LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
ralualexandrei spune:
Meniu cam tot ce mancam noi avand in vedere ca nu ne omoram dupa carne de porc si mezeluri.Dulciuri le fac eu in casa prajituri asa ca si de asta am scapat,paine la fel.
Reguli la masa:se asaza amandoi si se indeamna la mancare,nu in scaunele de masa ci la masutza lor,cine nu mananca tot nu primeste desert.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
stefimic spune:
TZUNA ce draguta si mare s-a facut MARIA, nici nu-mi vine sa cred ca are doar 3 ani, arata ca o adevarata domnisoara.
noi va uram de pe acum LA MULTI ANI! sa cresteti mari si sanatoase, iar tu mamico sa te bucuri in continuare de ea si sa va aduca numai realizari.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 39+ IOANA
AMR 6 ZILE.
ralualexandrei spune:
Am admirat-o pe Maria,o adevarata d-soara asa cum a zis si Stefi.
Eu poze de la aniversarea Mariei mele nu am pus inca am fost prea "ocupata" cu mucii si febra lor ,bine ca s-au imbolnavit azi si nu sambata caci as fi anulat totul si ar fi fost mare pacat ca asteptau cu mare nerabdare petrecerea.
Asa ca sa ne traiasca Mariile si sa fie sanatoase
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Kitty spune:
Buna dimineata!
Tzuna, am admirat Clopotica , la aniversare si la sanie si mi-am amintit cat te-ai chinuit cu ea cu mancarea. Uite ce frumos a crescut!!
La capitolul mancare: incerc fara mezeluri, porc, prajit, dar mai scapam la ele rar, dar se mai intampla. Mai mananca cate o ciocolatica kinder sau milka. Prajituri fac acasa. Pt ca in timpul saptamanii mananca la cresa la sfarsit de saptamana incerc sa fac mancare cat mai sanatoasa...pui, peste, vita, legume, fructe multe.
Mananca cu noi la masa...si pt ca mananca bine, sunt suficient de lejera incat daca face fitze sa o iau de pe scaun si sa o pun jos si sa-i spun ca e treaba ei daca mananca sau nu. De obicei vine inapoi si-si termina mancarea.
La sfarsitul saptamanii am avut musafiri de vaza (daca o mai tineti minte...ca s-a dat disparuta de pe forum) veniti de departe. Profit de ocazie sa v-o arat eu .
Carmen-maramusho, te pup si imi pare tare rau ca nu s-a potrivit sa ne intalnim, data viitoare te bat daca nu spui din timp ca veniti.
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzuna Poze de aici |
Absolut superb!!! Pupam Clopotica sarbatorita! (iar ma gandesc ca mi-ar placea sa am si o fetita...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
carmenefr spune:
Tzuna pupam si noi sarbatorita...Am admirat-o, e o draguta...si cat de mult s-a schimbat...i s-a alungit fetisoara, nu mai are trasaturi de bebelus(doar are 3 ani fara o sapt !!!), de fapt ma uitam ca toti piticii s-au schimbat...Sunt niste draguti cu totii !!!
Mancat/nemancatNoi in principiu nu i-am dat porc, mezeluri, prajeli...Mai scapa rar la porc sau ceva prajit, dar la mezeluri are interdictie totala.Stie ca mezelurile sunt pt "mamici si oameni buni"
La cresa mananca f bine, acasa are perioade cand mananca(desi se intampla cam rar), ar manca mai degraba paine cu unt decat ciorba/felul 2, se mai eschiveaza ca nu vrea mancarica ci iaurt, ii desfac iaurtul, de fapt vrea banana...si apoi paine cu unt.
In week-end parca mnanca un pic mai bine decat serile din restul sapt
Avem 12kg.
Lumi_Nag spune:
Salutare!
M-am gandit sa mai dau si eu un semn de viata, avand in vedere ca sunt mai libera la servici.
De cand nu ne-am "vazut" multe s-au schimbat in viata noastra...si o sa va zic pe scurt cam ce anume.
Am inceput serviciu anu trecut in martie , mi-au schimbat postu c-asa au vrut ei, (dar e mai bine asa);George abia acum repeta cuvintele si mai cere si el una alta; de pampers am scapat vara trecuta cand am fost eu in concediu; din decembrie ne-am mutat cu totii la socrela pana terminam de amenajat casuta unde ne vom muta cu ajutorul lui DD weekend-ul acesta;
Cam asta e viata mea pe scurt. George a devenit un alintat de cand stam la socri pentru ca nu ne lasa sa-l "educam" deloc. Acum mai este si umpic mucos, dar ii trece.
Am vazut un pic poze de la petrecerea Mariei si mi-a facut pofta sa vad si alte frumuseti de copii bondari si albinute
Va salut pe toate si va pup.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ralualexandrei spune:
Ca sa-ti astampar pofta Lumi pofteste la poze proaspete
http://good-times.webshots.com/album/576761962fInQcp
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Lumi_Nag spune:
Gaby, am citit ca aveti probleme cu constipatia.
Si noi am avut grozanic de mult timp probleme cu asta si nu mergea pana nici lactuloza. In final a mers un timp cu kiwi, dupa care nu a mai vrut sa puna gura pe el si apoi cu mierea de albine. Cum a zis si Pisikuta. Poti sa-i dai o lingurita dimineata ca pe un sirop.
Face minuni si il si trateaza de constipatie.
Pup.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Lumi_Nag spune:
Andra, aveti o familie absolut superba
Copilasi frumosi, familie frumoasa, acum ne mai arati si fin frumos....m-am prins ne faci in ciuda!!
Super tare tortuletu' cu Hannah Montana