Nasterea la Medlife (15)
Raspunsuri - Pagina 9
iubu77 spune:
Cristos a inviat fetelor!!!! si sper ca ati avut sarbatori frumoase...
da sunt ok rezervele...astea normale..io in dinasta am stat la ei..are tot ce trebuie..io am vazut si rezervele alea mai de lux de curand..si ma rog sunt mai mari..si pot gazdui mai multe persoane..
Oricum peste tot este curat..si oamenii sunt atenti cu pacientii..Io tot ma gandesc sa le fac copiilor niste asigurari la ei..ca atunci cand sunt bolnavi sa mergem acolo..insa am inteles ca deocamdata nu mai ofera asigurari pt Memorial Hospital...
e_cami spune:
Buna ziua fetelor,
Sunt noua pe forum, citesc de ceva timp ce scrieti, dar acum m-am hotarat sa scriu si eu.
Sunt o graviduta in 18 saptamani care acum doua saptamani a facut, la prof Pelinescu, la Medlife, amniocenteza. Nu stiu daca aici ar trebui sa scriu sau la alt topic, dar vreau sa impartasesc experienta mea si altora, pentru ca inaintea de a face acesta procedura am inrosit calculatorul cautand informatii.
In cazul meu a fost extrem de simplu si deloc dureros. A venit profesorul, mi-a explicat in ce consta procedura, mi-a spus ca-mi va face xilina inainte pentru a nu simti nimic. Si asa a si fost. Nu am simtit decat intepatura de xilina. Apoi, cam intr-un minut mi-a fost extras lichid amniotic, repet, fara sa simt absolut nici un disconfort. Apoi am stat pe un pat cam o jumatate de ora, din nou o ecografie sa vedem ca totul e ok si gata, am plecat sa vizitez maternitatea, care si pe mine m-a impresionat. In ziua respectiva mi-a spus repaus, dar nu la pat, apoi de a doua zi, activitate normala.
Intre timp mi-a venit si rezultatul de la testul FISH si totul e ok.
Vreau si eu sa nasc la Medlife, DPN 30, 31 august. Mai naste cineva in perioada aceea?
e_cami spune:
Buna dimineata,
Se pare ca pe topicul acesta nu prea intra nimeni!!!
Si eu care speram ca ma pot conversa cu alte gravidute!
iubu77 spune:
Buna Cami
Eu intru si mai citesc diverse subiecte pe aici..Am nascut la Medlife al doilea copil si am fost multumita.
Pe pelinescu nu-l stiu personal ca medic intrucat eu am nascut cu altcineva insa am auzit ca este un medic si echografist ff bun..
Sunt sigura ca o sa fii multumita si totul va fi bine.
Din cate stiu eu daca testul Fish e ok..rezultatul final in proportie de 97% va fi bun..
Or sa apara si gravidutele pe aici..
e_cami spune:
Multumesc pentru raspuns. Chiar ma gandeam ca trebuie sa caut alte site-uri ca pe aici nu mai intra nimeni.
Imi poti spune cum a fost nasterea la Medlife? Cat se poate de detailat, pls? Eu nu sunt din Bucuresti, voi naste prin cezariana, deci programata. Numai sa nu vrea vrea bebe sa vina mai devreme...si sa am timp sa ajung la buc. DPN 30 august - 4 septembrie. In august, prof Pelinescu va fi in concediu, dar a zis ca ma da pe mana unui medic bun.
In mai voi merge la morfofetala si sper ca totul sa fie in regula. E prima sarcina si ma la fiecare semn ma ingrijorez, asa ca orice detalii sunt binevenite.
Inca o data, multumesc mult si astept raspuns
iubu77 spune:
Buna Cami
Io ca sa zic asa sunt clienta veche medlife..si destul de fidela.
Am 2 nasteri la activ-una la ei una in alta parte ca nu era spitalul deschis la prima mea sarcina. Am avut acelas doctor si am fost ff multumita.Analize, echografii teste etc mi-am facut numai la ei.Am si abonament de la birou si am mai avut si ceva reduceri.
Cand am anscut m-am prezentat dim la 9 la spital..trebuia sa nasc la 11 dar doctorita a zis ca e sala libera si intram imediat ce sunt gata. Mi-au montat o sonda o branula..apoi am intrat in sala..am facut anestezia..cu o super draguta anestezista-Persida..Au scos bebele apoi la cusut cu mine.cand am fost gata am intrat in salon la terapie unde totul era curat, liniste, un pat mirific cu telecomanda si niste asistente dragute care cand aveam nevoie de calmante imi faceau..Eu zic sa nu exagerezi cu ele..cu cat scapi de cateterul din spate mai devreme cu atat mai bine te mobilizezi.Anestezicele care ti le baga pe cateter sunt puternice ..iti calmeaza complet durerile dar iti amortesc un pic picioarele si te mobilizezi mai greu la mers..asa ca daca sunt dureri suportabile mai bine un calmat pe vena sau pe gura..
Mie imi era o foame dupa ce am nascut de numai..insa pana seara nu am avut voie sa pap.seara am mancat un iaurt.. Noaptea a trecut mai cu o durere, un calmant pe cateter atul pe gura si a fost ok..Dimineatza nu am mai vrut sa fac pe cateter..iar pe la ora 11m-au ajutat asistentele sa fac cativa pasi..incet incet..apoi am facut eu singurica cativa. Dupa operatie atrecut pe la mine anestezista..apoi doctorita.
Dupa treaba cu ridicatul am fost dusa in salon.Eu am optat varianta cu 2 paturi in salon ca era mai ieftin,insa a fost foarte bine.salonul curat, dotat cu tv,baie cu prosoape, halate,periuta dinti pasta etc... in dulapul din camera am gasit si camasa de noapte speciala pt alaptat..Mi s-a spus ca nu am voie cu mancare dinafara, nici macar ceai de chimen si anason pe care il primeam tot de la ei. Aveam un telefon cu un nr daca vroiam sa sun la asistenta si un altul daca vroiam sa sun la salonul de copii.. A fost confortabil si odihnitor.. eu am tinut copilul ziua cu mine..insa noaptea l-am dat la acvariu..ca sa dorm un pic..si am zis sa mi-l aduca la alaptat. Cand am plecat ni s-a facut un fel de instructaj pt acasa ce sa facem cu bebele..etc..eu fiind la al doilea am fost nu prea atenta..
A treia zi am parasit spitalul..aproape refacuta...cu lactatia instalata.
Daca ai ceva intrebari si nu le-am cuprins aici te rog sa ma intrebi.. pelinescu daca e in concediu cred ca te va lasa la o doctorita cucare mai lucreaza el..Caliopia parca..dar o sa vezi tu atunci..ca poate nu neaparat:))
e_cami spune:
Multumesc mult pentru raspuns. Intru intr-una pe site sa vad daca a mai scris cineva.
Pe scurt, situatia la mine este urmatoarea: sunt din Ploiesti, am inceput cu un medic de-aici, insa nu m-am putut acomoda deloc. Nu stiu de ce, dar ma simt mult mai confortabil cu un doctor decat cu o doctorita, comunic parca mai bine un barbat, culmea!!! Am tot intrat pe diverse site-uri, am citit de Pelinescu si am facut in asa fel sa ajung la el.
Am facut amnio cu el, mi-a placut fff mult. Am hotarat sa raman la el, dupa ce am aflat ca nu trebuie sa merg mai des decat o data pe luna. Doctorita de aici ma chema o data la doua saptamani!!! Imi daduse sa iau si no spa si aspenter si duphaston. Aveam dureri de burta ca la menstruatie si imi spusese ca orice durere inseamna o contractie si sa iau neaparat nospa. Prof mi-a zis ca sunt normale, ca din pacate le voi avea toata sarcina, dar nu sunt periculoase pt sarcina si ca nu are rost sa mai iau. Culmea, de cand am fost la el, mi-au disparut si durerile!!!!
Zilele astea astept rezultatul de la cariotip si in mai ma duc la mofofetala. Atunci o sa discut cu el despre medicul la care ma lasa in ultima luna, daca mai trebuie sa fac analize, etc.
Si eu tot pt pachetul cu doua paturi optez. Ai avut colega de camera?
Am mai citit ca intri in sala complet dezbracata, asa e? Camasile de la ei sunt ok, de unica folosinta? Pantru bebe, costumasele cum sunt? Intr-un cuvant, e totul curat, streril, etc?
Eu nu am fost internata niciodata si sunt de-a dreptul inspaimantata.
iubu77 spune:
Buna Cami
In privinta curateniei si a chestiilor sterile nu-ti fa griji..totul este spalat, dezinfectat la Medlife..camasile sunt curate..si au orificiu special pt alaptat..E adevarat in sala de operatie intrii cam dezbaracata..eu am avut parca asa ceva ca o hartie subtire pe mine..pana m-am pus sa imi faca anestezis in coloana..si apoi goala da..iti pune un camp steril de la burta in jos unde lucreaza ei..ca sa nu vezi tu cum taie etc..
Eu am stat in rezerva cu 2 paturi..ca era mai eftin..si a fost foarte bine..am mai avut si eu cu cine vorbi.una alta..eu peste noapte nu am tinut copilul cu mine..am cerut numai sa imi fie adus la alaptat..
Totul e curat si steril..nu am auzit sa plece cineva cu ceva boli de acolo..hainutele lui bebe sunt ok..adica nu te astepta sa aiba body marck and spencer sau etc..sunt normale si curate. Eu nu am folosit nimik de acasa..pana si papuci au de unica folosinta...doar clama de par am avut si un pieptan al meu..
e_cami spune:
Am primit si cariotipul. Dpdv citogenetic e totul ok. Astept morfofetala din mai.
Dar chiar nu e nimeni care va naste in acea perioada la Medlife?
OanaMar spune:
Buna dimineata
e-cami, eu voi naste la Medlife pe 24 mai daca da Dumnezeu si sta bebe in burtica pana atunci.
Asa ca promit sa revin cu amananunte proaspete.
Iubu 77, sonda ti-a montat-o inainte de anestezie???ufffff...eu am avut mari usturimi dupa sonda aia si mi-e groaza de ea
Pup si mi-ar place sa mai discutam pe tema asta