Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Camy, tu unde esti? ce face Flaviusica al tau?

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Vad ca maine suntem multe ocupate: avem botezul (noi, Simina, Dymomo), sunt nase (Stephy) sau facem ultimele pregatiri ptr duminica (Ralu). Astea am retinut eu, probabil mai sunt.

Ariadna, . Asta e doar inceputul, bebelusii si apoi copii racesc destul de des. Ceva mucuti si iritabilitate e echivalentul unui guturai la adult, trece repede si fara probleme. Pupam maica ingrijorata! Ti-am vazut puiutii, sunt tare dragalasi...

Krelia, felicitari ptr nota 10.

Am vazut poze cu David de Miany, Maria de Alinutza si Ema de Floricik, toti dulci foc!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Camy, tu unde esti? ce face Flaviusica al tau?

Da, da ma gandeam si eu la ei astazi...

Monis, Iulian ce mai face?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nu mai are mami lapte.....
saru'mana

Citat:

Krelia, imi pare bine ca doamna doctor ti-a dat vesti bune! Cu privire la greutate, eu sunt sigura, ca desi Rares are greutatea unui bebe de 4 luni, asta nu are nici o importanta. Inseamna ca lapticul mamei lui e hranitor si ca el creste bine...ca Fat-Frumos!

BOTEZ
RARES CRESTE

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Deci, copilasii vostri sunt atrasi de jucarii. O fi Laura mai micuta, dar parca as vrea sa o atraga si pe ea, ca am impresia ca uneori se cam plictiseste... O sa incerc sa-i cumpar ceva mai interesant, dar in "amaratul" asta de oras nu avem decat un Real, iar la raionul de bb cam sufla vantul.
Revin cu intrebarea postata anterior: fetele care aveti patut pliant, ce fel de carusel aveti (asta daca aveti)?
Noi am fost la plimbare. Lucru cert: plimbarea sigur ii place. Avem "noroc" si cu trotuarele toate sparte, ca o scutura de numa... Dar se pare ca ii place.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

nu mai are mami lapte.....
saru'mana

_

Muhammad Ali

[/quote]

dar de cand? ca eu nu am stiut

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Diana, iti doresc sa ai parte de o petrecere nemaipomenita si ca bebelina sa fie cumintica...si sa nu planga, asa cum a facut strumful meu.

Padi, si lui Rares ii place zguduit cu carutul...prin casa asa il scutur...asa incat atunci cand iesim la plimbare printre gropile din oras...e obisnuit.

Azi nu l-a scos deloc afara...sper sa nu imi faca figuri!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui padi

Deci, copilasii vostri sunt atrasi de jucarii. O fi Laura mai micuta, dar parca as vrea sa o atraga si pe ea, ca am impresia ca uneori se cam plictiseste... O sa incerc sa-i cumpar ceva mai interesant, dar in "amaratul" asta de oras nu avem decat un Real, iar la raionul de bb cam sufla vantul.
Revin cu intrebarea postata anterior: fetele care aveti patut pliant, ce fel de carusel aveti (asta daca aveti)?
Noi am fost la plimbare. Lucru cert: plimbarea sigur ii place. Avem "noroc" si cu trotuarele toate sparte, ca o scutura de numa... Dar se pare ca ii place.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Stai linistita ca nici a mea nu-i interesata de jucarii. Pana la 2 luni nici nu se uita la ele, de pe la 2 luni jumate abia se agita cand le vede si da sa le apuce, le mai loveste. In fine, eu nu ma agit ptr ca stiu si de la ceilalti 2 cum e. Pe Vlad nu l-au interesat pana la un an jucariile clasice, eventual mai lua cate una la ros dar nu la zornait, invartit, studiat... mai interesante erau telecomanda, cutii de plastic, sticluta de vigantol, sticle de plastic, telefoane mobile... Nici Teo ca si sora-sa inaitea ei nu sta mai mult de 5 minute pe salteluta de la centrul de activitati, mai degraba in bouncer care are o bara de jucarii in genul celei aratate de Krelia.

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pai...n-am zis....da' acu' daca m-am "scapat"....asta a fost si unul din motivele pt care am...lipsit...ca am fost putin intoarsa pe dos ...dar..ma rog...ne facem noi mare si cu lp...de cand...hm...s-a intamplat progresiv....insa de tot...de la sfarsitul lui ianuarie...

in fine.....:(

Citat:

dar de cand? ca eu nu am stiut

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Citat:

Diana, iti doresc sa ai parte de o petrecere nemaipomenita si ca bebelina sa fie cumintica...si sa nu planga, asa cum a facut strumful meu.

multumesc! Las ca si Vlad la botez a plans in continuu la botezul lui ca pica de somn si el nu adormea dacat cu tzatza sau leganat bine de tot...

Filmulete

Mergi la inceput