ce greutate ar trebui sa aiba bebe la 2 luni

ce greutate ar trebui sa aiba bebe la 2 luni | Autor: elena-ralu

Link direct la acest mesaj

am un baietel de 2 luni si 2 zile,care s-a nascut prematur la 35 de saptamani si 6 zile cu o greutate de 2350,in maternitate a scazut la 2200 iar acum are 4200,as vrea sa stiu daca a luat bine in greutate si cam cati ml de lapte ar trebui sa manance la 2 luni?!va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Baietelul tau, a luat in greutate PERFECT! ca la carte, cum se zice.
Desi, nu-i rau nici daca ia mai mult sau mai putin. Depinde de copil.
La 2 luni, fetita mea papa 90 ml la o masa. Cam 7 mese in 24h.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena-ralu spune:

baietelul meu mananca tot 90 de ml chiar si 130 de ml la o masa si are 8 mese la 24 h!mersi pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

foarte bine a luat in greutata baiatul.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Elena-radu, fetita mea s-a nascut la 36 de saptamani jumate cu 2470 gr.si la 2 luni avea exact 4200...stiu ca, in comparatie cu alti copii, ti se poate parea mic, dar cel mai important lucru este ca ia in greutate (si inca foarte bine) si ca este sanatos...vorbesc din proprie experienta, ca o mamica care mi-am facut mereu probleme ca fetita mea este slabuta...dar sa stii ca cel mai important lucru este sa fie sanatos,vioi nu neaparat grasut.

asa cum cum ti-au spus si celelate fete, da, a luat foarte bine in greutate...la cealalta intrebare nu pot sa-ti raspund pentru ca eu am alaptat pana la 11 luni si nu am stiut niciodata cat papa la o masa.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A luat foarte bine. Nu te stresa cu cantitatile. Important e daca e pe curba de crestere. Uite aici: http://www.who.int/childgrowth/standards/cht_wfa_boys_z_0_6.pdf sau aici http://www.who.int/childgrowth/standards/sft_wfa_boys_z_0_13.pdf

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena-ralu spune:

ma gandesc ca se putea si mai bine sa ia in greutate si chiar lua daca nu facea sepsis neonatal care a debutat la 28 de zile,tot ce conteaza e ca e sanatos acum si papa destul de bine!va pup si mersi pt raspunsuri

Mergi la inceput