Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alysh eu stiu ca Vlady e precoce tare, insa nici chiar asa

Wow, Somnoroase pasarele, felicitari pentru asa baietel destept! Eu inca ii servesc mamei gluma cu Patrick recita Luceafarul cand ma mai intreaba cum mai progreseaza cu vorbitul, dar vad ca nu mai e gluma... Esti sigura ca l-ai nascut in aprilie 2008? ca si eu am nascut tot atunci si al meu pare cu un an mai mic.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Alysh, chiar vrei sa dea iama in fete!? cam devreme ai inceput initierea, vorba lui Doloress, e tare precoce Vlad, dar nici asa...

Oricum, felicitari pentru "recitator"...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, sanatate multa!! E prea mult si pt voi..Ofof..Asta-i comunitatea. Si noi ne imunizam, inca mai tuseste nu stiu ce sa-i mai dau ca aerosoli nu mai vrea deloc!!! I-am dat 2 tipuri de sirop pentru tuse uscata tot patlagina cu nu mai stiu ce, iar pentru tuse productiva patlagina cu muguri de pin si cimbrisor.Nu i-a trecut.Il mai tin asa si e uscat pina luni, poate asa-i trece, ce sa mai zic.
Alysh...m-ai terminat. Poezia ca poezia dar...cu Alba ca zapada am rams fara grai...Si zici ca se uita Vlady, ha???Bine ca a inceput filmul pina sa apuci sa te bagi in bucatarie...La cum repeta Vlady orice iti dai seama ca-ti stia pe de rost Alba ca zapada cind te intorceai??
Snatate celor care mai sunt cu burtica Annika!!
MsBB, ma bucur ca voi v-ati recuperat repede!!
Nu stiu ce mai voiam asa ca va pupez pe toate si nb!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh - superb Vlad, sunt lesinata dupa el Si vorba lui Lori, au astia mici niste voci de ingerashi !!! Felicitari Ai un baietzel tare scump :) Baietzelul numarul unu si cu siguranta mai vine unul mic din urma

Chinabulina - am admirat-o pe Gogo Ma uitam la pozele ei de cand era mica, ce minunatzie !!! Asa de tare mi-e dor de bebemic :)

Simona - eu nu i-am dat sirop de tuse piticului, cica nu au nici un efect (in cazuri de tuse moderata) alea care sunt usor accesibile. Aerosolii sunt mult mai eficienti (cel putin la noi) Sanatate !

Aelita - woow ce aventuri ! Si eu am ras o gramada scuze, dar ii vedeam inaotand acolo prin apa sarata Si felicitari pentru calm si stapanire :)

Luminel - tare dulcica bombonica ta

Dolores - imi pare rau de vesti. O sa se faca bine, dar deh, cred ca trebuie sa trecem cam cu toatele prin chestii din astea. Ies si piticii mai caliti, dar si parintii. Iti spun, cand te citesc parca ma vad pe mine acum un an. Eram capiata - si toate se petreceau mai ales in weekend, de nu reuseam sa inteleg nimic din ce mi se intampla. Din cauza de boli si virusi ajungeam sa stam numai in casa, nu mai aveam haine caci nu reuseam sa ajung sa cumpar , de mancat de-abia mai mancam (eram evident mult mai slaba ca acum ), la serviciu eram zombie.

Bine ca ai gasit doctor mai pe placul vostru. Conteaza mult. Noi suntem fericiti ca il avem pe al nostru, am incredere in el (cu unele exceptii, cand prea intinde coarda ), ma vede oricand vreau, in limitele programului. Cum mi se pare ciudat ceva la Robert il sun sa il intreb macar si niciodata nu m-a tratat de sus, sau asa, cu superficialitate. Intr-o tara unde se asteapta atat de mult pana se da un tratament serios e foarte important sa ai un doctor in care sa ai incredere. Altfel m-as duce cu capul de-a binelea

Fetelor, sa va mai zic si eu de Robertix. Al meu nu e asa precoc De vorbit - putin, in schimb face "propozitii" De genul: MAMA PAPA. TATA BRRRR (=conduce), BEBE NANA (=face nani), NENEA APA ( = bea apa). Mi se pare super interesant cum evolueaza lucrurile in creierashul lor. Eu pe al meu pitic il las mai asa, in voia lui, nu ii citesc inca povesti, ci ii arat imagini si inventez chestii, foarte concrete, strict la obiect, nu incerc sa il invat diverse chestii. Jocul e de voie, nestructurat, ne strambam o groaza, facem sport, ne dam cu masinutele si cam atat. Si calarim renul haha. Sunt curioasa cum va evolua - culmea e ca singur face diverse achizitii, din zbor. De exemplu a inceput sa numere ... pana la 2 Insa avand in vedere ca nimeni nu l-a invatat (la cresa nu se fac activitati, e jos nestructurat, la care nu participa si tanti, deci e intre ei, piticii, socializare pura), mi se pare interesant. La inceput a fost ideea de ALTUL / ALTA. LOLO (=luna) - ATA LOLO (= alta luna, daca ii mai faceam o urma de lumina pe tavan. El la orice lumina spune LOLO, adica luna). S-a prins el ca altul asta inseamna cand e mai multe chestii Si a extrapolat: ATA PAPA, ATA APA, ATU BEBE, ATA MAMA (mama zice la orice tanti ). Buuun, acum s-a prins cu numerele: zice ANA (= UNA LOLO), DOI LOLO etc. Recunoaste cifrele, de exemplu la autobuz vede numarulm scris, 60, de ex: MAMA, ANNA, DOI. Culmea e ca stie ca alea sunt cifre. Apoi, pentru el tati e conducatorul suprem de masina/ deci restul masinilor de pe strada sunt ... ale lu' tata Si ma capiaza: ATU TATA BRRR. Tot drumul pana acasa inotam intre diversi tata cu diverse masini de salivez dupa ele (nu si dupa tatii respectivi ) Si uite tot asa. Interesant.
Si daca nu vorbeste, in schimb intelege tot, ba chiar il testez cu franceza - toooot intelege... Azi l-am luat de la cresa, culmea e ca acolo vorbeste mai multe cu prietenul lui mic - spune chestii pe care cu noi nu le zice. Iar prietenul mic marocan vorbeste .... romaneste Zice ANA, DOI, PAPA, A MEA

Eh, dar mai este pana ne laudam si noi cu poezii Desi, la cum e Robert de capos, nu cred ca va invata ever o poezie - io nu il pot face sa repete nimic dupa mine, desi stiu ca poate. La el totul se va face cum si cand va dori - si asta fac toti de altfel, dar al meu probabil ca ... nu voieste si nu doreste prea des

Pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE-nu-mi place ce face nasa(de parca trebuie sa imi placa mie ),avem copii si stim ca orice ar face,nu i-am da afara din casa.sau in nici un caz nu ne-am da fata afara gravida,pt ca nu munceste si pt ca nu e cu cine trebuie,si pt nimic in lume nu dai o fata a ta afara din casa.poate un criminal,un nu stiu ce sa fie sa renunti la propriul copil.cand adopti un copil,la fel.copiii uneori nu aleg cea mai buna cale pe care noi am dori-o,dar nu inseamna ca le dam in cap exact cand au apucat-o mai rau.
de data asta nu imi pare rau de ea,si nu pot sa o justific.nu are legatura faptul ca ea le-a crescut,ca nu a avut copii,nu se justifica !fata aia are si asa ce are pe cap,cum sa ii dai in cap si sa o dai afara?copilul ala e nepotul lui,e sangele lui,ea cum poate sa dea afara un copil nenascut?unde sa se duca?
stii ,sunt barbati pe lume care isi alunga copiii din cauza unei femei.daca e cazul lui,foarte rau face! sunt si mame care isi alunga copiii din cauza unui barbat,din pacate.

fetelor,cu intamplarea cu sarea...pai m-a luat rasul,norocul lor ca asa a fost sa imi vina sa rad
daca l-am lasat si pe tati sa doarma,inseamna ca nu am tipat,nu m-am crizat,ca daca era sa ma enervez il luam intai pe el pe sus din somnul de frumusete.cand s-a trezit el,ei erau in cada,eu abia ma apucasem,el zice " ce e aiiicii??" si se scarpina in cap.i-am zis sa se duca in baie sa ii spele si sa nu iasa niciunul pana nu termin.
am zis pana la urma ca si asa trebuia sa fac curat,si mi-era lene
am facut si poze,cum nu! pai lipseau??
hai ca nu a fost asa rau,in vreo ora s-a facut curat.tati i-a spalat,scos din baie,cremuit,uscat,imbracat.
ei,mai tip si eu,ca nu sunt de fier,dar atunci a fost prea mult!!! cred ca tip la lucruri mai mici,si la alea mari ma calmez.
Asta a fost proba de foc: deci pot cu trei !!

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Iar merge greu forumul...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Of! Deci, azi-noapte am stat cu daddy la povesti pana la unu noaptea. Mi-a pove de Mexic, de nasi, de toti si de toate. Vorba lui, vorbim de problemele altora , ca noi nu avem. Deci, s-a hotarat (nu stiu de cine) sa trimita fata la un centru ptr. minori, cu n consilieri, unde va avea camera ei, ei o ajuta si o 'responsabilizeaza', adica ii fac ei prima programare la medic, dar dup-aia e treaba ei sa isi faca programarile si sa ajunga acolo.
Aelita draga, cu cat mai mult ma gandesc la toata situatia asta, cu atat mai mult sunt de partea nasului, adica sa tina fata acasa, dar eu am impresia ca el face asta din 2 motive: ca el nu o poate controla si sa ramana nasa acasa... acum ar fi fost sansa nasei sa castige copilul asta (fata nasului) pentru totdeauna, daca era de partea ei si o sprijinea... dar a ales sa nu o sprijine. Ma rog, eu i-an spus lui daddy aseara ca ma bucur ca nu-mi cere nasa parerea, ca eu as fi sincera cu ea si probabil ca nu ar mai vorbi cu mine vreodata. Asa e, nu iti abandonezi copiii doar ptr. ca au probleme, sunt probleme sau creaza probleme... o mama adevarata nu ar face. Desi, mama fetei i-a spus clar "eu nu te vreau". mai scriu mai tarziu, acu-mi hranesc familia.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Chinabulina!
Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de gogosica ta! ]

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

LA MULTI ANI GEORGIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI, CHINABULINA!!! iti doresc o viata frumoasa, linistita si fericita alaturi de familia ta! Sa fii sanatoasa si implinita!

ALI, mami de Vlady si 21+ cu Luca

Mergi la inceput