Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Si ca sa ma laud ca nu sint chiar asa denaturata, azi am scos cupchilu afara 1 ora jumate cu carutul prin nameti, am tinut-o si cu fatza la soare, am fost si am ridicat si pozele de la printat (marturiile de botez o sa fie rame cu poza printesei pe o parte si cartonasul cu numele care se pune ca sa stii locul la masa pe cealalta, si pe urma invitatii pot sa-si puna ce poza vor ei in rama aia) si am halit si o gogoasa io si o gogoasa batrinica de la coltul strazii.
Nu va mai zic ce-a fost la gura mea despre mamele mamelor astora din primarii ca nu-s in stare sa adune zapada de pe strazi, dar una peste alta ne-am descurcat asa ca-s mindra de mine si-mi astept impacata de luni cind o sa se vada gogoasa de la plimbare (+ ciocolata alba cu alune intregi de la Heidi mmmmm pe care am halit-o toata!!!)

Doamne, in ce hal scriu, sper sa intelegeti ceva ca nu mai sint in stare sa editez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare! Inapoi la voi! Am recuperat din urma! Am vazut fotografii superbe cu bebelusi frumosi de Ralu_seby, Monica_80 si alinutza_24!

A fost fain azi la Cluj, la examen m-am descurcat, am scris la toate cele trei subiecte, apoi m-am laudat la prof cu pozele copilului. Intre timp Rares a stat cu tati si s-au plimbat prin oras cu masina...tati a zis ca s-au uitat dupa gagici! Cand am iesit din examen al meu copil ma astepta mort de foame...ca nu a vrut sa se atinga de lapticul muls de mine si depozitat in biberon. Pe drum a dormit si la dus si la venit. Abia am ajuns acasa...mai stam putin si o sa facem baita...

Va pup pe toate!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Lalu, vezi la semnatura

Sunt absolut superbe!!!!Cu asa model, nici nu ma mira.O sa franga multe inimi printesul vostru. Sa va traiasca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Simina_kin, ai o mandrete de fetita!! E "amanetata"?

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Lavinia, felicitari pt examen!Nu stiu cum reusiti voi sa invatati....eu una nu ma pot concentra nici pentru cele mai simple lucruri . Asa ca.....chapeau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Lavinia, felicitari pt examen!Nu stiu cum reusiti voi sa invatati....eu una nu ma pot concentra nici pentru cele mai simple lucruri . Asa ca.....chapeau!

multumesc

Mergi la inceput

Am observat ca Raresh al meu a inceput sa faca niste cojite deasupra fruntii si nu stiu cu ce sa il dau sa se curete...la baita mi-e frica sa insist sa nu il doara daca incerc sa il frec mai tare pe acolo. ce ma sfatuiti!???

[red]Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Lavinia si maria mea am observat ca face niste cojite in cap.mi-a spus cineva sa o dau cu ulei de corp si apoi dupa ce se inmoaie sa o pieptan cu o perie speciala pt bebelusi ca sa se ia cojitele.nu stiu ce sa fac dar cred ca o sa incerc sa vad daca functioneaza.s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Simina_kin, ai o mandrete de fetita!! E "amanetata"?

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

iete ca aici intervin eu, da este amanetata

dar vedem, fata e libera sa aleaga ca doar de aia e fata si este asa frumoasa

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lavi Felicitari pentru examen! Noi am scapat de cojite cu ulei de migdale. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput