LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ai mei stau in scaunele (highchair ca ma enerveaza traducerea!) lor, Radu urla de 20 de ori sa ii mai dai ceva... iar Teo sa nu-i mai dai ca nu mai poate.
Teo mananca singur snitele, paste, carne, cascaval pane, sandwiches(a, si mazare, bob cu bob, ii place lui mult), si bauturi cu paiul. Altfel se rasfata cu arta si sfarsesc prin a-i da cu lingurita in gurita.
Nu se da jos de la masa, ca nu are pe unde... ma gandesc la gradi cum o face.
Cand nu vrea ceva, intoarce capul, se mosmondeste cate o ora... din astea.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata! Sunt foarte matinala azi, dar n-am mai putut dormi.
Am ramas un pic in urma cu urarile. La multi ani, Andra! Sa fii fericita! La multi ani bondarasului Alexandru!
Magduta, sarcina usoara si la termen!
Noi suntem un pic atinsi de raceala, in moduri diferite. Aseara sotul meu abia vorbea, Maya tusea iar eu stranutam. Va imaginati ce cor frumos era. M-am saturat pana peste cap de vremea asta, vreau o baie de soare si caldura.
Si fiica-mea mananca bine,dar statul "disciplinat" la masa e o utopie. Vrea se plece la desene sau sa ia nu stiu ce jucarie, vrea la nai etc. Cunoasteti.

Eu de ce nu apar in lista de gravidute?

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Weekend placut tuturor!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut fetelor,

la capitolul nestare la masa ne putem incadra si noi, este singura chestie pe care o regret la STEFI ca nu l-am pus n scaunul de masa, lucru pe care nu-l voi mai repeta acum.
noi mancam plimbandu-ne prin casa, mai fuge la el in camera, mai vine si ia o lingura de mancare, per total mananca foarte bine dar trebuie sa stai tu dupa el.
asta e poate mai tarziu se va potoli si el si va sta la masa cuminte, mai noi mancam toti in bucatarie ca sa vada cum se sta la masa, mai face figuri si acolo dar avem si zile daca ii este foame rau cand sta si termina castronelul.

MAGDUTAH sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 39+ IOANA
AMR 7 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Stat in scaunul de masa- pai de stat sta ca de mica am pus-o acolo acum cu mancarea.... Cum nu e mancacioasa nu stam prea bine. Dar regulile sunt reguli. Dc face prea multe mofturi de genul vreau apa, vreau pipi vreau altceva de mancare o trimit in dormitor la ea pe motiv "noi mancam ce avem- nu va inchipuiti ca o oblig sa manance numai fasole sau spanac dar cauta si ea motive sa scape de masa- dc nu vrei sa mananci stai cuminte si te joaca in dormitor dar eu masa nu o mai pun iar" Rezultat: se duce sta acolo vreo 2 minute, dc e f nervoasa plange dupa care vine si spune ca mananca si ea cu noi. La gradi sau cu bona e mai simplu ca sunt mai putine mofturi. De mancat mananca la fel ca si cu mine dar mai repede si mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Alex mananca foarte cuminte la gradinita, se antreneaza cu colegii acasa in schimb a ramas acelasi dezastru, doar ce/cand vrea.

Ca tot veni vorba de mancare, o intrebare care imi sta pe creieri de mai multa vreme: voi le dati cam tot ce mancati voi (adica le dati ce era interzis la varste mai mici)? Eu inca am ramas la stadiul fara porc, fara prajeli in ulei, fara branza topita, fara excese de smantana, fara mezeluri, fara maioneza, fara dulciuri cu mult zahar, fara monoglutamat de sodiu etc... pe langa astea, ciocolata nu ii place, iaurtul cu fructe nu ii place, mazarea nu ii place, fasolea verde nu ii place (boabe nu i-am dat), legumele gatite nu prea ii plac (le mananca totusi crude sau din greseala impreuna cu zeama din supa )... ne-am cam invatat toti cu regulile astea si nu imi mai vine sa le stric

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si noi tinem regulile. Se mai intampla sa le calcam, dar de avut le avem: fara mezeluri, fara dulce rafinat (cat se poate, ma rog), fara porc, fara prajeli (snitzele si omletele la teflon fara ulei, sau gratare/mai rar vrea asa ceva), fara crenvursti, fara monoglutamatul naibii..., fara cipsuri, fara pufuleti, fara ciocolata.

Mai scapa la Mc, unde vrea cascaval pane sau nuggets. Fara cartofi prajiti.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

REGULI CULINARE- acum Maria mananca ce mancam si noi adica noi mancam ce mananca ea si iesim in castig cu totii ca mancam mai sanatos. Ciorbele si supele nu pun probleme iar restul mancarurilor le adaptam sa fie pt toti adica noi am renuntat la piper, grasimi si prajeli.

Carne de porc- mananca uneori , f rar dar numai carne macra (muschi) si facut la gratar sau fiert si cu legume. Eu stiu ca de la 3 ani e safe. Cremvusti mananca 1 data pe sapt la gradi. Dulciuri - nu e cazul nici de casa nici cumparate (i-as da mai ales budinci,placinte, biscuiti). prajeli- snitel dar f rar. Mai mananca la gradi tot asa snitele. Si cam atat.

Mergi la inceput

Ma deprima vremea asta oribila. E iarna, nu ar putea fi putin mai frig sa se aseze zapada si sa stim si noi o treaba.... asa e o mizerie de nedescris.

Am uitat sa va spun ca declar inchisa sarbatorirea zilei Mariei pentru cei 3 anisori. Sambata am avut minipetrecerea cu prietenii apropiati si copiii lor. Meniul simplu bazat pe produse de peste si pizza cu ciuperci si tort cu afine si capsuni facut de mine. Copiii au fost cumintei, s-au jucat f frumos, au dansat, au tipat, s-au alergat pe aici si ajutati de maria, au reusit sa imprastie toate, dar absolut toate jucariile. cu greu am reusit sa le pun pe fiecare la loc. A primit cadouri f frumoase: un set cu creionul magic, un maxi puzzle cu printese de 24 de piese (pe care-l face aproape singura desi nu era asa pasionata de puzzle pana acum dar piesele astea sunt si mari si mai sunt si cu printese deci...), o carte cu ghicitori si puzzle, inca un joc cu o tablita si magneti sub forma de hainute cu care tb sa imbrace ea papusile de pe tablita si un costum de carnaval (luat de noi) cu fustita din tul aripioare de fluturas si bagheta magica. Am pacalit-o ca e costumatie de balet ca am renuntat sa-i luam setul Bella balerina. Nu l-am gasit sub 140 lei (desi in decembrie era 100 lei) si nici nu era pe stoc acum.

Mergi la inceput

Poze de aici

Mergi la inceput