Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *65*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Bun gasit, dragelor!

Selen, ce frumoasa e Ebru! Iar masinuta aceea e super tare, imi place! Mai, dar Ana nu cted ca o sa stea asa cum sta Ebru pe burta veci pururi. Maxim un minut doua presteaza si plange daca nu o ridic. Pur si simplu nu ii place.

Monique, ce frumos ca mananca mai mult san Andreea. Mai pe la 6 luni o sa incerc si eu combinatii din acestea cu fructe si cereale, de abia astept. Chiar m-am uitat azi la magazin sa vad cat este de variata gama si am vazut ca sunt fructe multe, cat de cat.
Ma intereseaza si pe mine reteta de supa de care zici. Daca vrei, sa o pui te rog aici.
Ce figura e Teodora, numai perle scoate!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kiki, multumesc mult pentru raspuns! (si multumesc si Mimikai pentru ca te-a anuntat ca sunt amarita). Eu nu stiu ce naiba am, dar ma doare burta parca mai tare ca ieri si bineinteles ca inca curge sange. Mie mi-a zis ca e posibil sa curga in prima zi cateva picaturi, nicidecum atitea zile. Mai astept pana maine si daca tot asa e o sa o sun pe doctorita. Mie nu mi-a pus Mirena, mi-a pus din cel cu cupru. De la Mirena stiu si eu ca e posibil sa ramai fara ciclu, pe cand asta al meu da menstruatii abundente. Oricum o dai, tot nasol e!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Vaaaaai, Monica, cum sta baiatul in funduletz, si cum se joaca el cu picoarele, este super, nu stiu ce ai cu el, serios...iar cele de la papa sunt totale, deja imi imaginez ce va fi si la noi!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techiluto, tu in ce parc vrei sa mergi? Daca te duci in Moghioros, da-mi si mie un telefon, please, ca vin si eu!
Selene, e superba fetita ta, se face din ce in ce mai frumoasa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Saru'mana!Multumim frumos!
Mai nou ii zicem Mihnea cel ochios

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Suede, Mihnea are niste trasaturi tare frumoase si ochisorii pe masura!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am si eu o curiozitate:

Eu dc o pun pe mandra la ea in cosulet ziua (ca sa ma duc pana la baie, sau ca sa pap ceva...etc..), dupa 5-10 minute de vociferat adoarme...indiferent de cate ori pe zi se intampla asta. Voi patiti asa ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci copilul meu doarme de 2 ore jmate si nu are niciun gand sa se trezeasca . Acu zic si eu ca alex, oare nu o dormi prea mult???
EU i-am facut si supita si se raceste de tot

Vreau si eu in parc

EU m-am indragostit de masinuta lui Ebru si nah, acum normal ca vreau si eu pt Zgatix

Alex, nu sta in fundulet singur, decat sustinut. Acolo, pe picioarele mele statea asa cumva cu fundul in gaura dintre picioare si era oarecum sustinut. DAr de ridicat ar cam vrea sa se ridice. Si cand e la orizontala ridica singur capsorul si asteapta mainile mele sa-l ridic. CHiar radeam cu injineru aseara ca asta nu o sa stea nici pe burta,nu o sa se intoarca de pe burta/spate pe spate/burta, nu o sa mearga nici de-a busilea, o sa se ridice direct in picioare si osa mearga . SI fetita prietenei mele cea mai buna la fel a facut. Nu statea neam in fund, nu putea, nu avea echilibru si la 9 luni a mers in picioare S-au dus cu ea la diversi doctori de teama sa nu aiba fata ceva... acum nah, sper si eu sa patesc la fel

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Si la noi diversificarea merge incredibil de usor,rapid si fara prea multe batai de cap.
Dar nici nu pot sa-mi inchipui de ce eram atat de ingrijorata si de ce imi faceam atatea griji,cand totul a decurs atat de NATURAL si SIMPLU!
Sa va spun cum?
Bineinteles,ca vreau neaparat sa luati aminte si sa va ganditi bine,poate chiar vi se pare o metoda de diversivicare buna.
Eu una,o recomand cu mana pe inima,pentru ca m-a scos din belea si din alte griji,cum sunt eu ocupata toata ziua cu copii,munca,casa,curatenia si forumul,sigur a venit la fix.
Si ce m-am mai chinuit cand era Erika bebe.Eheee...ce faceam eu totul ca la carte.Auzi si tu,diversificare inceputa la 6 luni FIX si intr-un ritm de melc impiedicat...o leguma la 4-7 zile nou introdusa,si totul pasat ca la bebelusi.Cand ea era deja mare si putea chiar sa manance si bucati mai mari,fara sa ma mai chinui eu sa ma omor in bucatarie cu pasatul si gatitul.
Dar hai sa revin la Lisa.Dupa cum bine stiti,am inceput acum circa o luna,cu cereale FARA GLUTEN(ca inca nu avea 6 luni!) si apoi mucilagiu de orez FARA GLUTEN(ca inca nu avea 6 luni!).Si am fost in ritmul asta pana acum doua saptamani.Adica,Lisa a primit pe parcursul primelor doua saptamani doar orez,morcov,banana!
Ei,asta pana intr-o dimineata,cand s-a infipt cu mainile in mancarea Erikai si si-a indesat cu pumnii piurea de cartofi,amestecat cu lapte si unt si condimentat cu sare.Atunci mi-a picat fisa,cand am vazut-o cu cata POFTA si FERICIRE inghitea pumn dupa pumn de piure!Am fost in culmea fericirii,la drept vorbind cine a fost proasta sa stea sa se gandeasca si sa verifice(vezi chipurile) bebelina daca e fericita,daca ii prieste mancarea...cand ea manca cu atata pofta din portia Erikai.
Asadar,am inceput sa ii las farfurii cu mancare la indemana,sa se poata servi cand are pofta.Sa nu-mi pese ce ma sfatuiesc altii,ce stiu ei mai bine decat mine?Imi cunosc ei mai bine copilul decat il cunosc eu?Ce ma enerveaza oamenii astia,pe voi nu?Eu una sunt atat de indignata cand vin unii sa imi faca observatii,sau sa imi dea sfaturiCe conteaza ca Lisa a fost nascuta prematur?Cica ar avea stomacul mai sensibil!!!Atunci de ce e asa fericita cand suge dintr-o bucata de pulpa de pui la cuptor!Sau de ce se lumineaza la fata cand ii dau din sucul Erikai?Ce daca are portocala,gref si lamaie?Cica ar strica flora intestinala...ce idioti cu astfel de idei!Zau asa!DAca asa face fata kk mai bine.
Hai ca mi-am amintit si m-am lasat dusa de val in randurile de mai sus,cu sfaturile oamenilor!
In concluzie,Lisa pentru ca a implinit 6 luni de ceva vreme,am trecut-o la diversificare de copil mai mare acum.
Ea se diversifica la fiecare masa si nu ii mai dau lapte decat foarte rar.Ce rost mai are?Cand ne descurcam doar cu mancare!Poate doar seara,inainte de nani,ca i-o fi sete,un bibe cu lapte.
Deja ma gandesc sa arunc si biberoanele...sa o trec pe cana direct.
Ii fac supe cu majoritatea legumelor,ii fac sucuri naturale,ca ale Erikai cu de toate.Ii dau chiar si cereale cu GLUTEN,ca e fetita mare,ce naibi!Si in curand vreau sa ii introduc si sashimi si sushi...ca si asa vroiam sa mergem saptamana viitoare la un restaurant.Asa va putea si ea sa manance cu noi,si mi-am amintit,au aia acolo si o budinca de ou,delicioasa!TRebuie sa ii introduc si oul pana atunci,peste crud si ou...astea sunt ultimile pe LISTA si am copila diversificata complet!

ps:sper sa nu se simta nimeni lezat,e doar o gluma serioasa!
Sa stiti ca n-am nimic cu nimeni,din contra!De aceea am si scris cu putin umor pentru cine crede ca merita sa citeasca printre randuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

In prima faza am fost socata . Ajunsesem doar la jumatatea postului, m-am apucat sa recitesc, am zis ca am pierdut eu ceva . Ma bufnea rasul, apoi imi venea sa plang. Cunoscandu-te si stiind parerea ta despre diversificare si cresterea copiilor nu imi venea sa cred ce citesc. Cum sa-ti schimbi brusc parerea??? SI atat de exagerat... auzi copan de pui la cuptor pfuuuu deja o vedeam pe Lisa mergand in picioare cautand farfuriile cu mancare prin casa, sa mai ia un snack . Si doar un bibe de lapte??? Sa mor si alta nu .

Oricum, cand am citit finalul mi-a revenit inima la loc

Anyway, daca tot esti pe aici si daca ai 2 secunde timp. CE parere ai despre mango? Ca dupa ce i-am dat azi dimineata, am citit pe ici pe colo cum ca ai nostri copilasi caucazieni, albi etc nu ar trebui sa primeasca fructe exotice ca nu sunt de prin locurile de bastina si ar putea avea ceva factor alergen... evident ca mi-a sarit inima si am inceput cu mustrarile de constiinta...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Devylla,

Ce descriere frumoasa,felicitari....Noi mai avem doua luni si o saptamana pana la 6 luni...deci mult
Cat priveste pestele crud,ar trebui sa fac si eu o vizita in Japonia,sa ma diversific si eu

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput