cum va adormiti bebeii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_alina spune:

Buna fetelor.Sunt o mamica de o fetita de 6 luni si am aceeasi probleme ca majoritatea dintre voi.Am trecut prin diferite faze,adica la inceput dormea singura dupa aceea au venit colicile si nu mai dormea decat in brate si foarte putin (juma de ora -o ora).Noaptea imi dormea doar lca la 3 ore se trezea sa manance.Incepuse dupa aceea sa se trezeasca la 4-5 ore dar nu a tinut mult si a inceput sa nu mai doarma decat leganata pe picioare.Problema pe care o am acum este ca nu doarme nici dupa amiaza nici seara mai mult de juma de ora,dupa care o legan iar pana adoarme tot juma de ora sau o ora si tot asa.Singura diferenta ca noatea chiar daca ii fac baie sau nu la fel doarme juma de ora sau o ora se trezeste iar o legan ,iar doarme juma de ora sau o ora iar se trezeste si intr-un final adoame si se trezeste la 3 sau 4 ore.Noaptea de fiecare data o pun in patutul ei doar ziua nu ca sa imi pot baga picioarele repede sa o legan,iar noaptea adorme la san daca nu leganata pe picioare,dar mai des la san.Acum ii ies si dintii si e mai maraita dar oricum e un copil energic care nu sta o secunda.Chiar daca nu da din maini si zici ca sta linistita vezi ca isi misca degetele de la picioare si tot nu sta.Ce sfat imi dati.Multumesc pentru cutiuta muzicala o sa incerc si cu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamitzica

.Dar eu sint o mama mai putin induiosata de plinsete.

Si aici ai spus totul. Nu stiu cum ai rezista cu un copil care-ti plange non-stop si nu gasesti nici o pozitie sa-l adormi.si plange pana-l ia sughitul.Si tu esti uda de transpiratie....parerea mea..oricat ai fi de dura....cu un copil plangacios tare..e imposibil sa-l inveti sa doarma frumos in pat.Mi-as fi dorit si eu sa fi adormti asa Alessio dar din pacate nu am fost asa norocoasa ca tine.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monika22

cum sami adorm fetitade 2 luni si jumatate ca ea nu vrea sa adoarma singurika si nu pot sa o adorm dekat pe picioate va rog ajutatima sunt noua pe site trimitetimi mesaje sa ne imprietenim

MONIK in primul rand scrie si tu mai multe mesaje sa ajungi la 10 mesaje.Ca altfel....ceea ce scrii nu apare in timp real...mai intai sunt moderate si pe urma apar.In al doilea rand...eu nu stiu ce sa.ti zic cu leganatul pe picioare ca si eu sunt in acelasi cerc ca si tine:leganatul.Nu pe picioare dar tot leganat. Dar eu nu ma stresez.....asta este.Alessio singurel a cerut s anu mai fie leganat la 8 luni. De atunci adoarme singurel cu o paturica moale langa el. Mattia sa speram ca si el se va cere cat de curand. In rest, noi sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Albastrel adoarme NUMAI leganat pe perna, "greseala" mea probabil...nu sunt sigura de asta, dar banui ca am avut o contributie majora .

Doarme numai cu mine, si numai leganat, atat la amiaza cat si la somnul de seara.
Asta nu ar fi o tragedie, cu timpul se va dezvata, insa ma gandesc ca nu e sanatos pentru el, sa nu poata adormi singurel.
Voi vb cu psihologul de la gradinita in vederea unui sfat competent, ptr ca ma gandesc ca vine bb2, nu stiu cum voi proceda...parca ma vad cu unul pe picioare cu unul in brate sa-i adorm...sper numai sa nu clachez.

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

NIKOLE eu chiar am fost la psiholog si mi-a spus sa stau linistita ca nu dauneaza sanatatii.Mi-a zis mai ales sa il iau in pat cu mine si sa mi-l tin acolo daca bb doarme linistit. Stii cartile, mamicile care reusesc sa invete copilul sa adoarma singurel, mereu vor spune ca nu e sanatos,etc..etc....dar tu sta linistita, ca tu stii mai bine cat ai muncit sa iti inveti copilul sa adoarma singurel.Din pacate, sunt copiii astia care nu vor si pace si sa nu te simti vinovata.

Mergi la inceput