LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Stefimic si Magduta multumesc pt urari si acum e randul meu sa va urez nasteri usoare si bb sanatosi si papaciosi.

O sa incerc eu sa adaug un La multi ani in titlu asta daca-mi mai amintesc parola

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani mamicilor care si-au serbat ziua de nastere zilele astea!
Sa va dea Dumnezeu numai bine , sanatate si copii frumosi si destepti !
La Multi Ani si bondarelului Alexandru Eduard ! Sa creasca mare , sa fie sanatos si norocos !
Fetelor, ce cadouri vor copiii vostri de ziua lor ???!!Pe mine deja ma doare capul numai cand ma gandesc la acest subiect.

STUPUL

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA multi ani Andra!

La multi ani Anne, Suzy, de intarziere...

Si la multi ani primului sarbatorit de 3 ani din stupul nostru!!!
Alexandru!

Va multumesc pt info cu pasaportul. Am aflat si ca nu se pot depune actele decat de catre AMANDOI parintii asa ca trebuie sa astept sa-si ia TL concediu...
Inca ma mai gandesc la calatoria la Paris... disneyland se pare ca are limita de varsta pentru parcuri... si multa lume mi-a spus ca nu prea e de copii asa mici, ca nu merita cheltuiala.
Poate mergem la Zoo.., acvariu, altceva, daca ma hotarasc sa profit de faptul ca sora mea e acolo si nu platim cazare.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
inca ma mai gandesc la calatoria la Paris... disneyland se pare ca are limita de varsta pentru parcuri... si multa lume mi-a spus ca nu prea e de copii asa mici, ca nu merita cheltuiala.
Poate mergem la Zoo.., acvariu, altceva, daca ma hotarasc sa profit de faptul ca sora mea e acolo si nu platim cazare.

Majoritatea parcurilor de distractii au limita de inaltime pt copii. Daca au sub o anumita inaltime merg doar cu parintii, si pp ca la unele chestii nici nu ii lasa daca sunt prea mici. E chestia sa poata fi prinsi bine in centuri si sa fie in siguranta in timpul mersului, sa nu alunece de pe locul lui.

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Felicitari Magdutah! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Va tin pumnii la doctor. Sper sa nu fie nimic grav.

La Multi Ani de 3 ani pentru Alexandru Eduard! SA fii sanatos si mamica ta sa intre sa ne spune ce mai faci!

Intrebare: Fata mea este constipata asa cum era si Tudor de altfel. I-am luat LassBaby dar nu se vad rezultatele desi ii dau de duminica. Ce pot sa ii mai fac ca sa o ajut? Nu mananca banana, mar copt sau alte chestii care ar putea-o constipa.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Bianca, multumesc de raspuns... habar nu aveam!
Eu nu sunt deloc fun parcuri, am agorafobie... brrr.... urasc caruselele si invartititoarele, nici nu ma gandeam sa ma dau in asa ceva
Ce o sa ma fac cu doi baieti???!!!

Stii ce ma temeam? Sa nu se sperie de personajele alea mari... mai ramane cu vreo sechela...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Gaby poti incerca sa-i dai iaurt simplu sau piersica din compot ,prune,pere,asta daca ai apucat deja sa i le introduci in alimentatie.Ceaiul de musetel deasemenea stiu ca este bun.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Gabi, pere ai incercat? Chiar pere williams (borcanel) daca altfel nu accepta...
Succes.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetele sarumana dar in afara de prune mananca de toate.
Pere fie crude fie la borcanel, iaurt, ciorbita cu rosii si cu bors, piersici ii pun din compot mereu.
Prune i-am dat din compot si nu prea i-au placut.
Ceai de musetel nu bea decat amestecat cu d-ala granulat ca sa fie mai dulce.

De la Lassbaby asta ce e drept face singura dar niste cateva nuci sau bobite cu care daca dai in geam sigur il spargi.

Chiar nu stiu ce sa ii dau.

Si nu ma luati cu "daca i-ai introdus" ca eu am fata mare, da!? ....

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Citat:

Si nu ma luati cu "daca i-ai introdus" ca eu am fata mare, da!? ....

Pupam fata mare si diversificata Eu foloseam frecvent suc de morcovi cand era Raul constipat si a dat rezultate mereu.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput