Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
[bLuto] tie voiam så iti scriu..Felicitari pt grasunel si pt prima zi de diversificare
..må bucur ca totul este bine si est incantata de noutatile din viata voastrå
Aa si cu grupul ala de pårinti care se intalnesc si au diverse activitati desi au tendinta så faca vb aia 'din tantar armåsar'
singura chestie buna e ca iesi in lume si legi 2 vorbe ( cu siguranta mult mai multe
) cu alte mamici..Si så vezi tu cum iti sare inima de bucurie cand Davidutu' tau va rade in hohote la vreo bebelina
Mimika felicitari pt dinte..Wow deci numai 2 zile de måråialå?! Så iti traiasca baieteii de juma'de an
andraiulia felicitari si voua pt prima zi de diversificare..Nu mai trec zilele astea mai repede så vina botezul ca så imi clåtesc si eu ochii cu poze?!![]()
adinus o pupatura de la mine
Ce scumpå ai fost cu paharul cu vin 
Iuliapapusa La multi ani!!
Mely 

felicitari pt 'Ma-mmma'.Eu nu voi uita nicodata ca a spus *mama* exact cand a implinit 5 luni.så nu va imaginati ca acum ma striga prin caså![]()
Monique[/b] Teodora a fost bestialå..I-auzi la ea cica 'plasturi pt chiloti'
..Asta sunt de tinut minte ca sunt tari perlutele.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
La multi ani fericiti, Iulia! 
La multe lunite si la multi ani Eric si Anna! 
Nela, Luci multumesc de informatiile cu diversificarea
Monique multumesc mult
Dana multumesc de onoarea cu pozele cu costumasul. Ana e superba
Selen, Elle multumesc de sfatul cu ceaiul
Cristina o sa cercetez cand am timp de tiroida. Eu am hipo, deci o prima concluzie ar fi ca daca alimentele cu iod sunt indicate la hipo sa creasca functia tiroidiana, la tine ar fi interzise. Si cum la mine sunt interzise alimentele goitrogene (care provoaca gusa), la tine ar fi probabil recomandate: varza, conopida, broccoli, ridichi, soia, arahide, etc. Ti-as propune si niste analize de anticorpi tiroidieni (Maria are anticorpi pe hiper-functie) dar si daca ies pozitivi, numa o sa te stresezi pe degeaba. Important e sa mananci sanatos, ca sa te feresti de orice boala, sa faci miscare, sa nu te stresezi, sa (te) iubesti, etc.
Mada multumesc
Mihaela multumesc din suflet pentru explicatiile despre carriers. Ai depus atata efort pentru noi! Cum e Josh cu vomatul?
Santo, Selen multumesc
Elle multumim de lista de sarbatorite
Moni_iulia oala din aceea de inox gasesti si la metro, real, etc.
Adi 

postarea ta mi-a facut ziua mai frumoasa! Am citit-o de nenumarate ori. Cred ca de aia intri rar, sa te asteptam cu si mai mare drag. Sa stii ca te-am iubi si daca ai intra zilnic
. Eu as fi crezut ca daca te muti in Australia, soacra nu vine in vizita asa des. Auzi tu, sa se anunte din nou... Ma bucur mult ca Adam e ok. Multumesc din tot sufletul pentru informatiile despre diversificare, despre ergo carrier si despre carucior. 
Andre eu am vazut ca lumea ti-a raspuns cu wrapul, nu am inteles fraza "chiar ma gandeam ca nu mai sunt bagata in seama si ma intrebam de ce". Eu chiar nu am putut intra de febra piticului atunci. Nu aveam chef de nimic, eram foarte ingrijorata.
Cu wrapul am observat ca eu nu am niste reguli fixe in afara de modul de legare. Daca il nimeresc prea jos e ok, ma invat data viitoare sa-l leg mai stramt. Daca e prea sus, voi stii sa nu mi-l strang sa nu pot respira. E cateodata bagat de tot cu capul, altadata cu umerii afara. Cu fiecare utilizare sunt mai experimentata. Ziceai de broscuta cum ar fi pentru varsta Chiarei. Eu l-am purtat broscuta din prima saptamana pana acum. Deci vreau doar sa spun ca piticii stau ok acolo, coloana e sustinuta de material. Asa ca puteti incerca si experimenta zilnic.
Liliana sa va fie de bine Botezul
Sunt inca in recuperari. Dar vreau neaparat sa multumesc din inima celor care mi-au facut urari pentru Relu si mai ales celor care au zis de febra lui Alex. Nu nominalizez, desi as putea, ca nu e vorba de multe persoane. Dar va tin minte langa sufletel. Am tinut sa va multumesc, m-am emotionat, poate pentru ca pentru mine a fost un episod greu cu febra lui, prima lui febra...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ioana tu ce mai faci ? ce face brunetelul viitor sexos de bebelus al tau ? |
sa stii ca aseara iti admiram ochiosul si radeam cu sotu' meu de debutul tau in ale diversificarii
chiar vroiam sa va zic. el a papat la 5 si nu da vreun semnca ar vrea sa se trezeasca! nu i-o fi si lui foame?
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
andraiulia spune:
Buenas,buenas!!
Am mai citit si noi un picutz si acum vroiam sa apuc sa mai si scriu.
Multumim pt urari...acum,nush ce sa zic. Daca nu plange astazi, nu-i mai dau cereale. Doar laptic in continuare.
Legat de botez, acum ma rog sa iasa pozele frumoase, ce ma faceti sa am emotii.![]()
Astazi am facut pozele cu Sophie pt ramitele marturii.
Bebe a dormit 5 ore jumate cat am fost la mall si foto. Si-a mai cummparat Cristi pantofi,camasa, questii si am reusit sa le luam un cadouas lui mum si Iulian-nasii nostri. Am gasit la Swarovski un carucior de cristal, super frumos. Amintire de la botez. Ca doar n-o sa ma apuc yo sa le cumpar alor mei cinee stie ce questii, cand deocamdata ei imi dau bani.![]()
Mi-am amintit de Teodora mica. Papusica draga. Cred ca fost adorabila..
La noi a venit azi o fetita la mall sa se uite la bebe si zicea:"Shh...doarme bebe." Si la plecare.."pa,pa!" Vreo 2 anisori cred ca avea.
Ioanna81 spune:
aoleu ca am uitat sa va zic! ma paste si pe mine un dintzar!
nu am voie nici un fel de anestezie asa-i?
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 aoleu ca am uitat sa va zic! ma paste si pe mine un dintzar! nu am voie nici un fel de anestezie asa-i? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
mie mi-a facut anestezie sa-mi scoata o masea de minte si i-am spus de 5 ori ca alaptez si ala de 5 ori mi-a zis ca n-are nicio legatura

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
mie mi-a facut anestezie sa-mi scoata o masea de minte si i-am spus de 5 ori ca alaptez si ala de 5 ori mi-a zis ca n-are nicio legatura ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
nu ziceai ca e rea anestezia pentru alaptat?!?! pffff... nu ma prindea dintzologul in veci

Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
monica_dicut spune:
ralukule, ma bucur ca a trecut febra lui Alexutu
. Pana la urma de la ce a fost? O putea fi de la dintoci? Iti dau acum si un pm ref la ce am vorbit noi. Pupicesc
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Fetele, noi am avut musafiri si acusi mandra s-a culcat, asa ca ma bag si eu langa ea, noapte buna!

Raluk, te inteleg perfect cu prima febra a lui Alex, eu nu am fost om cateva zile, chiar daca mandra nu era prea afectata, de mine nu pot spune acelasi lucru. Insanatosire grabnica
, eu din pacate am ramas cu o mica obsesie si ii masor zilnic temperatura.
V-am pupat!
PS: maine nu stiu cand apuc sa intru ca vin ai mei din concediu si vreau sa le pregatesc masa plus ca trebuie sa ii iau de la aeroport, asa ca am o zi plina, dar tot va citesc eu pe seara.![]()
![]()
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
uff,mi-am mai dezghetat azi creierii
i-am trimis pe Alex si Calin la mama si eu mi-am luat una bucata bebel,carucior,si mp3 de ascultat muzica si la galop vreo 4 km

vaiii,bine-a fost
Multumim ,multumim

Razvi tre' laudat,el a facut toata treaba
Monica, e taare dulce Dragoselu',si in pozele cu pijamalutza
si in cele din balansoar cand isi ridica picioarele

si eu ma tot rog sa si le "guste" si Razvi putin,Alex pe la varsta asta era expert la lins dejte![]()
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau