Fulgusori de nov-dec2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
lili_a spune:
Si ca sa ma laud ca nu sint chiar asa denaturata, azi am scos cupchilu afara 1 ora jumate cu carutul prin nameti, am tinut-o si cu fatza la soare, am fost si am ridicat si pozele de la printat (marturiile de botez o sa fie rame cu poza printesei pe o parte si cartonasul cu numele care se pune ca sa stii locul la masa pe cealalta, si pe urma invitatii pot sa-si puna ce poza vor ei in rama aia) si am halit si o gogoasa io si o gogoasa batrinica de la coltul strazii.
Nu va mai zic ce-a fost la gura mea despre mamele mamelor astora din primarii ca nu-s in stare sa adune zapada de pe strazi, dar una peste alta ne-am descurcat asa ca-s mindra de mine si-mi astept impacata de luni cind o sa se vada gogoasa de la plimbare (+ ciocolata alba cu alune intregi de la Heidi mmmmm pe care am halit-o toata!!!)
Doamne, in ce hal scriu, sper sa intelegeti ceva ca nu mai sint in stare sa editez.
laviniablaga spune:
Salutare! Inapoi la voi! Am recuperat din urma! Am vazut fotografii superbe cu bebelusi frumosi de Ralu_seby, Monica_80 si alinutza_24!
A fost fain azi la Cluj, la examen m-am descurcat, am scris la toate cele trei subiecte, apoi m-am laudat la prof cu pozele copilului. Intre timp Rares a stat cu tati si s-au plimbat prin oras cu masina...tati a zis ca s-au uitat dupa gagici! Cand am iesit din examen al meu copil ma astepta mort de foame...ca nu a vrut sa se atinga de lapticul muls de mine si depozitat in biberon. Pe drum a dormit si la dus si la venit. Abia am ajuns acasa...mai stam putin si o sa facem baita...
Va pup pe toate!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Lalu, vezi la semnatura |
Sunt absolut superbe!!!!Cu asa model, nici nu ma mira.O sa franga multe inimi printesul vostru. Sa va traiasca!!!!
ralu_seby spune:
Simina_kin, ai o mandrete de fetita!! E "amanetata"?
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lalu_79 spune:
Lavinia, felicitari pt examen!Nu stiu cum reusiti voi sa invatati....eu una nu ma pot concentra nici pentru cele mai simple lucruri . Asa ca.....chapeau!
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui Lalu_79 Lavinia, felicitari pt examen!Nu stiu cum reusiti voi sa invatati....eu una nu ma pot concentra nici pentru cele mai simple lucruri . Asa ca.....chapeau! |
multumesc
laviniablaga spune:
Am observat ca Raresh al meu a inceput sa faca niste cojite deasupra fruntii si nu stiu cu ce sa il dau sa se curete...la baita mi-e frica sa insist sa nu il doara daca incerc sa il frec mai tare pe acolo. ce ma sfatuiti!???
[red]Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
alinutza_24 spune:
Lavinia si maria mea am observat ca face niste cojite in cap.mi-a spus cineva sa o dau cu ulei de corp si apoi dupa ce se inmoaie sa o pieptan cu o perie speciala pt bebelusi ca sa se ia cojitele.nu stiu ce sa fac dar cred ca o sa incerc sa vad daca functioneaza.s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Simina_kin, ai o mandrete de fetita!! E "amanetata"? poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
iete ca aici intervin eu, da este amanetata
dar vedem, fata e libera sa aleaga ca doar de aia e fata si este asa frumoasa
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
Andrecluj spune:
Lavi Felicitari pentru examen! Noi am scapat de cojite cu ulei de migdale. Chiara Ada, vita mia Chiara creste