Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 4
alessia2005 spune:
Buna dimineata ! Un la toata lumea!!!
Piolica..gata, primul hop...va doresc bb sa vina cat mai repede!
Clau..e bine cu ajutor..mai ales c-o sa stea la curte.. e ideal...
Biancu..un dulce la fetita...asa..sa faci box cu mami..pai..ce????..te culca cand vrea ea......mamai, un si ptr tine!
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Ada...te incurajez si eu cu bb3....bravo!!
Nerantula..asa este..nu are rost sa-l dai tocmai acum, cand esti insarcinata pe Gruia la gradi...
Nerantula spune:
Si eu lucram intr-o companie destul de flexibila in ce priveste eventuale iesiri din motive personale in timpul programului sau concedii, pe timpul sarcinii chiar a fost super-super, asa program nu voi mai visa eu vreodata ... Am lucrat pana in ziua in care am nascut, mi-au permis ultimele 2 saptamani sa lucrez remote si a fost excelent! Din pacate acum lucrurile stau tare prost acolo, din cauza crizei au disparut toti clientii, nu se mai investeste in IT, e posibil ca solutie de supravietuire sa trebuiasca sa plecam in afara .. adica sotul cu jobul, ca eu nu stiu cat voi putea, cel putin in viitorul apropiat, asa ca, pe undeva, e de inteles si stresul lui ..
Nu mai pot scrie acum ... mai revin
Gruia, farama de steluta
alessia2005 spune:
Ei..fetele...eu..am fost ieri, la parintii mei, caci a fost ziua tatalui meu....Doamne!!!..ce veste trista am primit acolo...sau mai mult decat trista!!!...Sotia verisorului meu primar, are metastaza....are 30 de ani, el 31..si o fetita dulce foc ..de trei anisori...Off...Doamne..ce trist....!!!S-a dus la Bucuresti..sa se opereze la picior..c-o durea piciorul..cand...i-au facut analizele...metastazaaaaa..!!! Off..Doamne....
alessia2005 spune:
Nerantula...asa este..la noi in tara..nu sunt prea roz treburile...succes..si bafta.. sa fie cum va doriti...si sa plecati unde considerati ca este bine ptr voi...si noi , ne gandeam sa plecam..sa vedem....
Nerantula spune:
L-am intrebat acum pe Gruia cum o iubeste pe mami si a venit si m-a pupat pe san , pana acum daca il intrebam daca ma iubeste, imi intindea obrazul sa-mi dea pupic
Xor, e super ca ai gasit o gradinita faina pentru Mark, sper sa se simta bine acolo si sa nu-i lipsesti prea mult. El stiu sigur ca o sa-ti lipseasca N-am apucat sa citesc ce e cu jobul tau, dar sper sa gasesti solutia cea mai usor de acceptat.
Ankussa , am plans citind cum si pe unde mai plangeai tu de dor, sunt grele tare despartirile, chiar si de cateva ore ..
Lumi, ma bucur ca aveti o solutie care functioneaza impotriva DA, sper ca te-ai mai linistit!
Am vazut hunul strulubatic pe perdea! Ce de aventuri la voi acolo!
Bitza, ce greu e la voi, acolo, fara tati! Sunt sanse in viitor sa se schimbe ceva? O imbratisare de la noi!
Babymom, nu te invidiez la program, dar macar ai o satisfactie frumoasa, ca bebelicesti atatia copilasi in fiecare zi!
Laureta, nu am mai fost de mult in Poiana .. sper sa gasesti ceva frumos si sa va distrati pe cinste! ici lu Biancu certaret si frumoasei Inisa!
Gruia, farama de steluta
alexa si mami spune:
Ada super distractie pe capul tau. o bila alba pt TL sa porti sanatoasa hainutzele!
Laura poate se lumineaza si colegu', dar nu uita ce-ai promis, te faci mumoasa si faci si sedinta, de toate felurile
Clau, ne pui poze cu R cu avionul? pe la pitesti cand veniti?
Oana, io sunt la stat la o soc de transporturi sau cel putin eram cand am intrat in CIC.
Nerantula, Gruia e un maaare smecher!!!
musettepink spune:
Neata
Claudinna,Laureta,multumesc ca va ganditi la mine.Sunt ok.Mr H s-a dus,ganglionii s-au mai desumflat,nu sunt din sfera gineco si mi s-a zis sa stau linistita deocamdata ca se mai imflameaza uneori fara sa fie nimic grav.Saptamana viitoare merg sa fac niste analize sa vedem alea daca ies ok.
Saptamana asta am fost plecata in fiecare zi cu Luca dupa mine asa ca ne-am cam dat programul peste cap si nu prea am avut timp sa particip la discutii pe aici.Sper sa treaca norii negrii
Andyma gandesc la tine sa fiti ok.
Pio tin pumnii sa se prinda bebe din prima.
Va pup pe toate!
de Luca
gaia.nevia spune:
Oana, merci frumos de link o sa ma bag sa-l buchisesc.
Din citatul tau (14 zile pt aceeasi afectiune ) eu as deduce ca daca vine alta afectiune, sau pentru alt copil, se repeta alea 14 zile, ce zici ce open minded sunt eu...
Habar n-am cum e de fapt, dar o intreb pe tanti dr. Oricum nu voi apela, adica stiu ca am dreptul, dar mai stiu si ca nu o sa-mi fie prea bine daca voi beneficia de el...
Sper sa nu fie niciodata atat de grav incat sa avem nevoie.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri