"Abdomen extra-plat: Beachbody (15)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lumi, n-am stiut. chiar ma intrebam ce vrei sa zici cu semimaritata. :-) go for it, cred ca esti destul de inteleapta si puternica sa alegi ce e mai bine pentru tine. iar copilul va avea intotdeauna doi parinti, indiferent de acte.

Codrina, dar ce te opreste, puiule? vino la clubul binecuvantatelor pentru idei.

Allure,

Anda, bine ai revenit.

azi raportez si eu un mar si-o cafea dimineata, n-am putut mai mult.
la pranz, salata adunare generala a la Deus cu o felie de piept de curcan. sonia a avut o juma de felie de paine multigrain prajita, dar eu am zis pas, ca ma iau dupa voi sa nu mai amestec proteine si carbs. am chef de callanetics acum, iar diseara cred ca o sa fie peste cu legume la cuptor si separat orez brun.

gata, ma duc sa transpir, spor la aplatizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

este 5 dimineata, sunt singurica cuc la abdomen extra plat?:-)
am niste clienti de la ora 7 asa ca trebuie sa ma urc pe cai cu noaptea in cap.

Programul meu alim si sport pe azi

1 halba de apa cu un gref rosu stors in ea(nu am lamai)
sport 1 ora full body
1 halba de apa:-)
mic dejun - 2 felii de paine neagra de secara integrala cu un iaurt cu probiotice
gustare - un fresh combinat cu tarate
la pranz o salata adunare generala cu doua oua
mai tarziu o sa fie din nou sport si pt cina inca nu am inspiratie.

Va pup si va doresc o zi buna!

Lumi eu de la Vicy mi-am luat un fond de ten/crema antiridi care se intinde si lumineaza fata super(dermo cosmetice)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, nu esti singura cuc, doar ca la mine nu e 5 dimineata. sa ai o zi frumoasa si implinita cu clientii tai.

n-am mai gatit peste la cina, ci asta:
http://southernfood.about.com/od/gritsrecipes/r/bln166.htm
atat de ciudata mi s-a parut combinatia, ca am zis, fie. ma uitam dupa o reteta de spanac mai altfel. am modificat-o si a iesit neasteptat de delicioasa. v-o arat, ca va stiu in cautare de combinatii care sa acopere necesarul de proteine, dar fara carne. eu am mai adaugat broccoli si ciuperci, plus in farfurie cateva masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

este 5 dimineata, sunt singurica cuc la abdomen extra plat?:-)

toata viata mi-am dorit sa pot functiona la ora aia....si inca n-am reusit

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

am revenit:-)

micul dejun s-a schimbat in oua si paine, apa si fresh-ul au ramas.

Conchita - ce delicatese papati voi acolo

Anda eu daca incep ziua devreme fac orice in schimb seara la 10 cad la datorie.

Acum am de facut niste acte/programe asa ca doar dupa pranz am sa fac abs si mai vad eu ce ma inspira.

Sa aveti spor la treaba, Conchita somn usor:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

CArolina, am incercat cu masca aia de la Avene si nu m-a ajutat Nici nu mai stiu ce sa fac, imi arata fata tare rau, arat mai rau ca dupa microdermabraziunea pe care mi-am facut-o acu vreo 2 ani(big mistake!), am portiuni pe care parca mi-e arsa pielea Ieri am stat cu miere pe fata, vreo 3 ore si dupa aia m-am facut tot cu o crema de la avene, cicalfate.Nu pot sa zic ca sunt mai bine, dar macar nu sunt mai rau.Si mai nasol e ca nu stiu de la ce mi-au aparut prostiile astea.

Lumi, dvd am scris si eu, dar...E drept ca am facut invers, adica am deschis Nero si dupa aia am scris dvd (deci nu am intrat de pe el pe nero), s-a scris dvd-ul, dar nici laptopul nu mi-l deschide, nici dvd playerul.

Ieri am facut 25 minute din programul de abs de pe youtbe al lui Shaun. Mama!!!! Greu!!! Prostia mea a fost ca primele 10 minute am incercat sa ma iau dupa el, abia dupa aia m-am luat dupa tipa aia ce face mai usor. ANyway, dupa 25 de minute, desi n-am facut tot-tot ce faceau ei, imi bubuia inima ca am zis ca fac infarct, si am zis Stop! Am facut cate 10 repetari din 8mi.abs. Wow, ce bine era sa stau intinsa pe podea, chiar daca faceam abdomene, eram intinsa si nu topaiam!
Azi o sa fac bicicleta, ca am impresia ca mi-am intins ceva la picior, cand intind piciorul ceva ma tine in spatele genunchiului. Probabil am fortat, asa ca azi bicicleta de recuperare :)Si maine, as baga iar vreo 25 de minute de Shaun (ca mai mult nu ma tine...inima). Ce am enerveaza e ca pt a putea face ce face omu asta tre' sa mut mobila de prin camera, sa rulez covorul etc. Asta bauiesc ca nu se pune ca exercitiu.

Mergi la inceput

codrina 13 ai pete pe fatza?
eu daca ma rosesc sau am buburuze / orice alergie folosesc BePanthene crema pt bebe si fac o cura de curatare organism de 3 zile(daca nu esti la ciclu insemna ca pot sa fie alte probleme interne care se oglindesc pe fata)
Tot f bun pt pielea iritata este apa termala de la Avene - scumpa dar buna, eu m-am invatat si dimineata ma spal cu ea - ud un tampon si sterg fata sau sprayez pe fata si las sa se usuce, Efectiv sare oboseala de pe fata.
"Bepanthene plus crema este utilizat pentru: leziuni superficiale de orice tip care prezinta risc de infectie, leziuni cronice cum sunt ulceratii ale membrelor inferioare sau de decubit, infectii cutanate, tratamentul ragadelor mamelonare la femeile care alapteaza, interventii chirurgicale minore."

"Apa termala Avène are un continut redus de minerale (207mg / l) si, prin urmare, respecta echilibrul natural si sensibilitatea pielii fara a cauza iritatii sau deshidratare ca alte ape minerale termale . Este bacteriologic pura, cu un PH neutru (7,5) si bogata in siliciu (14mg / l). Laboratoarele dermatologice Avène au dezvoltat o linie de produse dermo-cosmetice care contin apa termala Avène ideale pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Este ideala pentru un ten sensibil, cu predispozitie la umflare si imperfectiuni. Foloseste Avène apa termala in fiecare dimineata ca prima parte din rutina de frumusete, de ingrijire si apoi pe parcursul zilei, ori de cate ori este iritata pielea, sau pur si simplu pentru a va reimprospata pielea. O sa simti cum tenul este mai vitalizat si pielea mai putin uscata.

O poti aplica si seara dupa ce te-ai demachiat si inainte sa aplici crema de fata. Pulverizezi pe fata, lasi pana sa actioneze cateva minute astfel incat sa se transforme intr-o pelicula protectoare pe epiderma si apoi tamponezi tenul cu un disc demachiant pentru a indeparta excesul de minerale de pe fata. Un alt truc, este sa pulverizezi apa termala dupa ce ai terminat sa te machiezi, pentru a il fixa mai bine pe ten."

Va pup merg la treaba!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata...
eu imi beau cafeaua fara de care nu pot sa functionez in nici-un fel

eu azi am program cu Shaun bineinteles,ca mi-e asa dor de el dupa 2 zile de pauza..nu stiu exact ce o sa fac, dar o sa fac

Conchita..desi,la prima vedere, par destul de zapacita si cu capul in nori,pana acum am luat cele mai bune decizii in viata asta a mea..chiar nu as schimba absolut nimic din ce am facut pana acum(ok,ar fi ceva,nu m-as mai apuca de fumat)...si daca nu o sa fiu pregatita ptr pasul "actelor"(asa o chestie de compromis mi se pare treaba asta cu actele, nu stiu de ce), copilul oricum va purta numele lu ta-su

Codrina hai sa iti zic eu ceva..iote de exemplu si mie mi se mai intampla vara sa imi iasa bubite pe fata (cum au bebelusii pe fund) din cauza caldurii sau uneori si iarna din cauza gerului..sa nu razi de mine acuma, dar eu ma dau cu o crema pe care bunica-mea o foloseste pentru calcaie, dar e buna...
aseara de exemplu(de la frig cred) mi-a iesit o chestie rosie pe frunte si ma manca si am tot zgamait-o pana s-a umflat ca naiba, m-am dat cu respectiva crema si pe fruntea mea acum nici macar vreun semn ca ar fi fost ceva nu mai exista

zic crema acuma, dar va rog nu incepeti iar sa aruncati cu polonice si tigai..Fluocinolon N
zic sa incerci diseara(sau si acum daca esti acasa)..te dai cu ea si te culci asa, vezi maine dim daca simti vreo ameliorare..

aaaa si pune-ti si smantana pe fata, ca asta este f buna pentru tenul iritat

DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Deus, folosesc in mod regulat apa termala(acuma am de la La RochePossay, totuna). Acuma parca bubitele s-au mai dus, dar am portiuni de piele arsa, asa arata, parca m-as fi ars. Nu sunt la ciclu si am observat ca bubitele astea cand apar n-au nicio legatura cu ciclu. Parca mi se inflameaza pielea, nu stiu cum sa explic. Si la derma am fost, dar fara rezultat. Anul trecut aveam mereu eruptii dintr-astea, acuma s-au potolit, de vreo juma de an n-am mai avut. SIngurul lucru pe care l-am schimbat in rutina de ingrijre a fetei a fost ca de o saptamana, o data /zi am dat cate un spritz cu asta http://www.caudalie.com/fr/visage/nettoyer-tonifier/eau-de-beaute.html
Duminica seara am dat iar, luni dimineata iar, ca doar e pt racorire/hidratare, zice ca poti sa-l folosesti de mai multe ori/zi. Aseara am vazut ca are alcool ca al2lea ingredient, ma gandesc ca ala mi-o fi facut rau? Oricum, l-am pus deoparte si nu-l mai folosesc.

Deus, acum am vazut ca te-ai trezit la 5?!?!? Wow! Eu daca m-as trezi la 5 as functiona ca un robotzel.

Conchita, am cam fost workoholica, lucram de la 8 dim la 9-10 seara, cu pauza intre 17-18.30 cand eram pe drum si apoi mancam. SI bagamn mare si sambata. EI, la programul asta, timp de 4-5 ani, si pe langa asta mai spala, fa curatenie, cate ceva de mancare, macar din cand in cand timp petrecut cu parintii, prietenii, ca sa nu fiu chiar ca un pustnic, mi-a pierit tot cheful sa ies la date, sa mai fie si cate un date dintr-ala ratat! Sa irosesc 2 ore din timpul meu pretios! Mai bine dormeam. Si uite asa, a trecut timpul fara sa-mi dau seama... SI acuma...Nu stiu, pe aici parca toti barbatii de varsta potrivita (2-3 ani mai mici sau mai mari ca mine) is insurati.Sau cel putin aia faini. EI, dar poate ploua cu suflete pereche intr-o zi, vorba ta, si apare si zanul meu, ca acuma am timp liber. Pana atunci...bagam sport sa dam jos burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dimineata,
acelasi mic dejun de ieri. plus cafea. ceai verde.
si eu folosesc Avene de cand mi s-a nascut fata. intai l-am luat pt ea si m-am abonat si eu. f bun si Bepanthen.
eu mai folosesc si tinctura de propolis pe iritatii. si am descoperit uleiul de catina de curand.
uff, gata incepu munca. revin sa zic despre catina si iritatii.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput