"Abdomen extra-plat: Beachbody (15)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ema, am vazut pozele atunci cand vorbeati despre jlo nu acum.
fac si io si fructe inghetate dar nu e inghetata, io cunosc diferenta cupilu' e ok, ii place. fac si jeleu inghetat: gelatina, indulcitor& fructe blenduite. da tot sunt cu capu' inghetata e inghetata de fapt io-s cu cioco. dar merge si inghe in care pun niste cacao degresata.
anyway pot sta fara dulce, bag fruct cand imi trebuie.
ce de sport ai facut, trebuie sa ma mobilizez si io azi.
mi-am calculat si io body fat, posesoarea a 23,8% cica ar fi de bine.
http://lowcarbdiets.about.com/blbodyfatcharts.htm?once=true&
am 173cm si 63kg acum, greu mai slabesc si io. dar nu ma deranjeaza.
azi am mancat cereale integrale cu nuts, fructe uscate& skimmed milk+ 2 linguri de pudra de in. cafea instant slaba cu putin lapte& ceai verde(macar 3 /zi)
snack:o para& un mar
pranz: stir fry/inabusit nu fried cu fruncte de mare, muguri de fasole, bambus, ceapa, morcov, coriandru, ulei de alune +orez integral
dar o sa pap si ceva nasty, dar bun tort de cioco. e ziua mea de treat, n-am mai facut de mult tort, cred ca de sf nicolae.
am facut ieri si chiftelute dietetice si normale pt sotz- in colaborare me&sotz. si dl sotz a facut niste roasted prawns.io si tort de cioco super rapid. alergat pe afara cu cupila.
aaa, mi-am adus aminte: si io mananc iaurt gras, 12% grasime, nu mult. imi pun un pic de miere si cateva seminte de fl soarelui si doveleac( sau alte nuts de care am chef).
ma duc sa ma imbaiez.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Conchita is dating?!? Azi am aflat ceva nou...io credeam ca esti recasatorita, mey... Ce viata pe capul tau, aproape ca te invidiez... Bafta cu negrutul! Si mie mi-ar place un negru cu pielea catifelata (si alte calitati ) ...dar acu e cam tirziu, deh!

Codrina si Emaaimee multumesc de sfaturi. Personal nu ma simt rau acum, nu am mincarimi sau alte alea, ca ciuperca nu-i localizata la nivel vaginal...e pe undeva pe acolo, intestin, alea...
M-am decis sa merg si la medicul de familie sa cer o opinie si o programare la MRI (RMN) decit ca...doctorul meu si-a inchis pravalia!!!
Cind am sunat mi-a raspuns robotul care ma anunta ca pe motiv de sanatate Dr. Ixulescu si-a inchis mustaria si ca o copie a dosarului o gasesc la numarul 1-888-you-suck
Asa ca sint in cautare de alt medic...si pe aici e mare problema, ca toti sint ocupati. Asadar si mai mare timp de asteptare pentru problemele mele...

Anyway...mi-am modificat dieta ca nu mai rezistam psihic la verzituri si carne ...mi se parea ca eram balonata tot timpul si infometata...am introdus ceva fructe cu continut mai scazut de zahar si supe de casa. In continuare fara piine, brinza, dulciuri, fainoase, rosii, lamii (tot ce e dulce si acid)...parca e mai uman si mai nefrustrant.
Oricum, faptul ca am renuntat la desert, e un eveniment. Nu simt lipsa la dulciuri.

Ce vorbiti voi acolo de inghetata ca nu are calorii??? Poate serbetul de fructe facut in casa fara lapte si grasimi/ zahar sa fie low caloric, dar inghetata...la cita grasime are in ea, o cupa de aia e bomba!

Nici sport n-am facut zilele astea ca mi-a stat gindul numai la dieta mea oribila rezultind intr-o mini depresie, deci chef zero de miscat. Dar se va remedia incepind de AZI. Peste o ora ma apuc de ceva...vad eu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Allure, am avut si prin intestin si in gura.
nu spuneam ca nu are calorii, spuneam ca are putine calorii comparativ cu alte dulciuri cu conditia sa fie cat mai plain+ fructe( fara nuci/alune, sosuri si alte chestii). mie 200calorii/100 mi se par ok daca e sa compar cu cioco, torturi sau alte chestii. si ca am citit ca( tot comparativ cu alte dulciuri) nu s-ar transorma asa rpd in grasime, ca este broken down mai repede decat celelalte dulciuri. poate ma ajuta xio cu explicatie medicala. nu exista nu are calorii( decat daca ma refer la apa), nu o sa spun eu niciodata asta.
super ca o sa ai gradina, ema.
noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

doar sa aveti grija ca un glob de inghetata are cca 60 de grame, deci daca mancati 3 globuri aveti 180 de grame x sa spunem 150 kcal/100 gr ajungeti la un desert generos:-)care poate sa contina grasimi intre 0,3 si 30 % in functie de compozitie
Din cand in cand este bine venit cate un desert, totul este sa stim sa ne abtinem si sa nu sarim calul.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

'na seara..stau cu masca pe fata si am timp de un raport rapid..
Shakeology cu Tania pe ziua de azi

cat despre dulciuri..eu nu am fost un copil crescut cu dulciuri(de cand m-am mutat la Timisoara am inceput sa mananc dulciuri mai des)..maica-mea facea f rar(nici eu nu fac dulciuri ca nu imi place),la ocazii speciale,sarbatori..pana la 7 ani nici nu cred ca stiam ce e aia ciocolata,singurele noastre dulciuri la discretie erau bananele si portocalele..de altfel de cand ma stiu am glicemia mica.
anul trecut am facut analizele,o electrocardiograma si plamanii asta-vara si mi-au iesit perfect cu 2 mici "exceptii"..glicemia 65 parca a zis si tensiunea mai mica, dar mi-a zis doctorita ca pot sa ma consider un om extrem de norocos, ca o glicemie si o tensiune mai mica inseamna viata lunga si sanatoasa

mi s-a uscat masca deja

noapte buna

DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE

Mergi la inceput

si unchiul meu a fumat de la 10 ani(da vorbesc serios) pana la 86 dar asta nu inseamna ca fumatul este sanatos:-)

Sa ramai sanatoasa Lumi o viata intreaga!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Conchita is dating?!? Azi am aflat ceva nou...io credeam ca esti recasatorita, mey... Ce viata pe capul tau, aproape ca te invidiez... Bafta cu negrutul! Si mie mi-ar place un negru cu pielea catifelata (si alte calitati ) ...dar acu e cam tirziu, deh!

io recasatorita?!! cand o ploua cu suflete pereche, atunci poate. abia am divortat, in mai se fac doi ani. ce, mi s-a urat cu binele sa ma bag din nou la jug? :-))

n-a iesit nimic cu pseudo-shaun al meu, avem energii si skilluri sociale incompatibile. o fi el frumos si destept , dar m-a terminat cu nervii la party. cum sa ma amestec si-o cu lumea sa discut, hop si el intre. tacea si se uita (ok, la mine, dar nu conteaza!). m-am simtit ca jack the ripper urmarita de scotland yard. am plecat si mai devreme, ca nu mi-a mai ars.

Deus, stiam ioooo!!! te ador! :-))

ma duc sa bag un tae bo, de necaz, si juma de ora yoga pentru destresare. de mancat, azi am mancat ca de super bowl, nu raportez ca ma exilati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
io recasatorita?!! cand o ploua cu suflete pereche, atunci poate. abia am divortat, in mai se fac doi ani. ce, mi s-a urat cu binele sa ma bag din nou la jug? :-))

n-a iesit nimic cu pseudo-shaun al meu, avem energii si skilluri sociale incompatibile. o fi el frumos si destept , dar m-a terminat cu nervii la party. cum sa ma amestec si-o cu lumea sa discut, hop si el intre. tacea si se uita (ok, la mine, dar nu conteaza!). m-am simtit ca jack the ripper urmarita de scotland yard. am plecat si mai devreme, ca nu mi-a mai ars.

Deus, stiam ioooo!!! te ador! :-))

ma duc sa bag un tae bo, de necaz, si juma de ora yoga pentru destresare. de mancat, azi am mancat ca de super bowl, nu raportez ca ma exilati.

nimic

Pfuuu!! Single mother? Te stimez si mai tare, draga mea...Ai avut curajul sa faci pasul asta cu copchil cu tot... Bravo tie! Stii ce vrei.

Pai bietul om (pseudo-Shaunu) te sorbea si el din priviri, na! Si tu te-ai oripilat...:-)) Cine stie la ce se gindea cind uita la tine...;) Poate l-ai inhibat cu personalitatea ta

Si eu te sustin, indiferent cu ce natie vrei sa te combini...daca iti place, vorba lui Nike "just do it!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Allure, multumesc, si eu pe tine! nu l-am inhibat, ne cunoastem de ceva vreme de la clubul de sah, am vorbit o gramada pana acum, asa am aflat ca e destept. :-)) iti zic eu sigur ca si tu ai fi scos flacari pe nari, e stresanta situatia. vine o vreme cand mai conteaza si-altele decat pielea catifelata, maica.:-)

gata cu netul, ma duc la billy. nu m-am decis daca T3 sau boot camp, vad eu.

noapte buna si buna dimineata.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

am revenit de la treaba, stau la cafeluta si ma duc peste 5 min sa-mi fac un fresh mare.

Conchita - o sa te loveasca amocu*(nu neaparat casatoria) cand nu o sa astepti nimic si din locul cel mai putin probabil. Te

*expresie din zona Clujului:-)

Va doresc o zi si o saptamana buna, calduta si plina de bucurii

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput