Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 17
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
cu TB am ramas gravi..in fiecare dim inainte sa te ridici din pat iti iei TB si o notezi iti faci un grafic...cand incepe sa se ridice prestezi...o sa-ti dai seama cand esti la ovulatie...iar distinsul tre sa bea o cafea...sa fie gigeii mai iuti +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Am incercat si eu cu TB,pina intr-o zi cind am spart termometrul din greseala ...atunci a zis sotul ca e semn de la DD...adica o sa viba bb cind o sa vrea DD
ralucaspm spune:
Buna, fetelor !
Am si eu a stupid question: de ce trebuie sa stim cand are loc ovulatia si de ce ar trebui la 2 zile ? De ce nu e bine in fiecare zi si chiar si cand nu suntem la ovulatie ?
Imi cer scuze pt deranj si va doresc II cat mai curand.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
trutzi spune:
Neata!
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 neata feteleeeeeee mai pe la pranz +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
citat din mesajul lui cora79 Liaaaaa,ce face paunita? "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
e bine in burtica la mama ei..... voi scrieti cu viteza luminii...de la 11 citesc si nu mai termin
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Lia73 spune:
citat din mesajul lui jesia lia cu ciocolata nu merge? ca noi amandoi nu suportam cafeaua ...dar iubim ciocolata Ce nu te doboara te face mai puternic |
de cioco nush ce sa zic..... dar da un seach pe google vezi...si daca bea sotul tau o cafea mica nu-i asha rau....o da pe gat ca pe o pastila si gata
paunita
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo multumesc fetelor din suflet si sper sa simtit si voi bucuria care am simtit o eu azi la ultima poza va arata sexul labiile asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
felicitari ptr domnisorica ale
paunita
Lia73 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo multumesc fetelor din suflet si sper sa simtit si voi bucuria care am simtit o eu azi la ultima poza va arata sexul labiile asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
felicitari ptr domnisorica ale sa creasca mare si frumoasa si cuminte sa vina la termen
paunita
Lia73 spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Buna, fetelor ! Am si eu a stupid question: de ce trebuie sa stim cand are loc ovulatia si de ce ar trebui la 2 zile ? De ce nu e bine in fiecare zi si chiar si cand nu suntem la ovulatie ? Imi cer scuze pt deranj si va doresc II cat mai curand. Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008) |
in perioada ovulatiei ramai insarcinata........
paunita
Lia73 spune:
yo nu am la 2 zile...in perioada ovulatiei in fiecare seara am prestat si dupa faceam lumanarea
paunita