Nasterea la Medlife (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Dar oare acest vaccin din ce tari il putem achizitiona??o doamne ce nebunie si cu vaccinul asta?dr pediatra spunea ca pana in mai apare..dar iata ca probabil s-a inselat.
eu chiar as vrea sa incerc sa fac rost de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancalorelei

Si eu voi naste in jur de 25 mai la Medlife cu doctor Mitroi Gabriel, asta in cazul in care bebe sta cumintel in burtica pana atunci. Am auzit ca sonda ti se monteaza dupa anestezie, asa ca nu simti nimic. Astazi am sunat la clinica sa intreb ce se intampla cu vaccinul bcg si se pare nu se va administra bebelusului. Iar daca vii cu el cumparat din strainatate nimeni nu isi asuma raspunderea sa il faca pentru ca nu este avizat de Ministerul Sanatatii.

33+

Ai mers de la inceputul sarcinii la Dr. Mitroi? Cat de des te-a chemat la consultatii? Era ceva clar stabilit cu controalele? Ca la mine nu prea, la fiecare consutatie se mai iveste o analiza, ceva, apoi trebuie sa merg cu rezultaul, am 13 saptamani si am tot fost pana acum la consultatii...eram curioasa daca asa este toata sarcina...nu ma deranjeaza ca trebuie sa ma duc des (dupa parerea mea) ca oricum am abonament la ei si nu platessc nicio consultatie la medicii de specialitate si analize generale, etc., eram curioasa doar cum o sa evolueze urmarirea sarcinii, ca vad ca tu ai o sarcina mult mai avansata decat a mea. Multumesc.

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancalorelei spune:

Da, am mers de la inceputul sarcinii la domnul Mitroi si am fost si sunt foarte multumita de dansul. Mi se pare un doctor extraordinar,un adevarat profesionist care se implica in relatia cu pacientul si il recomand din suflet viitoarelor mamici. Are foarte multa rabdare, este amabil, serios, calm si eu m-am simtit in siguranta pe tot parcursul sarcinii.Faptul ca te cheama la controale mai des (mai ales daca nu te costa) mi se pare un lucru pozitiv decat sa fie un doctor care te cheama din ani in paste si nu ii pasa de tine. Eu ma impacientam destul de repede pentru orice chestie (sunt mai panicoasa din fire) mai ales ca sunt la prima sarcina iar in urma discutiilor cu el ma linisteam rapid. Mie nu mi s-au parut excesiv de dese controalele ci normale, asa cum trebuie sa fie intr-o sarcina, iar daca ar fi fost dupa mine as fi mers in fiecare saptamana
ca sa ma asigur ca totul e ok. Abia astept sa nasc si la al doilea bebe cu siguranta voi merge tot la domnul Mitroi.

33+

Mergi la inceput

Sunt de acord in privinta rabdarii, amabilitatii, ca de-asta am ales sa merg la el in continuare etc. Eu la Medlife am mai fost la Dr. Mirela Popa si Dr. Radulescu-Botica, cu prima n-am fost deloc pe aceeasi lungime de unda, iar Dr. Botica mi s-a parut foarte aglomerat. Eram doar curioasa daca este la fel cu toate pacientele in privinta consultatiilor- in sensul ca in sarcina am fost la el prima data la 4 saptamani de la ultima menstruatie (am mers la el si inainte de a ramane insarcinata), acum am 13 saptamani si in 9 saptamani de sarcina a fost necesar sa merg cu analize sau altceva de 5 ori deja. Si saptamana viitoare cand am rezultatul de la dublu test ar trebui sa vin a 6-a oara. Cum spuneam, nu ma deranjeaza, era doar o curiozitate. Eu stiam ca ar trebui sa mergi la ginecolog la control cam o data pe luna, daca nu apar probleme si doar in ultima parte a sarcinii cam la 2 saptamani. De asta am intrebat daca tie ti-a precizat cumva cand trebuie sa vii la controale, cat de periodice trebuie sa fie, etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Eu pot sa va spun ca pana sa merg la prof Pelinescu, am mers in Ploiesti la un medic si credeti-ma, aproape ca nu era saptamana sa nu ma cheme. Ce-i drept, era si inceputul sarcinii. Ma duceam la control, ok, "ar trebui sa facem nu stiu ce analize", apoi sa le vada, apoi alte teste, analize, etc. Acum, ca a trecut imi pare bine ca le-am facut, cel putin stiu ca si eu si bebe suntem bine, deocamdata. Asa ca nu te impacienta, unii medici sunt, poate, putin mai "panicosi" si vor sa-si ia toate masurile de precautie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

pai cam goala esti in sala de operatii..ai o camasuta asa din hartie din aia subtire..gen cum sunt mastile de fatza..dar la mine in timpul operatiei a disparut..mi s-a pus un camp steril de la sani in jos..ca sa nu vad acolo ce lucreaza ei..si pe sani in sus io am avut ca un cearceaf ca imi era frig...sa stiti ca nu se perinda multa lume pe acolo...a fost Mirela popa care m-a operat..apoi mana a 2-a la operatie, anestezista si o asistenta..apoi cand au scos copilul a venit cineva de la neonatologie pt copil..in rest nu a mai venit nimeni...
Eu personal cam o data pe luna mergeam la control la doctor..echo am facut mai multe la prima sarcina ca am avut probleme si am facut echo lunar..la a 2 sarcina..cate un set de analize pe trimestru..deci 3 seturi..si cam 3 echografii..in luna a 8-a ma chema de 2/luna la control...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristela

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Oana- de unde sti ca Filipescu e colaborator? Nu da la ei consultatii? Eu am intrebat la receptie la spital si mi-a zis ca un medic care consulta la ei nu e colaborator, ci doar unul adus de afara.

30+

Nu, nu este asa, de exemplu Dr. Radulescu-Botica are consultatii martea la Medlife si luni, marti si miercuri face eco la ei, dar este colaborator, stiu sigur ca am o cunostinta medic la Medlife, care a si nascut cu Dr. Radulescu-Botica tot la ei si mi-a confirmat. Filipescu nu are deloc consultatii la Medlife, tot colaborator este, a verificat o colega care a nascut cu el la Elias si vroia sa nasca cu el la Medlife acum, pe ea o avantaja daca mergea si la consultatii la el la Medlife, daca avea aici consultatii, pentru ca noi avem un abonament de la firma la Medlife si nu platim consultatiile la medicii de specialitate.
Nu sunt medici colaboratori acei medici care au contractul de munca incheiat cu Medlife-ul, nu doar contract de colaborare, si mai fac doar garzi eventual in alta parte, cei care au practic zilnic consultatii la Medlife- cum sunt Mirela Popa, Silviu Predoi, Deliana Predoi, etc.
Eu merg deocamdata la Dr. Mitroi Gabriel, la Medlife Favorit, cred, adica sper ca o sa pot naste la Medlife.

E o nebuloasa toata faza asta cu colaboratorul. Nici doctora nu stie exact, aia de la receptie mi-au confirmat una. Sa vezi circ la nota de plata. Nici ei nu sunt expliciti: colaborator e asta.... si sa stiu clar de la inceput. Din cauza asta nu stiu exact ce pachet de nastere sa-mi iau.

30+

Mergi la inceput

Nicoleta, cred ca poti sa trimiti la ei un mail la departamentul administrativ/ marketing sau cum s-o numi, sa-ti spuna doctorul tau ce statut are, ca sa-ti poti alege pachetul.
Adevarul este ca ar fi trebuit sa scrie la fiecare doctor ce statut are, sa nu te trezesti la final cu surprize la factura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Fetelor, voi recoltati celule stem? Cu ce firma?

Mergi la inceput

E cam devreme sa luam o decizie finala, dar sotul vrea neaparat.

E putin penibil ca daca nu recoltezi la firma cu care ae Medlife parteneriatul, mai trebuie sa platesti 1200 RON in plus. Daca recoltezi cu Stem Sure nu platesti nimic pe recoltare, deci intr-un fel te mai gandesti si la asta cand faci alegerea.

Mergi la inceput