Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aici avem pozele cu avionulWinnie
ieri ne-a venit si coletul cu camasutele si vestuta, asha ca e "gatit", il probam (ii place mult sa se imbrace in haine noi...defileaza, e incantat sa arate in ce e imbracat...se intoarce, o nebunie)

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mi-a adormit obiectul muncii, mai aveam putin si-l terminam de imbracat! Eh, o sa pierdem soarele, dar lasa ma spal pe cap si mai lucresc.

Piolica vezi pote vrea paine prajita si alte chestii usoare de regim, niste ceai... scaun moale nu a avut? Probabil e de la boala. . Aaaa... si eu una te invit sa-ti expui si pe-aici grijile despre sarina a doua, doar nu esti off topic.

Dya eu mai faceam urmatoarea salata: telina si morcov in parti egale, sare,piper, maioneza dupa gust. Iese super buna daca adugi si hrean dat pe razatoare, de fapt nici nu se compara cu aia simpla! Mi-ai fcut pofta, sa vezi ce-o sa prestez...

Andreea, felicitri pentru achizitie si spor la treburi si la bebe2!

Iepurila, sa ne tii la curent cu ce zice dr. SI eu ma gandesc la vreo alergie, mai ales daca n-a avut cumva febra.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Claudina suna bine ideea ta dar nu prea stiu daca am cum sa o pun in practica. majoritatea colegilor mei (muuulti rau) sunt la Buc. nu ii cunosc. nu interactionez cu ei (departamente diferite), habar nu am cum as putea lua legatura cu ei. ma gandeam cum as putea lua legatura cu persoana care a facut achizitiile. habar nu am cine se ocupa in firma noastra de cadourile de craciun (si nu stiu daca regulamentul imi permite sa o abordez.... eeee..nu intrebati). deci chiar nu stiu de unde sa o apuc.

Mergi la inceput

Nocom, ma bucur mult ca ati scapat de febra!! o fi fost vreun virusache care a fost nimicit de Daria

piolica, saracuta Elsa! si cred ca si tu te-ai speriat! cine stie ce nu i-o fi picat bine...

Ange, toata ziua faci treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nushu, feliciari pt. bebe! Minunata veste! Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos!

Ramo, multumesc de lamurire.

Laura, noi suntem singuri in fiecare zi, ca tati e la cabinet de dimineata pana seara, cu foarte putine exceptii; lucreaza chiar si sambata. Dar din fericire, seara ne vedem, chiar daca uneori soseste tarziu, dupa ce am culcat copiii.
Tocmai zilele trecute discutam si imi spunea ca vrea sa mearga in octombrie la un curs de chirurgie dentara si implantologie la Cluj, ceea ce inseamna o absenta de aprox. 6 sapt.. Initial am zis ca nu-i nicio problema ca oricum si eu vroiam sa ma inscriu la cursurile pt. obtinerea competentei in ecografie generala, care incep tot in octombrie si am planuit sa mergem impreuna. dar la o analiza mai atenta mi-am dat seama ca eu nu pot pleca - Victor incepe scoala in toamna si chiar nu pot sa-l las doar in grija bunicii. Asa ca... ma pregatesc de pe acum sufleteste pt. absenta asta de durata a sotului, chiar daca in week-end ne vom intalni - ori noi la Cluj, ori el acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya m-am tinut sa iti raspund dar am uitat...eu la salata de telina mai pun si mar iar in maioneza adaug piper pe langa sare si patrunjel

Clau mai da' ce frumos sta la pozat am frumosul. Crina i-a oferit din checul ei asa ca am fata generoasa

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Clau ce mandru e Razvanel de avion si de noua lui tinutaMultumesc pt ce mi-ai scris dimineata referitor la constipatie sa stii ca ii dau si eu ceai de musetel de vreo saptamana la micul dejun si acum de 3 zile pare ca s-a reglat si kk.
Piolica sigur nu i-a priit ceva din ce a mancat.sa ii treaca repede.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Felicitari Nusha

Felcitari pentru apartament Andreutac, sa-l stapaniti sanatosi si noi suntem in cautari si am tot fost in negocieri la unul ok si pana la urma am pierdut si ocazia sa facem credit prima casa si proprietarii n-au mai dat niciun semn de viata

Xor nu am ce sa va povestesc despre reactia familiei pentrui ca nu i-am anuntat
Cumnata mea cred ca a vazut ceva comentarii pe FB si i s-a aprins beculetul si l-a sunat de urgenta pe sotul meu sa il chestioneze iar el a expediat-o, a doua zi, mai exact la 23.00 noaptea s-a prezentat la noi in vizita sub un pretex stupid (ne-a adus niste carne) si ma studiau pe toate partile, asta a fost cam acum 2 saptamani cand ma camuflam usor in trening acum nu prea mai merge si i-a zis iarasi sotului (mie nu mi se adreseaza) ca a auzit ca o sa facem o fetita, iti dai seama ca la faza asta chiar n-am mintit cand am zis ca nu, ca noi doar stiam ca e baiat

Nu vrem sa fim secretosi dar nu suntem prieteni, n-avem o relatie buna si nu vad cu ce ne-ar fi ajutat sa ne destainuim, in afara de asta, ea oricum le-a spus deja socrilor unele povesti, fara ca noi sa fi confirmat ceva, ceea ce mi se pare chiar nesimtire. D-aici si pana la a ne pune bete in roate in achizitionarea ap a fost un pas, ne bazam pe suma de bani de la socrii, totul a fost ok, socrului (care-i mare carcotas) chiar ii placea ap si a zis ca merita banii si dupa ce a ajuns acasa s-a razgandit
deci....familia extinsa sa traisca!!
noi nu depindem de banii lor, credit oricum facem si cu 10000 in plus sau in minus tot acolo suntem dar e urat gestul, asa ca nici nu vreau sa aud de ei si copii mei merita mai mult decat rautatile lor si indiferenta socrilor

ahhh, am luat-o pe aratura, ma scuzati

cu bobinache 17s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Ange, o dulceata de fetita ai! si sa stii ca-i place lui Razvan checul!
bine ca zisasi se salata de telina, ca voiam sa zic si eu ceva

eu o fac asha: rad telina, morcov si mar! picur niste zeama de lamaie sa nu se oxideze si amestec rapid cu maioneza. iese o bunatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Dyavad ca ti-au raspuns fetele, maine e sambata mortilor.
Sora mea s-ar putea sa vina la Timisoara. Aveti clinica buna acolo.

Ce domn ai acolo Clau, la camasa si vestuta
Mi-se pare ca s-a mai inaltat de cand nu l-am mai vazut in poze

Iepurila frumos iepurasul. Nu l-am vazut pe la noi.

Ada imi pare rau pentru masea.

uff eu aflai o veste proasta. Iar ramanem o saptamana singuri fara tati. Pleaca iar la Bucuresti. Care ne cazati o saptamana sa venim si noiglumeam

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput