa parerea mea daca s-a vazut la eco insemna ca e in evolutie, mai ales ca la 5 saptamani nu prea se vede. Inimioara o poti vedea cel mai dereme la 7 saptamani, eu asa stiu. Mergi si fa beta si o sa vezi ca e ok. E f buna doza de utrogestan si acidul folic. Nu cred ca poti lua altceva in plus decat no spa la orice mica durere, sa nu stai sa doara.
Eu la sarcina cu avortul la 5 saptamani nu se vedea nimic in uter, apoi la sarcina asta deabia la 6 saptamani m-am dus ai am vazul sacul, iar abia la 9 saptamani am vazut si inimioara.
Lasa si tu bocitul si fii optiomista. NU AI VOIE SA TE NERVEZI SI SA TE STRESE ACUM ! PLZ !!!!!

crissia, ralucutza79 - imi pare sincer rau, dar copul sus o sa apara si bebei !

sorinake - nu, eu am luat cate 1/2 pastila pe zi timp de 10 zile

luminita42 - bafat multa la dr pe 9 feb si eu tot pe 9 ma duc la eco sa vedem cum e bebelina. Iti tin pumnii

e in burtica +35 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena36 spune:

Buna,va pup pe toate.Sunt noua pe aici si sper ca ma ajutati cu niste sfaturi.Am facut IA acum 7 zile si de ieri ma doare spatele ca si inainte de CM,iau utrogestan200/8 ore,poate sa fie de la progesteron,sau sunt simptome normale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

buna fetelor...
felicitari ana sa ai o sarcina usoara.!!!
Viss inca o data te rog sa ai incredere ca va fi bine..noi toate ne rugam pentru tine...
ralucutza imi pare rau , stiu cum este ..si eu m-am saturat dar trebuie sa avem incredere ca intr-o zi o sa avem si noi parte de aceste momente fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniscaa spune:

buna fetelor,
ma bucur ca am gasit un astfel de forum, am trecut repede peste cele 60 de capitole interesante care ma vor ajuta in rezolvarea problemei mele ,am rugamintea sa ma sfatuiti si sa-mi fiti alaturi, revin cat pot de repede sa va impartasesc din problemele mele. Ma bucur enorm ca v-am intalnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

la mine azi este z1 CM ,sunt asa dezamagita ca imi vine sa renunt la tot,dar poate imi revin pana maine si o sun pe dr.sa incep din nou tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

crissia imi dau seama ce este in sufletul tau,acum 4 zile si eu am fost daramata,demoralizata, simteam ca s-a terminat totul,dar mi-am revenit si acum sper in continuare la asa ca nu trebuie sa renunti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

imi pare rau crisia, am simtit si eu asta si stiu ce inseamna.
nu inceta lupta. pana la urma visul tau se va implini.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

vic07 stai linistita, in mod sigur medicul a folosit instrumentul care trebuia .

anna_ivan ma bucur din suflet pentru voi!!! felicitari si sarcina usoara. si un BB cuminte si la termen. Nu te stresa... in mod sigur e nidarea.

luminita42 pupam burtica de 6 saptamani
stai linistita, testele spun adevarul. te asteptam cu vesti bune si de la eco

babyblue bine ai venit si sedere cat mai scurta printre aspirante.
eu cu menopur nu am avut rezultate. nici macar cat am avut cu closty.
nu e puternica stimularea la 75ui

viss ... poate ai dreptate si e mai convenabil financiar vorbind IA... daca iti reuseste din cateva incercari. pt ca noi am tot lungit-o cu IA-uri si tentative si per total, la 3 IA-uri, cu analizele de rigoare plus tentativele de IA, am cheltuit deja un buget de FIV... asa ca nu mai sunt asa de sigura...
cat despre BB tau, ar fi bine sa te linistesti putin si sa incerci pana joi sa nu te stresezi.stiu ca e greu, dar gandeste asa: daca BB e bine, nu e oprit din evolutie sau sacrina cu sac gol, chiar poti sa faci ceva pentru el: sa iti pastrezi calmul. cu stresul nu il ajuti pe BB. starea de spirit e foarte importanta, ii da lui BB o sansa in plus!

iepumic, sfatul meu ar fi sa asteptati pana rezolvati tiroida. e pacat sa riscati.

soricica iti doresc sa ai rabdare in asteptarea beta HCg-ului. ca tare grea e perioada de dupa inseminare si pana la rezultat !

sorinake bafta multa pentru incercarea din luna asta.

crissia, ralucutza79 - in primul rand nu aveti voie sa renuntati.
punct si de la capat. cu multe sperante in luna care incepe!

aniscaa bine ai venit! povesteste-ne de incercarile voastre si de planurile de viitor.

Sabine! unde esti? te pup si te imbratisez cu drag

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatza

criss cuvintele sunt de prisos dar sa stii ca suntem alaturi de tine
sabine chiar nici un semn de viata?

A1 inchisa asa ca exursia la bucuresti se amana pana nu stiu cand. eu sper ca maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata. nu m-am abtinut si am sunat la Dacia Medical Center, ma duc la 15.30.sa fac intravaginala si sa vad dc.este sau nu vezicula vitelina, ecou, ceva..si nu doar sac gol.ieri am avut o zi linistita, dar azi dim. dupa ce a plecat sotul la servici(ieri stabilisem amandoi ca ma duc joi la eco),m-am hotarat ca trebuie sa stiu.asa ca,asta e, pana joi erau prea multe ore..
stiti,mi se pare asa o porcarie:luni, ani am asteptat, si eu astept si voi asteptati,acele 2 liniute,apar uneori, dar totul nu s-a terminat, acum incepe show-ul-poate sa fie extrauterina, sau doar sac gol(ce porcarii mai produce si organismul nostru)sa se opreasca oricand in evolutie, azi ii bate inima- maine nu,creste prea mult in dimensiuni- risc de malformatii, prea putin- risc de hipotrofie,ieri visam la carut roz-azi poti face avort chiar dc esti luna a 7-a(am o colega..).cate minuni pot lua nastere (acesti mici pui de om la care visam cu toatele)dar si cate porcarii(cancere, leucemii, avort).va multumesc ca ma suportati, trebuia sa ma descarc, ca am avut un mic moment de "furie".va doresc o zi frumoasa, o saptamana cu noi inceputuri..

Mergi la inceput