Fulgusori de nov-dec2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Lalu_79 spune:
Ma plangeam dimineata ca fiica-mea nu doarme ziua si face scandal...ei bine a tinut sa ma contrazica si azi a dormit, chiar nu am avut probleme.Ce-i drept am revenit la alinan si infacol, ca nu mai puteam, se pare ca si-au facut efectul...
Tati e expert in schimbatul scutecului, cat e acasa numai el o schimba...l-a si botezat de cateva ori cu cateva jeturi de kk, am murit de ras....O schimba si de hainute, ne ajuta si la baita, face si masaj...batista bebelusului numai el o foloseste,o si curata si sterilizeaza.Ce sa mai zic,numai san nu-i da, in rest face de toate.La botez, in biserica, vroia sa o imbrace el, ca i se parea ca nu e nasica destul de rapida si era frig...l-am convins sa stea linistit...noroc ca nasa era sora lui si nu s-a suparat.Nici pe soacra-mea nu vroia sa o lase sa-i faca baie...ca el stie mai bine...e tare posesiv cand vine vorba de fiica-sa .E o latura noua a lui pe care am descoperit-o...ca in cuplu nu a fost niciodata nici gelos, nici posesiv.
Lalu_79 spune:
Am admirat si eu poze cu fulgusori superbi si mamici pe masura
Krelia, unde pot sa vad si eu pozele atat de laudate ale lui Rares? daca nu sunt indiscreta
lili_a spune:
Bonsoir mesdames!
Am recuperat si eu pe diagonala si am vazut multe pozici ralu_seby si alinus si monica80 incintata de cunostinta, aveti niste bebei o frumusete. Monica imi place tapetul ala cu flori de mor. Am vazut si poze cu bellissima Chiara, ce tare seamana cu tine, Andre, desi se zice ca fetele seamana cu tatii de obicei. Si Ruxi de Ramonik seamana tare cu mami.
Super incitanta discutia despre kk - v-ati fi imaginat acum un an ca ati putea dezbate serios pe tema asta?!? coque foarte informative pozele,sint usor dezamagita ca aia cu diareea era cam blurata
Am mai retinut ca crlp vrea sa plece in Belgia, si eu zic sa-l iei si pe bebe in voiaj, da-le-ncolo de superstitii, daca erati musulmani ce faceati?
Simina pai nu ziceai ca ai luat blugi si sacou cu mineci prea scurte? Ce haine mai iti trebuie? Pt sotz? Al meu a refuzat sa-si miste fundu sa-si ia ceva de imbracat asa ca i-am luat eu ochiometric niste pantaloni si o sa-si traga o camasa mai de Doamne ajuta pe el si gata. sa treaca supararea si bucura-te ca-l intereseaza mobila, daca ti-o lasa si pe asta tot tie?
A propos de soti,mi-am adus aminte ca intrebati de ce fac tatii - la noi el sta cu ea in week-end cind mai evadez eu, ii da biberoanele, face entertainment si gimnastica cu ea. In schimb nu-i place sa-i schimbe pampersul nici de nr 1 nici de 2 (daca plec de acasa si nu-i zic ca va trebui schimbata nici nu se uita pe acolo) si nici cu baita nu se prea omoara dar curata constiincios dupa baie,arunca apa etc.
lili_a spune:
Ca tot vorbiram zilele astea de kk, sa va zic ce-am patit aseara: ma bag eu sa fac un dus repede inainte de baia fetei si constat cu durere ca nu e apa calda . Ma uit mai bine, vad ca nu e nici caldura (evident!) si de lenesa si mama denaturata ce sint decretez ca in seara asta nu mai facem baie la fata (ca sa nu mai incalzesc eu apa pe aragaz, fireste). Booon, sta copilu ce sta si unde nu face un kk d-ala cu efect prelungit pe haine si sa ne fi vazut cum eu o tineam suspendata deasupra chiuvetei incercind sa nu se lipeasca de mine iar tac-so se chinuia cu oala sa spalam dezastrul
Andrecluj spune:
Mamici de fetitze ajtati-ma cu un sfat. I-am gaurit urechiusele la pitica si cand am ajuns acasa, dar un lob inca ii sangereaza. Cat timp trebuie sa tin / sa pun vata cu spirt pe urechiuse sau de cate ori trebuie sa dau cu spirt. Multumesc frumos Chiara Ada, vita mia Chiara creste
lili_a spune:
Azi a fost doctorita la noi (a propos, tariful/vizita e de 100 lei si vine cu masina proprie;la medicul de familie dau 50 sau 100, depinde ce face.(si el vine acasa, ca eu n-am vrut sa car copilu la policlinica) pt evaluarea de 3 luni si sa ne aduca rezultatele la testele alea de boli metabolice pe care le-a facut si Cezarica. Stam relativ bine, luna asta a luat doar 500 de g din cauza vomitatului dar per total cresterea e ok - 5.3 kg si 58 cm. Pt ca a venit dupa masa, a vazut si ea cum vomita deja faimoasa branzica cu zer, si a zis sa-i dam Losec (Omeprazole), 1/2 pastila dizolvata in ceai inainte de masa de dimineata pt aciditate ca o deranjeaza si sa nu intre in greva foamei din cauza asta. Diana tu ce parere ai? In rest ne-a recomandat sa doarma pe pernuta anti-reflux si s-o tinem in scoica.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_aAm vazut si poze cu bellissima Chiara, ce tare seamana cu tine, Andre, desi se zice ca fetele seamana cu tatii de obicei. |
lili_a spune:
Andre eu i le-am gaurit din maternitate si nu a singerat deloc, dar 1 saptamina dupa eu o stergeam dupa fiecare baita cu compresa sterila cu alcool alb. Poti sa-i dai si cu putin propolis glicolic (d-ala fara alcool) cred, ca sa se cicatrizeze mai repede, sau cu Bepanthene pt Chiara cercelata
krelia spune:
Lalu, vezi la semnatura
citat din mesajul lui Lalu_79 Am admirat si eu poze cu fulgusori superbi si mamici pe masura Krelia, unde pot sa vad si eu pozele atat de laudate ale lui Rares? daca nu sunt indiscreta |
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
lili_a spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Ioi ce bine-mi cade sa aud asta! Si Miany a zis la fel si tare tare bine mi-a cazut. Toata lumea spune ca seamana cu tati si mie mi se pare ca seamana tare mult cu mine. |
Pai sa ai incredere in noi, ca sintem mai obiective decit cei din familie.
PS Si mie toata lumea imi zice ca seamana cu tac-so