Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Bebe26, mie mi-au venit banii cam la 2 luni dupa depunerea dosarului. Insa am inteles de la mai proaspetele mamici ca in zilele astea de criza indemnizatia s-ar putea sa se lase mai mult asteptata (vreo 3-4 luni). Deci, traind in Romania, nimic nu e sigur, iar criza e vesnica....Rabdare si iar rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..noi aseara am fost la eco morfologica...
am avut mari emotii..
bebe este bine... are 557 grame.. am vazut si cocoselul

eu ma simt bine..Doamne multumesc..foarte bine chiar

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

buna fetelor..noi sapt trecuta am fost 4 zile plecati la sibiu..am crezut ca a-ti terminat capitolul..dar vad ca nu a-ti scris nimic.. sper ca sunteti bine si voi si bebeii

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

buna dimi mamici...in sfarsit am ajuns si eu pe aici sa semnez condica. Suntem ok...doar ca incet incet bb vrea sa iasa....mai avem 4 sapt si acum ii tare greu...is ca un sac...abia ma intorc in pat...parca arsurile s-au diminuat si burtica parca e tot mai jos si bb se zbenguie seara de zici ca vrea sa iasa.
Fetelor....sincer abia ast sa scap...sa il tin in brate...daca cumva nu mai reusesc sa intru sa va dau binete...sa stiti ca am plecat la mures sa ne intalnim cu bbsi va salutam la intoarcere
Deocamdata e totul ok si va pupam

36+ cu o minune de Mircea Ionut

Mergi la inceput

pupicei burtici si maici.. si noi suntem bine
dar cam putina lume pe aici..

24+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ioana,curaj mami.sa ne dai de veste totusi sa scoatem motatele,eventual sa scriem pe prima pagina "hai mami!"
Eu sunt pe aici,citesc,am avut ceva problemute de sanatate, familiale,si casnice,dar e spre bine
Cum mai e pe la sibiu?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

neliacris...ce sa zic..sanatate muullta..si sa dea DD sa-ti rezolvi problemele cat mai curand
m-am uitat la pozele cu baietelul tau..ii un frumos si jumatate..sa-ti traiasca!!

24+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Sanatate multa Nelia, si Ioana...tinem pumnii! Trece si asta si o sa fie totul bine! Asteptam cu interes povestea de dupa.

Duminica placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ioana sa stii ca eu scot agitatele la incalzire

Peste putin timp eu zis sa facem galerie, dar te rog anunta-ne cand mai ai o saptamana. O sa fie bine vei vedea

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

buna fetelor..ce faceti?? vad ca nu mai prea intrati..
noi suntem bine..am inceput sa avem contractii nedureroase..

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput