Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Sa va povestesc ceva de aseara! DUpa cum stiti, am fost ieri la Cj, cu tot cu bebe dupa mine. Evident pustiul meu a obosit peste masura. Aseara, de obosit ce era, a adormit la tati in brate, in timp ce el il pupa...iata pozitianoua...

Azi i-am gasit o noua ocupatie...cu o jucarie care canta

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Ce frumos doarme Cum zicea Laurairina, carne pe carne.
Eu pe Ema am gasit-o intr-o dimineata ( avea fix o luna) dormind asahttp://family.webshots.com/photo/2926269430102203168RSmnrH

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Draga de ea, cat s-a invartit ea pe acolo ca sa ajunga cu piciorusele printre gratiile patutului.

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

nu am apucat sa mai citesc din urma, este imposibil sa tin pasul...

sunt foarte suparata, dragos e racit, are mucisori si abia respira, tuseste, stranuta, mananca foarte putin... cred ca e o chestiune de timp sa ia si emi, ca nu pot sa-i izolez unul de altul... cred ca a luat de la sotul, ca el e racit de cateva zile... temp 37,4 rectal cu term electronic, ii dau la indicatiile pediatrei 3 ml panadol baby timp de 3 zile la 8 ore si vit. c picaturi...

a mai avut cineva bebe asa mic racit? sunt foarte speriata

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Si Iustinutul meu e racit,a luat de la surioara lui.Primii muci au aparut joia trecuta.Temperatura i-am luat-o de doua ori in primele zile ,era ca la voi 37.4.Si el stranuta la inceput des ,tusea cand se ineca cu muci.
In primele3 zile i-am pus ser fiziologic si l-am aspirat la nevoie ,acum o ma fac dimineata si seara.

Incearca sa te linistesti ,sunt frecvente racelile la micuti.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75mai aveti 'painica' de kaufland sau ati fost azi iar pe traseu?
Nu am putut sa ies deocamdata, ca imi doarme de la 12. Asteptam papica urmatoare si apoi am fugit. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Bebe de Miany e tare frumos...si are niste ochisori superbi!Pup si la mami si la David!

BOTEZ
RARES CRESTE

mai ,lavi nici cu voi nu mi-e rusine....faci parte din categoria mamici tinere si sexy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo mamici!

noi suntem in asteptarea pediatrei...azi mi-a adus mami cea mai buna supa de vacuta...ever (sau mi-era mie foarte foame )...diseara trebuie sa-mi exercit veleitatile de gospodina...ca am cam tras chiulul in ultima vreme ..

first - cinste for evribadi - ca doar odata face omu' 3 luni!

apoi..
lylyana, sa stii ca eu ma regasesc in citatul nr.2 ...de cateva zile am zapacit copilul cu "bebe, bebe"....pana acum am spus "m-be, m-be, ebeb si ebu" (asta pe langa celelalte deja in repertoriu) ...

lavi, tare rau pozitia lui Rareshu'

dymo, petrecere frumoasa! (am primit si eu mailu' ala....si deja ma gandeam.....sa-i dau de-aia, sa nu-i dau de-aia..cand o creste mare si mi-o cere )

Biara, sa-ti traiasca micuta crestina!

coque, Raru' meu sta in centru maaaxim 10 minute la o tura....si eu mai stau cu el...il mai las singur 1 minutel, doua...dar,, vorba ta, nu-mi da mana sa-l las singurel..am asa, senzatia ca sta stingher ....singur in pat il mai las de dimineata pana pe la masa de pranz...ca oricum mai baga un somnel mic acolo...si mai vorbeste cu albinutele de la carusel . Mai nou, i-am luat o bara din aia de prins pe marginea cosuletului/patului/carutului..cu vreo 3 zdranganele (i-am mai pus eu 2) si vad ca e tare incantat de ea....macar are copilu' in ce sa dea cu manussa, ca asa, se uita pe tavan si vedea alb

Ava, sanatate multe lui Dragos si Doamne ajuta sa nu ia si Emi!pup]
(sa stii ca 37.4 a avut si Rares acu' vreo 2 sapt. cand, in psihopupuceala mea, aveam senzatia ca arde copilu' :I])

stephy, ..sa te faci bine, da?

padi, bine ai venit!...sa stii ca si Raru' meu se plictiseste repede...si...vorba aia...are 3 luni ....nu stiu ce sa-ti spun...cred ca depinde de la copil la copil, dupa cum se stie, ei sunt diferiti ...(vizionat poze , mumoasa mumoasa )

simina..daca nu mai intri pana maine, eu iti zic de acum .... petrecere frumoasa si sa-ti traiasca fetita, sa aiba noroc si sa fie sanatoasa...ca pentru restul, se gasesc resurse

(care e faza cu "abia astept sa-i spun pe nume"...ca m-a mai intrebat si pe mine un fost coleg de fac. cand ii facem botezul ca sa-i spunem pe nume......si eu i-am zis ca ii spun fara probleme pe nume.....eu ii spuneam si din burtica, atun ci cand vorbeam cu el....si parca tot aici am auzit o fosta burtica (nu mai stiu cine)..ca nu-i spune pe nume ca sa nu i-l fure ielele....)

alinutza, eu curat urechiusele cu betisoare speciale, inmuiate in putin ser; cred ca mai toate procedam asa

miany...ce albastrel frumos

floricicu, tare rau Ema ta [:]...zici ca abia venise de la schimbu' 3 si era rupta de somn

eh..asta da placinta..mi-aduce aminte de vremurile de anul trecut....apropos, mai avem putin si facem 1 an de cand am ramas bortoase

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE TIZULE!!!! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ramai la fel de frumos si de cumnte, pentru ca mami sa se bucure tare mult de tine si sa fie mandra de comoara ei in orice clipa!Krelia, te pup

PS: Kreliutz, stiu ca e nashpa pozitia...da` daca asa a adormit, nu am putut sa nu imortalizam momentul. Dupa aia l-am asezat in [patut unde s-a odihnit regeste!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE CELORLALTI SARBATORITI DE AZI!!!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

padi diferenta intre Laura si Cezara este doar de o zi. Deci si noi avem aproape 2 luni. Momentan nu este prea atrasa de centru de activitati. Uneori sta acolo si se uita la jucarele si o jumatate de ora, si a adoarme acolo. Alteori, nu vrea nici in ruptul capului sa stea acolo. O enerveaza jucarelele. Cred ca peste vreo 2 saptamani o sa inceapa sa o intereseze mai mult. Deocamdata, cand are chef sa stea acolo, se holbeaza la culori si asculta muzicuta.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza_24

Voi cu ce curatati urechiusele la bebelusi?cu betisoare normale sau cu cele speciale pt bebe?

Cu betisoare de urechi cu opritor. Curat putin inauntru, dar abia daca bag betisorul, si apoi curat santuletele si in spatele urechiusei. Oricum, betisorul este curat de fiecare data. Mai mult iau apa care ii intra in santulete.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput