Locul fetelor Nou-Venite (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Spor la cumparaturi!

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Dragutele,va las putin singurele,ies la aer,o plimbarica nu strica,mai ales ca sunt in vacanta,dar sa nu va faceti de cap prea tare ca revin dupa amiaza

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

cat ati avansat...cand am intrat am zis ca am gresit subiectul
daca tot am intrat aici in ,am zis sa va povestesc de ce sunt eu o aspiranta careia ii cam lipseste optimismul...
In 2008 am fost diagnosticata cu endometrioza. Aveam un chist bilateral de 6 cm. A urmat operatia clasica in septembrie 2008,cand o data cu chistul m-au usurat si de o parte din ovarul drept. Apoi tratament 6 luni cu diphereline si inca 3 luni cu AC Cerazette.
Din iunie 2009 am primit liber la bebe, si de atunci...asteptam.
Controale, tratamente , ecografii...non-stop
Si uite asa se face ca in fiecare a 28-a zi a CM devin......probabil cea mai nesuferita fiinta...
in ianuarie , anul acesta am facut HSG care arata ca trompele mele sunt ok.
Si ca sa fie tabloul complet...in ianuarie trebuia sa imi vina menstruatia pe 27, si a venit pe 30 dimi... si eu seara pe 29 am fost si mi-am cumparat test ...eram sigura ca am ramas...fiindca mie niciodata nu imi intarziase...eram mai ceva ca un ceas elvetian...doctorita zice ca e din cauza duphastonului,pe care il luam din z15...acu mi-a zis sa il iau din z21.
Azi dimi m-am simtit fff rau..m-am dus la baie si nu stiam ce sa fac sa ma pun pe toaleta sau sa vars ...m-am descurcat pana la urma ...si in tot acest timp am avut ameteli si m-au trecut toate caldurile si frigurile...innapoi in pat am ajuns mai greu, fiindca mi s-a pus negru in fata ochilor...
ii spun sotului ca am facut indigestie, si el zice ca poate e o indigestie cu ochi...asa ca merg fac testul si....bineinteles nik...

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Capitol nou

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

arianna ,
ma interesez si iti spun.