Dieta Rina (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

la ziua 4 de VITAMINE se pot manca fructe si legume proaspete si 1 mana de seminte crude sau cateva fructe uscate.
eu mananc fructe (kiwi, mere, banane, portocale), legume (morcovi, salata verde) si migdale crude sau seminte de in sau dovleac crude (neprajite).

astazi am avut zi de Carbohidrati si deci nelipsitele SPAGHETE...

----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

nu dispera monica, eu am trecut saptamana trecuta prin faza asta de ziceam ca nu sunt in stare sa mai continui. mi-am facut toate poftele (saorma, pizza, clatite, ciocolata...) si de luni am continuat (e adevarat cu un kg in plus) si vad ca ma descurc bine nu ma mai tenteaza mancarurile "interzise"
concluzia: mergi mai departe chiar si cu mici abateri

pentru maine la amidoane am pus la fiert o fasolica sa fac o ciorbita
abia astept sa mananc

va pup si nu va lasati invinse de kg

67kg la 27.01......65kg la 01.02...64kg la 08.02...targhet 57kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns queenye spune:

Buna fetele, va rog din suflet sa ma treceti si pe mine in lista cu 62.5 saptamana asta, iertare dar nu am avut timp ieri sa raportez.
Pe 18 adica joi voi avea si eu zi de apa si va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez sa o trec mai usor. Mie imi e cam greu si in ziua de vitamine adica imi e foame foarte des si d-aia imi e frica de ziua de apa.....Dar sper ca voi reusi, banuiesc ca e foarte importanta ziua asta.
Va pup si sa fiti cuminti!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

Buna fetelor vad ca sunteti pe baricade , si eu mai sunt dar zilele recute am cam gustat cate ceva ,intr-o zi clatite in alta gogosi nu se vade la cantar ptr ca am mancat rina pana pe seara cand am GUSTAT. Eu am probleme cu sportul nu am chef ,nu pot ,sper sa scad si fara sport. Sa perseveram in continuare fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele
Am trecut cu brio ziua de ieri (vitamine- numai fructe).
Am fost la acupunctura si mi-a pus 3 ace mi-a trecut si balonarea si pofta de mancare .
Am ajuns acasa am gatit friptura de curcan si chiftele de curcan cu legume pt azi (chiftele pt sotu' - eu nu servesc)- si nu mi-au facut cu ochiu' deloc.

Si ma gandeam ieri toata ziua- ce greu o sa-mi fie sa gatesc fara sa gus- dar a fost super ok.
Cu o mica exceptie- chiftelele au iesit cam nesarate spune sotu'.
Dar - bineinteles- ca i-am spus ca asa tb sa manance- ca sarea nu face bine la sanatate.

Si azi proteine- Curcanel la cuptor cu legume.
O zi normala.

Pana acu'ma descurc binisor.

Monica- nu te mai stresa- mergi mai departe cu dieta.
Toate o mai luam si "pe aratura"- asa ca te asteptam aici.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus. eu azi la carbo. am mancat dimineata doua clementine si un kiwi. la pranz macaroane cu varza. la cina praji cu miere si cioco amaruie
maine la vitamine sa imi fac si sucuri la storcator.
ieri mi-au venit rusii nu mai stiam cum e. din decembrie 2008 mi-au dat concediu ma simt asa de umflata. nici nu are rost sa ma cantaresc.
mi-am calculat ce zi am in duminica de pasti. si am zi de vitamine "minunat". asta daca tin ziua de apa sau daca tin dieta pana atunci. eu sper sa ma tin de ea ca nu e foarte grea. mi se pare greu de tinut daca lucrezi. eu fiind acasa imi e mai usor.
monica nu te lasa. stiu ca e greu ca si eu m-am lasat de o mie de ori de toate dietele cate le-am tinut. asta in schimb chiar mi se pare ok. hai ca suntem aici sa te tinem de povesti cand ti-e foame.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

Monica, te rog sa-ti vii in fire! doar nu ne-au facut pe noi niste alimente...si chiar daca tu vrei sa te lasi, nu te lasam noi! deci, fruntea sus si sa mergem inainte ("ca inainte era mai bine" )!
In alta ordine de idei, vreau sa va cer parerea despre o reteta pentru ziua de carbo pe care vreau sa o experimentez eu maine: "shaworma Rina" in imaginatia mea e facuta din: paine libaneza, ciuperci (gatite la cuptorul cu microunde in felul urmator: in palaria intoarsa in sus se pune un amestec din usturoi, sare si mirodenii) taiate fasii, salata de varza, castraveti murati rondele, pasta de rosii cu usturoi si pentru cine vrea, felii de rosii si castraveti crude.
ce parere aveti? eu oricum va voi da maine raportul despre viabilitatea acestei retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicutza81 spune:

ah...vorbeam la telefon si din greseala am trimis mesajul incomplet. Mai trebuie adaugat la reteta si niste praz (pe care inca nu stiu cum il voi gati-poate sote)...
In ceea ce priveste ziua de vitamine, in cele 2 zile parcurse de mine pana acum am mancat la cina ciuperci la cuptor (tot la microunde ca de altul nu am, facute simplu, cu sare).
Va si va urez sa "slabiti usor, slabiti cu SPOR!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns skei spune:

Buna fetelor....SURPRIZA!Azi dimineata , dupa ziua de ieri cu apa am ajuns la 64 kg...deci am slabit 7 Kg...intr-o luna fix. Sunt foarte multumita desi ma gandeam ca, cu 7 kg in minus voi fi foarte slaba...ei bine nu sunt...insa incap in hainele de dinainte de sarcina ceea ce ma bucura nespus. Voi continua pana la final.
Vreau sa va spun ca ziua de apa mi-a fost muuuult mai usoara ca cea de fructe...nu mi-a fost foame deloc doar pofta de una alta dar m-am abtinut. Azi piscina , sauna...si ieri in ziua de apa m-am gasit eu sa merg la tae bo (dupa ce n-am fost o luna)...dar a fost ok.
Terry, parca tu tineai lista cu kg pierdute...trece-ma te rog cu 64 kg...de la 71.
Va pup, ma duc sa ma admir in oglinda!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

bunicuto suna foarte bine saorma ta. nu vad de ce nu ar merge. eu as pune si masline ca imi plac tare mult. te rog sa faci saorma si sa imi trimiti si mie dar sa ajunga cu intarziere ca numai peste 4 zile am carbo
beatrice felicitari din plin. ai slabit tare bine. la cat mai multe kg date jos
maine trebuie sa imi sparg niste nuci sa am de rontait mai niste fructe uscate, un compotel, un suculet si o sa treaca

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput