Dieta Rina (6)
Raspunsuri - Pagina 19
adrianafedorca spune:
merry_28 sa inteleg ca ieri ai fost la ziua de carbo, nu? mamaliga cu br dulce...un deliciu, din pacate nu prea e voi, branzica doar la ziua de proteine, mamaliga la carbohidrati ai voie dar goala sau am gasit eu in carte ca ai voie cu sos de ceapa, ceapa calita putin cu sos tomat, asa ca pt fasolea batuta, am facut eu ieri, a fost delicioasa
Buffy.N scuze, n-am vazut cand ai cerut cartea, in caz ca nu ai primit-o sa ne spui ca o mai trimitodata, sper sa te apuci cat mai repede de cura , cate kg vrei sa slabesti? cate ai acum? sa stii ca functioneaza, cel putin la mine, si am mai calcat si starmb de cateva ori, sunt foarte multumita de rezultatele de pana acum, te asteptam
azi sunt si eu la vitamine, sper sa rezist , am mult de umblat azi prin oras dar o sa-mi burdusesc geanta cu mere si banane
aseara n-am mai reusit sport decat facnd prajituri pt baietii mei, atata m-au rugat ca n-am putut sa-i refuz, si n-au vrut 1 fel ci 2, asa ca am stat vreo 3 ore prin bucatarie dupa cre eram rupta si n-am mai avut chef de nici o bici
dar azi nu mai scap, tb sa recuperez si pt ieri, sper sa fac o tura acum dimineata inainte sa plec in oras
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Madachan spune:
Neata!
Eu renunt la dieta Rina,daca puteti sa ma scoateti di lista. Nu renunt ca nu ar fii buna ,din contra vedeti atatea rezultate bune la fete. Dar eu neavand asa multe kg de dat jos, de vreo cateva zile m-am hotarat sa mananc sanatos.Fara fainoase,dulciuri si m-am apucat serios de sport asa ca imposibil sa nu se vada ceva si la mine.
Deci ,cu sport si mancat sanatos,pana in iunie vreau sa am51-52 kg.Ar fii minus 3-4 kg ceea ce e ok zic eu. Mai incet dar macar sa plece devinitiv.
Bafta fetelor!!!O sa va mai citesc.
28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg
alinabojuc spune:
Maria e minunata mamaliga cu branza dulce dar din pacate nu se poate. daca se putea...si mai ales si cu un strop de smantana
ieri la vitamine pe langa fructe am mancat si 4 ciuperci la cuptor. chiar nu rezist numai cu fructe. am arsuri din cauza fructelor. nici compot nu prea pot dar pana la urma a fost bine.
azi am proteine. am mancat deja o banana, un kiwi si o clementina. la amiaza am carne de pui de casa cu legume chinezesti cred. sotului i-am facut o ciorba cu leustean si smantana. imi ploua-n gura. asta si ciorba de burta sunt singurele ciorbe care imi plac. in rest nu prea mananc supe si ciorbe. cu apa nu-s prietena deloc. sunt zile in care nu beau decat 2-3 guri de apa.
sport nu fac pentru ca dansez destul cu alex in brate si mai iesim si la plimbare cu caruciorul. ei ii place sa mergem cu viteza asa ca pedalez bine la plimbare.
Madachan spor la slabit. noi astea mai dodoloate avem nevoie de ceva mai mult.
sa nu calcati stramb fetelor.
monica tu nu mai tii dieta? pana la urma cum e alex? sper ca bine.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
ancadragoman spune:
Neata
Madachan te mai asteptam pe la noi in vizita
Eu azi am zi de proteine si am salata cu ton
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alinabojuc spune:
Anca tu ce ton folosesti? eu am doua conserve dar sunt in ulei. am si sardine in sos tomat alea cred ca merg.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
elly_me spune:
Salutare- eu azi sunt la carbo (de abia Z7)- am spaghete cu ciuperci si cu sos de rosii.
Ieri - pe langa orezul cu legume am bagat si 3 covrigi de buzau- nu am rezistat- mancau fetele in birou si ... .
Sport- pauza- nu am cand sa fac si sport.
Incerc sa beau mai multa apa.
Am si eu o intrebare- cand trebuie sa ma cantaresc?
Cam cate kg/sapt ar tb sa slabesc.
Parca simt ca nu am slabit deloc.
Am inceput sa tin regim-ul de sambata - 13.02 (dar duminica am facut ravagii- am mancat de toate).
In rest mi se pare ok regimul- sunt ff incantata- sper sa reusesc sa-l tin tot.
De cand il tin - nu mai sunt constipata- am scaun aproape zilnic.
Iar, inainte, aveam un scaun pe saptamana.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinabojuc Anca tu ce ton folosesti? eu am doua conserve dar sunt in ulei. am si sardine in sos tomat alea cred ca merg. www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009) |
ton in apa sau ulei dar bucati ca ala maruntit nu-mi place
Elly noi dam raportul lunea sa incepem saptamana cu bine si fiecare salbeste in ritmul ei nu e o regula
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
korri spune:
neata fetele,
azi vitamine.cred ca o sa fac un compot de mere fara zahar si cu scortisoara sper sa-mi placa
in rest vad ca merge dieta, saptmana asta nu am trisat dar nu am facut sport deloc(am o scuza ca sunt in sesiune si invat )
madachan te asteptam sa ne spui cum iti merge cu slabitul in stilul tau
anca, tu cum faci salata de ton ca eu nu am fact din cauza ca stiu ca se pune porumb si ala se mananca la carbo. nu?
alina daca nu merge apa incearca cu ceai. eu beau de soc pt ca e aromat si nu am nevoie sa-l indulcesc
mamaliga merge foarte bine la carbo cu varza calita. am facut eu si e super buna cu ardei iute
67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg
ancadragoman spune:
Pai pun salata verde,rosii,ardei rosu si ton
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!