Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 20
trutzi spune:
Spor la cumparaturi! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Dragutele,va las putin singurele,ies la aer,o plimbarica nu strica,mai ales ca sunt in vacanta ![]() ![]() ![]() ,dar sa nu va faceti de cap prea tare ca revin dupa amiaza![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
JoAnn spune:
cat ati avansat...cand am intrat am zis ca am gresit subiectul![]()
daca tot am intrat aici in
,am zis sa va povestesc de ce sunt eu o aspiranta careia ii cam lipseste optimismul...
In 2008 am fost diagnosticata cu endometrioza. Aveam un chist bilateral de 6 cm. A urmat operatia clasica in septembrie 2008,cand o data cu chistul m-au usurat si de o parte din ovarul drept. Apoi tratament 6 luni cu diphereline si inca 3 luni cu AC Cerazette.
Din iunie 2009 am primit liber la bebe, si de atunci...asteptam.
Controale, tratamente
, ecografii...non-stop![]()
Si uite asa se face ca in fiecare a 28-a zi a CM devin...

...probabil cea mai nesuferita fiinta...
in ianuarie , anul acesta am facut HSG care arata ca trompele mele sunt ok.
Si ca sa fie tabloul complet...in ianuarie trebuia sa imi vina menstruatia pe 27, si a venit pe 30 dimi...
si eu seara pe 29 am fost si mi-am cumparat test
...eram sigura ca am ramas...fiindca mie niciodata nu imi intarziase...eram mai ceva ca un ceas elvetian...doctorita zice ca e din cauza duphastonului,pe care il luam din z15...acu mi-a zis sa il iau din z21.
Azi dimi m-am simtit fff rau..m-am dus la baie si nu stiam ce sa fac sa ma pun pe toaleta
sau sa vars
...m-am descurcat pana la urma
...si in tot acest timp am avut ameteli si m-au trecut toate caldurile si frigurile...innapoi in pat am ajuns mai greu, fiindca mi s-a pus negru in fata ochilor...
ii spun sotului ca am facut indigestie, si el zice ca poate e o indigestie cu ochi
...asa ca merg fac testul si....bineinteles nik...
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">