Bobocei de sept-oct 2008 (254)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andreutac felicitari pentru apartament si ma bucur sa va revad, ne vom gandi joi la voi

Cristina moa, da' ii place lui Raducu in avion. Mult succes surorii tale cu bb
Si Crina are ceva carlionti, tare frumos ii sta lui Raducu asa, moa si sprancele sunt superbe

Piolica imi pare rau ca i-a fost rau Elsei, sper sa fie totul bine. Tinem pumnii cu bb2

Dya , ieri am facut iahnie

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andreuta, felicitari pentru apartament si spor la amenajare!
Am niste prieteni in aceeasi situatie aproape, ei il asteapta deja pe bb2 si cauta apt. cu 4 camere, voi in ce zona ati luat? Stii daca se gasesc si in blocuri cu lift? Cu ce pret l-ati luat? (pe pm, eventual )

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Dya de ce sa ma supar...si mie mi-se pare ca incepe sa semene cu tati lui si ma bucura mult asta. Pacat ca n-a mostenit si ochii lui albastrii!
Bunatati dau la schimb doar..daca trimiti iahnie cu ciolan..altfel nu

Angesunt sprancenele lui tati

Clau vrem sa-l vedem si pe Razvanel in avion

Ma duc sa culc un bobocel somnoros

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina cum e gata cum pleaca spre tine.La ce te refereai cand ziceai ca impartiti e ceva sarbatoare maine???
Ange da tu chiar gatesti la greu in fiecare zi altceva.
Ada cum mai esti te mai supara maseaua???
Andreutac super 4 camere e potrivit pt un Eva si un fratior.
Iepurila eu zic ca niciodata nu e tarziu daca va doriti cu adevarat.Si poate de data asta ramai in prima luna.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Iepurila , sper sa fie bine Elena

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

da dya ne dorim foarte mult. de fapt nici nu concep familia fara cel putin 2 copii. e tot ce ne-am dorit dintotdeauna. si daca cel de sus hotaraste asa vom proceda la adoptie.
pup

Mergi la inceput

Dya maine sunt mosii de iarna si sambata mortilor

Gatesc aproape pe fiecare zi pentru ca suntem multi ...iar seara se termina mancarea, da' nah a devennit o obisnuinta

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare din nou!!
ma grabeam sa plec la Craiova sa-i duc carliontzatului avionul
a fost dragoste la prima vedere intre el si avion. L-a intors Raducu pe toate partile!
Cristina, imi pare bine ca v-am cunoscut si abia astept sa le facem cunostina la baieti! sigur se vor juca frumos!

Nushulicafelicitari!!!!!! un bebe sanatos si al termen!!! sarcina usoara sa ai!

Dya, maine e Sambata mortilor, parca...se imparte, se fac piftii pe la noi

Andreea, felicitari pentru apartement, sa-l stapaniti sanatosi!!

Iepurila, sanatate multa Elenei! poate ca e vreo alergie...
cat despre iepurash, ma gandeam, daca l-ai primit de la firma, poate au mai primit si alti colegi si fie tratezi cu eu, daca-l mai au si sunt dispusi sa-l dea, fie se mai vede ceva la ei pe eticheta si e mai usor de cautat pe net...altfel...cauti acul in carul cu fan...daca la noi nu exista panouri din alea on-line cum sunt in Franta...(ma rog, sau cum le-o zice)

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Iepurila , sper sa fie bine Elena

Atat de mare sunt

pup si eu fetele cucuietele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ange Clau nu am stiut de sambata mortilor pe aici pe la noi nu se tine.Aici se tine ziua mortilor in 1 noiembrie.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput