Bravo Oani!!!! Pufuleti 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

chiar trebuie sa ii revaccinam??????????????
peste tot aveau vaccin expirat?
sau trebuie sa intrebam de la maternitate??????

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna dimineatza
intrebare de baraj acum: De unde stiu eu ca bebelusul meu a fost vaccinat cu un vaccin din lotul expirat si nu cu unul in termen de valabilitate.
Banuiesc ca daca il faci de 2 ori nu e bine.
Dar si sa ramana nevaccinat iar nu ebine.
Offf.
Astia merita dati in judecata.
Numai prosti fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata si de la noi.

Merci de cafea Mamidepuiuti. Eu tot nu mi-am luat decofeinizata si asa imi doresc...

Alicredo, eu nu mulg surplusul. Dar pun un scutec de finet cand suge bebe sa evit accidentele. Sutienele inca nu le suport. Am o bustiera de bumbac pe care o mai tin in casa cand am musafiri si-mi pun tampoanele alea celebre. In rest... N-AI NIMIC PE SUB TRICOUUUU!!!

Decenuela, vaccinul ala este expirat dar in marja de siguranta cumva. Nu stiu cum sa explic, cert e ca astia de la stiri au facut stirea fara punctul de vedere al celor care l-au produs. Pentru produsele alimentare se foloseste: a se consuma "de preferinta" inainte de. Pentru vaccin este de preferinta inainte de oct. dar mai e bun inca 6 luni.
Oricum eu nu stiu cum sa aflu daca a fost sau nu din lot. Ce sa fac? Sa intreb la spital?

Katchi, bine ai venit.

Carminitza, pai se poate asa? Te asteptam mai des.

Ofe, multa sanatate sotului.

Fetele, rezultele testelor alea facute inb spital noi le aflam? Si daca da cand?

Bea, ce s-a intamplat de-a stt tot familionul cu bebe Ivan?

Mai scriu.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bea ....eu de aatatea ridicari...mai ales cu bb in bratze...de fapt el sta pe mine cand suge....aproape mi s-a dus burta..cred ca si tie in 2 luni..e ok..nu mai e nevoie de abdominale

cristies...nu stiu ce sa zic..ei spuneau ca serul din vaccin e expirat.oricum daca dau stiri aiurea merita ... teoretic daca sistemul nostru sanitar ar fi ok... ar trebui sa ne sune...sau sa se fi sesizat la timp si sa fi reinoit stocul...din timp..dar care naiba se uita pe cutii...oricum daca au folosit expirat sunt neresponsabili total.
in leg cu analizele...cred ca nu ti le comunica sau iti ziceau ceva inainte de a iesi din spital...ca si la bb ain vz ca scrie pe foaia de externare niste rezultate..

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ofe sanatate pt sot!

carmita te asteptam mai des pe aici!

danyelana ce mai face printul zapezii?

catalutza te rog sa-mi spui daca am nascut in 05.01.2010,care sunt cele 12 luni care intra la calculul CIC?[ca am auzit mai multe variante] multumesc frumos...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Buna dimineata fetelor.
Nu v-am mai citit din dimineata in care mi s-a rupt apa, 30.01.2010.
Am nascut intr-un final prin cezariana dupa 11 ore de chin, cu apa rupta de la 6 dimineata....la ora 17 seara nu aveam dilatatie deloc, colul f rigid...etc..si m-au bagat in operatie. La 17:45 mi-au dat sa pup un ghindoc mic de 3 kg si 50 cm fix, apgar 9. Eu sunt la prima nastere si sentimentul pe care l-am simtit nu pot sa vi-l descriu..cele cu copii il cunosc...gravidutele o sa vada. Am nascut la Maternitatea Bucur cu dr. Constantinescu Camelia.
De marti suntem acasa...ne chinuim f tare cu laptele, in maternitate nu mi-a aratat nimeni cum sa ma mulg sau sa vada daca am lapte, acum nici nu stiu ce sa mai fac, il pun la san sa traga, el adoarme, apoi plange ca nu se satura, ii dau completare,,,,sunt disperata sa vina laptele. Nu stiu ce sa fac. daca a mai patit cineva asa va rog sa-mi dati un sfat. Nimic din ce am citit despre alaptat sau muls nu a functionat, am 2 pompe cu care am incercar sa ,ma mulg dar nu fac mare lucru, mai bine merge cu mana. Offfff.....

va pupam...mami Sorina cu bebe Luca Stefan

37+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ale1212 bine ca si-a revenit puiutul tau...
ma bucur ca ai scapat de stresul din spital...... si lui Alex ii place tare mult la baita,ar sta doar in apa...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Acum a plecat pediatrul de la noi.
Avem 3.200kg fata de 2.780 cu cat am plecat din spital acum o sapt si 5 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lucia si Beatrice, purtati sutiene? Eu mi-am pus cand am fost la medic... si am venit cu niste dureri... sutienul nu mi-e mic, e de bumbac...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

noi la schimbul 3....

nu ma gandeam sa nu iau deloc...insa ma gandeam la sterilet care se pune dupa 4 luni. si stiu si eu poate nu se intampla nik pana atunci. ar trebui sa ne vina si ciclul, nu? oricum...ink pas.

si al meu park a fost nbun ieri.l-am scos afara si cica a fost deocheat k l-am masat 2 ore cu o tanti a mea si...nu se mai oprea pana nu l-a descantat. plus ca daca era pus jos se trez in 3 min de park erau spini.

la noi e a doua zi fara cald si apa cala si...ma termina caldura data de aerul cong si aeroterma.

bea pai stai bine cu 9 kg...eu luasem 25...am ramad cu 15 care de pe fund se dau ingrozitor si eu am prb cu hainele. ink port....acu am, 12 inca port blugii de gravi..k nu-mi incape nik...sus imi vin mai toate...

AAAAA mai fetelor stiti ce ma streseaza cel mai tare? titili. da, ma vdor dac port sutien. mi-am fc tricourile vvarza. daca suge bb din-trunul curge celalalt, daca il aud sau dac e ceva special curg amandoi...eo senz tare nashpa. voi cum faceti.eu tre sa am un prosopel tot timpul...

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

eu am stat vreo 2 saptamani fara sutien si la fel trebuia sa schimb cateva tricouri pe zi
acum port sutien pt alaptat si mi se pare mult mai bine
doare un pic cand il pun dar fara era mult mai dureroasa fiecare atingere a sfarcurilor ,aproape nici atingerea hainelor nu o mai suportam
in plus datorita faptului ca se aduna laptele era mult mai greu sa apuce Miruna sfarcul in gura...asa parca sfarcul ramane mai bine format de la un supt la altul

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bea cica in 6 saptamani se retrage burtica....sotul meu m-a intrebat la spital ca sunt numa mamici aici sau si femei gravide....toate eram cu burtica don't worry!

cristies , decenuela multumesc de info.momentan sunt ok cu sanii.sper sa se regleze.ma gandesc ca daca bb doarme si e cuminte, face kk ...din asta rezulta ca am laptic si e ok, adica se satura, nu?

ale , sorina sa va traiasca minunile si bine ati venit acasa!

39+

Mergi la inceput