Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) in cazul in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele este trimis la fabrica si pasteurizat din nou. Cand cumperi lapte la cutii, uitati-va pe fundul cutiei.Daca vrei sa cumperi lapte nereprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Initial am avut tendinta sa ignor acest e-mail, dar aseara in Carrefour, cand din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoriatatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6.Si mai mare mi-a fost uimirea cand un lucrator de la raionul de lactate a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari!!

Mailul asta l-am primit eu acum

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

da..ii si asta o treaba..nu am auzit pana acum de asa ceva.. mersi de informatie.. chiar am fugit la frigider sa ma uit la cel pe care il aveam...are 1 scris pe fund..deci ii ok..

19 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Fetelor, verificati-va cardurile! Mie mi-a intrat ieri indemnizatia. Au anunat astia la teveu ca intarzie luna asta, fiindca nu au ...fonduri!! Normal, suntem inca in criza...Si nu mai zic mai multe, ca deja m-am incalzit

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

nelia pe unde sunteti?

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

seara
SUnt pe aici iubita,iti multumesc pentru urari de bine si sanatae,am fost fr ocupati amandoi cu o raceala atata de tare ca doua antibiotice a dovedito,inca mai tusesc ca magarul,cris acum nu mai e pe lichide,e mai bine,urmeaza o serie de analize,revin cu noutati.
Mine vin la povesti,promit,mai al meu nu e decalotat,inca nu i s-a dat peste cap pielicica de pe putulica,si nu am avut probleme cu el...eu sunt contra ca tot vine vorba..in schimb o largim merue si o spalam, dar las sa isi urmeze cursul ei...
acum chiar ies...pupici la bebei

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

buna fetelor..
neliacris..multa multa sanatate pt tine si puiut...multa lume ii racita in perioada asta..

19 fix cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe26 spune:

Salutare fetelor si pupici la pitici

Imi cer scuze ca n-am mai facut demult act de prezenta dar cum de la jumatatea lunii am ramas singurica cu piticul ma descurc destul de greu mai ales ca nu doarme decat cate o ora la paranz si-n rest fura cate max jumatate de ora.......abia apuc sa mananc si sa-i fac lapticul si-n rest nimic.....dush imi fac noaptea dupa ce adoarme....asta e...ne descuracam noi incet incet
Acum doarme nush prin ce minune.....

Care e faza cu decalotarea?pe piticul meu abia acum o saptamana l-a tras doctorul de pielea de la putulica si s-a mai dezvelit un pic caci la noi nu se vedea decat varful

Veronica si piticul Andrei

Mergi la inceput

buna fetelor... ce urat ii afara..si noi ne facusem planuri de weekend ..
sper ca sunteti bine si voi si bebeii...

19 cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Buna dimineata iubite mamici, scumpe burtici si dragi pitici

Va invit cu mare drag la o cafeluta/ciocolata cu lapte/ceai de colici si ce mai doriti sa serviti. Va doresc o saptamana perfecta!!!

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput

buna burtici si mamici..pai ce faceti? somati? sau faceti curat de pasti si de-aia nu mai intrati? ca daca-i asa..sa zicem ca va iert...daca nu
va astept..

19 cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salut, fetele!

Pe mine ma doare in gat...cred ca ma paste o raceala. Umblu tot cu masca pe fata sa nu i-o dau si Mirunei...

In rest, n-am chef nici de curatenie, nici de facut mancare. Sa speram ca imi trece pana vineri :)

Pupici!

Mergi la inceput