Nasterea la Medlife (15)
Raspunsuri - Pagina 10
iubu77 spune:
Ceau ceau...cred ca mi-au montat-o dupa anestezie pt ca nu imi aduc aminte de ea...deci m-au pus pe o masa cu o camasa de noapte ca o foita de hartie..gen mastile de fata.. apoi am mers in sala de operatie..acolo anestezista mi-a montat cateterul in colana..vreau sa va zic ca folosesc un ac foarte foarte fin ca nu am simtit decat o mica piscatura..ma asteptam la ceva mai rau..dar a fost superrrrr ok..a nimerit-o din prima..anestezista asta Persida e chiar meseriasa sau in cazul meu cel putin a fost:)..recomand anestezia rahi la toata lumea nu totala..prima data am nascut cu totala si afost mai nasol.. acum a fost ok..Plus ca nu mai e ca pe vremuri ca nu tre sa misti capul etc..am miscat si capul..plus ca la un moment dat mi s-a facut rau..dar toti s-au comportat exemplar..imediat m-au remediat..io am mai scris pe aici..ca cei de la medlife m-au facut sa ma simt ca acasa..cap coada operatia a fost foarte ok...
deci stai linistita cu sonda..:)) daca nu imi aduc aminte de ea inseamna ca au fost foarte subtili cu montarea ei..ca altfel imi aduceam aminte:)))
e_cami spune:
Buna Oana,
La ce medic mergi si cat de des ai fost la controale?
Eu am facut amniocenteza pe 26 martie si urmeaza sa ma duc la inceputul lui mai la morfofetala. Intre timp, nimic. Am facut analize prin saptamana 12. Ai mai facut analize in trim II?
In alta ordine de idei, de unde cumparati hainute frumoase pt gravidute?
Bubante spune:
Buna fetele.
Si eu sunt interesata de subiect pentru ca voi naste tot la Medlife. Avem deocamdata 14 saptamani si mergem la Caliopia Parfene.
Ar trebui sa nasc in jur de 17 octombrie.
e_cami spune:
Buna,
Eu merg la prof Pelinescu insa nu pot naste cu dumnealui pt ca va fi in concediu. O sa ma lase pe mana unui alt medic si senzatia mea ca va fi doctorita ta. Cum este? Ce parere ai?
OanaMar spune:
eu voi naste cu un medic colaborator-Dr. Filipescu. sunt in sapt 34 si merg la control la 2 saptamani.
Mai am si eu o intrebare pt iubu..te lasa goala pe masa de nastere? La mine ar fi a doua nastere, insa prima la clinica privata si ma gandeam ca aici au si ei alte tactici...nu sa ma vada goala toti cei care se perinda pe acolo..
merci
e_cami spune:
Buna Oana,
Cu toate ca nu am nascut, din cele povestite pe aici asa am inteles, ca te lasa goala si iti pune ceva de piept in jos, un paravan, daca am inteles eu bine, ca sa nu vezi ce se intampla. Cum vei naste, prin cezariana? Ce fel de anestezie?
NicoletaB spune:
Oana- de unde sti ca Filipescu e colaborator? Nu da la ei consultatii? Eu am intrebat la receptie la spital si mi-a zis ca un medic care consulta la ei nu e colaborator, ci doar unul adus de afara.
30+
cristela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Oana- de unde sti ca Filipescu e colaborator? Nu da la ei consultatii? Eu am intrebat la receptie la spital si mi-a zis ca un medic care consulta la ei nu e colaborator, ci doar unul adus de afara. 30+ |
Nu, nu este asa, de exemplu Dr. Radulescu-Botica are consultatii martea la Medlife si luni, marti si miercuri face eco la ei, dar este colaborator, stiu sigur ca am o cunostinta medic la Medlife, care a si nascut cu Dr. Radulescu-Botica tot la ei si mi-a confirmat. Filipescu nu are deloc consultatii la Medlife, tot colaborator este, a verificat o colega care a nascut cu el la Elias si vroia sa nasca cu el la Medlife acum, pe ea o avantaja daca mergea si la consultatii la el la Medlife, daca avea aici consultatii, pentru ca noi avem un abonament de la firma la Medlife si nu platim consultatiile la medicii de specialitate.
Nu sunt medici colaboratori acei medici care au contractul de munca incheiat cu Medlife-ul, nu doar contract de colaborare, si mai fac doar garzi eventual in alta parte, cei care au practic zilnic consultatii la Medlife- cum sunt Mirela Popa, Silviu Predoi, Deliana Predoi, etc.
Eu merg deocamdata la Dr. Mitroi Gabriel, la Medlife Favorit, cred, adica sper ca o sa pot naste la Medlife.
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png
OanaMar spune:
voi naste prin cezariana si anestezie rahi+peri, asa am avut si prima data si a fost minunat.
Dr filipescu vine doar la nasteri la medlife. Nu da consultatii etc.
Abia astept sa merg sa vb cu un anestezist sa mai aflu una alta.
ancalorelei spune:
Si eu voi naste in jur de 25 mai la Medlife cu doctor Mitroi Gabriel, asta in cazul in care bebe sta cumintel in burtica pana atunci. Am auzit ca sonda ti se monteaza dupa anestezie, asa ca nu simti nimic. Astazi am sunat la clinica sa intreb ce se intampla cu vaccinul bcg si se pare nu se va administra bebelusului. Iar daca vii cu el cumparat din strainatate nimeni nu isi asuma raspunderea sa il faca pentru ca nu este avizat de Ministerul Sanatatii.
33+