Bobocei de sept-oct 2008 (254)
Raspunsuri - Pagina 14
angelynna82 spune:
Andreutac felicitari pentru apartament
si ma bucur sa va revad
, ne vom gandi joi la voi
Cristina moa, da' ii place lui Raducu in avion
. Mult succes surorii tale cu bb
Si Crina are ceva carlionti
, tare frumos ii sta lui Raducu asa, moa si sprancele sunt superbe![]()
Piolica imi pare rau ca i-a fost rau Elsei, sper sa fie totul bine. Tinem pumnii cu bb2
Dya
, ieri am facut iahnie
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nerantula spune:
Andreuta, felicitari pentru apartament si spor la amenajare!
Am niste prieteni in aceeasi situatie aproape, ei il asteapta deja pe bb2 si cauta apt. cu 4 camere, voi in ce zona ati luat? Stii daca se gasesc si in blocuri cu lift? Cu ce pret l-ati luat? (pe pm, eventual
)
Gruia, farama de steluta
baby_boy spune:
Dya
de ce sa ma supar...si mie mi-se pare ca incepe sa semene cu tati lui si ma bucura mult asta. Pacat ca n-a mostenit si ochii lui albastrii!
Bunatati dau la schimb doar..daca trimiti iahnie cu ciolan..altfel nu![]()
Ange
sunt sprancenele lui tati![]()
Clau vrem sa-l vedem si pe Razvanel in avion
Ma duc sa culc un bobocel somnoros
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
dyanira spune:
Cristina cum e gata cum pleaca spre tine.La ce te refereai cand ziceai ca impartiti e ceva sarbatoare maine???
Ange da tu chiar gatesti la greu in fiecare zi altceva.
Ada cum mai esti te mai supara maseaua???
Andreutac super 4 camere e potrivit pt un Eva si un fratior.
Iepurila eu zic ca niciodata nu e tarziu daca va doriti cu adevarat.Si poate de data asta ramai in prima luna.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Iepurila
, sper sa fie bine Elena
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
iepurila spune:
da dya ne dorim foarte mult. de fapt nici nu concep familia fara cel putin 2 copii. e tot ce ne-am dorit dintotdeauna. si daca cel de sus hotaraste asa vom proceda la adoptie.
pup
angelynna82 spune:
Dya maine sunt mosii de iarna si sambata mortilor
Gatesc aproape pe fiecare zi pentru ca suntem multi ...iar seara se termina mancarea
, da' nah a devennit o obisnuinta![]()
de
Atat de mare sunt
claudinna spune:
salutare din nou!!
ma grabeam sa plec la Craiova sa-i duc carliontzatului avionul![]()
a fost dragoste la prima vedere intre el si avion. L-a intors Raducu pe toate partile!
Cristina, imi pare bine ca v-am cunoscut si abia astept sa le facem cunostina la baieti! sigur se vor juca frumos!
Nushulicafelicitari!!!!!!

un bebe sanatos si al termen!!! sarcina usoara sa ai!
Dya, maine e Sambata mortilor, parca...se imparte, se fac piftii pe la noi
Andreea, felicitari pentru apartement, sa-l stapaniti sanatosi!!
Iepurila, sanatate multa Elenei! poate ca e vreo alergie...
cat despre iepurash, ma gandeam, daca l-ai primit de la firma, poate au mai primit si alti colegi si fie tratezi cu eu, daca-l mai au si sunt dispusi sa-l dea, fie se mai vede ceva la ei pe eticheta si e mai usor de cautat pe net...altfel...cauti acul in carul cu fan...daca la noi nu exista panouri din alea on-line cum sunt in Franta...(ma rog, sau cum le-o zice)
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Iepurila , sper sa fie bine Elena de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt |
pup si eu fetele cucuietele
dyanira spune:
Ange Clau nu am stiut de sambata mortilor pe aici pe la noi nu se tine.Aici se tine ziua mortilor in 1 noiembrie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR