Gravidute si mamici din Sibiu *4*
Raspunsuri - Pagina 14
bebelusi spune:
Ana Mircea l-a decalotat in fiecare seara pentru ca acolo se strang secretii ca si la oamenii mari, el a fost mai stramt acolo de la incept, daca nu il decalota sigur se lipea. Acum e desface f usor
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
enik83 spune:
of fetelor..ma ingroziti cand va aud..incerdibil catte probleme la putulica au baieteii.. si cand ma gandesc ca si noi o sa avem unul..![]()
in weekend noi am fost harnici..sambata am facut curat.. am papat am facut ani..![]()
duminica am fost pe dealul din spatele casei.. se vede ca nu prea face miscare..la fiecare 10 metri urcat ne-am oprit sa ne tragem sufletul..
a fost asa de frumos... cald soare..nu imi vene sa ma mai dau jos de acolo..plus ca se vedea tot orasul de sus..
18+ cu o minune de 
poze
roxie24rop spune:
Oooaau! Ce de probleme la baietei! Din punctul asta de vedere, ma bucur ca am fetita. Pe de alta parte, ma gandesc la ce o asteapta cand va fi maricica...
bebelusi, multumesc de pont. Am tot fost in mall,dupa cum ziceam..dar poate n-am nimerit cand trebuie![]()
Problema mea de azi e urmatoarea: ce se intampla cu primavara? Vine sau nu vine?????
Pupici si grija la putulicile de baietei ![]()
bebelusi spune:
Fetelor din cate stiu eu e mai complicat cu pasaricile la fetite decat la baietei, la noi asa a fost sa fie....
Daca vreti sa va delectati
http://cutiutacubijuuri.blogspot.com/
mi-am facut blog, si sunt tare bucuroasa....am pus si noutati
Cutiuta cu bijuterii
bebelusi spune:
Fetelor mie nu mi-a intrat indemnizatia luna asta, trebuia sa intre i 20. ....stiti ceva?voua v-a intrat???????
Cutiuta cu bijuterii
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor mie nu mi-a intrat indemnizatia luna asta, trebuia sa intre i 20. ....stiti ceva?voua v-a intrat??????? Mami puiutului Vlad Mihai Cutiuta cu bijuterii "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
nici prietenei mele din sibiu nu i-a intrat..chiar azi a sunat sa-mi zica..
18+ cu o minune de 
poze
bebelusi spune:
Astia nu sunt sanatosi, am scadenta la banca maine 

Cutiuta cu bijuterii
ana_micu83 spune:
Nici la mine nu a intat..am inteles ca s-ar fi modificat data de plata a indemnizatiei in ultima decada a lunii. Fetele din tara care trebuiau sa o primeasca prin 15 au primit-o in 21..noi cred ca pe 25 0 primim.
Daca o primiti, dati-mi de veste..eu vreau sa sun la Directia Muncii...sa ma scandalizez nitel cu ei...eu trebuie sa platesc rata la casa si 25 de mil din alta parte nu am...

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
ana_micu83 spune:
nelia pe unde sunteti?
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
bebelusi spune:
si noi tot rata la casa tre sa o platim 

Cutiuta cu bijuterii