Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

salutare dragelor

e de groaza cu dobitocii astia de la putere......nici nu am cuvinte sa ma exprim in legatura cu noile deduceri care le-au prezentat......

sunt f revoltata dupa ce ca nu se da nimic garatuit/compensat pt gravide si copii(eu n-am primit nimic in afar de cateva analize dar de cand s-a nascut bb am cumparat tot pt el:picaturi,supozitoare,etc)acum mai si taie din putinul care era....sper sa semnati si voi

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Draga mea, aia ziceam si eu. E strigator la cer si imi vine sa-i strang de gat pe toti! Sa traiasca ei cu 8-9 milioane pe luna, ba chiar si cu mai putini! Fara acces la averile lor, la masini, la benzina, etc etc. Numai vreo doi-trei ani...Desi la nesimtirea care zace in ei nu cred ca ar trage invataminte.

Curaj: ori emigram, ori avem noroc si scapam si de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

buna fetelor
Sincer......prefer sa nu vad si sa nu aud ce se intampla in speranta ca sunt doar propuneri si zvonuri care nu se aproba.....ca in rest simt ca fac cu capu din cauza lor.....chiar ca e strigator la cer....numa la noi e posibil.
Si inca ceva ....banii de trusou nu ii dau in toata luna...decat o singura data de ce ni-i ia si pe aia....dupa ce ca i-au redus si pe aia fata de anu trecut cu 30 de lei
GROAZNIC.....pregatiti-va de zile grele mamicilor
In rest.....am intrat in sapt 39.....si azi am fost la un control asa pt mine....la stretean.....mi s-a scurtat colul la jumate....bb sta bine....numa sa iasa...si aseara aveam ceva dureri....foarte slabe....ca de-aia am fost azi la streteandar se pare ca sunt contractii prevestitoare......si data viitoare....daca sunt mai serioase si regulate sa pun mana pe bagaj si sa plec iute iute la mures.....daca vreau sa ajung sa nasc acolo
Acum va las si va puuuuupacecsc pe toate.....si fruntea sus nelia ca muuuuult mai mare e bucuria decat groaza de dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor sa fiti pe faza ca schimb capitolul!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

CAPITOLUL 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

pe faza..
Cine stie ceva despre astm?
maine merg la pediatru sa vad daca se adeveresc spusele mele ori e ast,ori e ceva cu polipii,Cris e mereu in stare de tuse,sufocare cand adoarme,tuseste pana vomita,si nu respira pe nas deloc,indiferent de pozitia in care sta...
ce e in tara,nici nu imi imaginez..nu.nu vreau..
Sanatate la toti

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput