Bravo Oani!!!! Pufuleti 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

si la mine ptr prima pagina am nascut prin cezariana, la 39 s si 2 zile,Apgard 9,Maternitatea Bucur, Dr Poenaru, DN 08.07.1981.

lorex - multe multumiri ptr munca depusa la actualizarea listei si felicitari ptr poze, SUNT SUPERBE SI TU ARATI TRASNET!

Xela, mamica de Andreea(11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Acum spunea la tv despre vaccin expirat la bb, eu chiar nu stiu ce se poate face in situatia asta, oare trebuie sunat la maternitate?

Am vazut ca vb de sutien, eu port si zi si noapte sutien si imi pun tampoane de san, nu pot altfel, ma dor daca nu-i sustin. Si la NAtalia am purtat sutien non stop, auzisem la tv ca trebuie purtat sutien pe perioada alaptarii ca sa nu ti se lase sanii.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

buna....

am venit si noi aks de ieri,dar nu am avut net sa scriem
am de recuperat,dar nu asa mult doar 3 cap

vreau sa va multumesc tuturor ptr incurajari

noi suntem bine,bebica este foarte cuminte,am avut prima noapte acasa foarte linistita,se trezeste doar sa pape la 3-4 ore...ATAT si atunci nici macar nu plange...eu sunt bine,in recuperare,dar bn...laptic avem
sper sa reusesc sa recuperez cat mai curand

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

AMR 3 saptamani !!!

Cris.mario, bine ai venit acasa! Ma bucur ca sunteti bine si bebelina e cumintica si papacioasa
Ce surpriza ne-ai facut Alexandra cu venirea ei pe lume

PS - cand am vazut ca nasti pe bune la 36+ m-am mobilizat si eu si am inceput sa-mi fac bagajul
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Acum spunea la tv despre vaccin expirat la bb, eu chiar nu stiu ce se poate face in situatia asta, oare trebuie sunat la maternitate?

Am vazut ca vb de sutien, eu port si zi si noapte sutien si imi pun tampoane de san, nu pot altfel, ma dor daca nu-i sustin. Si la NAtalia am purtat sutien non stop, auzisem la tv ca trebuie purtat sutien pe perioada alaptarii ca sa nu ti se lase sanii.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Pentru ca tocmai a fost pediatrul la noi azi l-am intrebat de vaccin. A zis ca sigur a fost expirat ca altul nu aveau si ca nu tre sa-l facem din nou.
Ca inafara nu se face asa ceva. Si oricum vaccinul nu te scapa de boala ci doar faci o forma mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica
pune-l la san cand e flamand inainte sa ii dai NAN1, si eu am lapte putin insa incerc sa stimulez cat mai mult cu gurita lui si merge :). Daca inca mai ai picaturi de lapte, inseamna ca se poate lucra pe terenul respectiv ca sa zica asa

Multa sanatate, si mult laptic!

Ratusca mami de Andrei Ioan

exact asa fac...il tin la san vreo 15 minute si doar cand vad ca incepe sa se supere ca nu mai are ce trage ii dau completare...oricum dupa ce suge apas eu sa vad daca mai curge ceva si nu mai e nimic..sanul e moale

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

bine ati venit acasa,cris m. si alexandra!

lucia felicitari pt cresterea lui bb si multumim ca ai intrebat dr ce si cum cu vaccinul!

lorex...de ceva timp imi amintesc sa te felicit pt poze dupa ce inchid comp-ul...... sau sunt uituca sau invidioasa...... glumesc... sunteti frumosi toti 3 [nu are cum bb sa iasa diferit de mami si tati]

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

va multumesc mult fetelor

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica
pune-l la san cand e flamand inainte sa ii dai NAN1, si eu am lapte putin insa incerc sa stimulez cat mai mult cu gurita lui si merge :). Daca inca mai ai picaturi de lapte, inseamna ca se poate lucra pe terenul respectiv ca sa zica asa

Multa sanatate, si mult laptic!

exact asa fac...il tin la san vreo 15 minute si doar cand vad ca incepe sa se supere ca nu mai are ce trage ii dau completare...oricum dupa ce suge apas eu sa vad daca mai curge ceva si nu mai e nimic..sanul e moale

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

O SA VINA, stai linistita! pune-l la ambii si bea mult ceai de chimen si anason si manaca Galactogyl. chiar ajuta.ciorbe, supe etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bun venit acasa..................cris mario....o poza ceva?????????????
ca io n-am fost pe faza....................

poze noi la semnatura.....

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

avem pozici noi...cioara si puii din dotare...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput