LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)
Raspunsuri - Pagina 4
ralualexandrei spune:
Va multumesc din suflet dragelor pt urari.
La multi ani Ane sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti
Karra80 , Mirandolina , Rianna_stef ,Pantera28jp , Suzy78 La multi ani din suflet si tot ce va doriti!!!
De sarbatorit ne vom sarbatori(eu si Maria) sambata.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ddana spune:
Anaalina, sarcina usoara! felicitari!
Suzy, Ane, Andra: la multi ani! Multa sanatate si fericire!
diana_jors spune:
Andra
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
gabi78 spune:
La Multi Ani Andra!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de toti ce dragi!
Diana cand ziceai ca pleci la maraton in Italia?
Am vazut pozele cu Raul .... mi se pare de 50 de ori mai mare decat scobitoarea mea si danseaza super nu e de mirare caci se vede ca a avut de la cine sa invete.
Sa il ajutam pe Andrei!
ralualexandrei spune:
Pentru ca astazi avem primul bondarel aniversat intru prima sa-i urez
La multi ani Alexandru Eduard sa fi sanatos fericit si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume !!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
carmenefr spune:
Fetelor care stiti sa faceti capitole noi, bagati si-un LMA in titlu ! Ca de azi incolo o sa avem numai sarbatoriti!!!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! ALEXANDRU EDUARD!
LA MULTI ANI! ANDRA!
sa fii sanatoasa, sa ai un am plin de realizari si sa te bucuri de comorile tale!
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 38+IOANA
stefimic spune:
salut, am citit, am vazut pozici, un RAUL tare mare si frumos, ce-mi plac mi cand sunt mici blonzi si cu parul carliontat.
am intrat sa va spun ca daca nu se intampla nimic pe 22 vom face cezariana si vom scoate bebelina, abia astept sa-i vad mutrita.
sper sa mai pot intra si eu macar sa spun la multi ani fiecarui sarbatorit in parte daca nu sa stiti ca sunt cu gandul mereu alaturi de voi si ai vostri puiuti.
veti ramane prima mea gasca de prietene virtuale in care am mare incredere si de la care am invatat multe.
va pup si sa aveti zile minunate.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 38+IOANA
magdutah spune:
Buna stup !
La multi ani mamicilor care tocmai si-au serbat zilele de nastere! Si La multi ani cu sanatate si tututor copilasilor!
Noi nu am mai intrat de multisor din mai muulte motive : am fost de sarbatori acasa ... cu un pic de frica caci chiar in ziua in care am aterizat in Bucuresti venise iarna. Asa ca de acolo pana la Galati am facut mai mult decat de la Dresda la Bucuresti :)) Dar am ajuns cu bine ... cu totii ... adica si eu si Matei si sotul si Bebe din burtica!
Adica ... daca am vazut noi ca Matei e mai stabil decat anul trecut am trecut la fapte si in august daca e sanatate o sa mai aiba un fratior sau o surioara!
Acum mititelul e racit binisor ... si a fost darnic si cu mine, dar o sa trecem noi de iarna asta si o sa ne bucuram cat mai putem de linistea in 3 :)
cam atat de la noi ... caci in rest noi cam umblam pe rand pe la medici. Se pare ca iar imi creste tensiunea si ma trimit de la un medic la altul. Pe Matei trebuie sa il duc la un cardiolog, caci cand a fost ultima oara racit unui medic i s-a parut ca nu se aude inima bine, medicul lui a spus ca el aude altceva ... si ne.a dat trimitere la cardiolog. Eu nu ii mai cred, dar marti mergem sa avem si parerea celui de-al treilea medic !
Va pup si ma duc sa ma odihnesc caci noaptea nu am putut dormi de nas infundat si tuse !
Magda Matei 9.04.2007