ecoli

ecoli | Autor: adria.bh

Link direct la acest mesaj

buna!INGERASUL meu are 2 ani, in urma rezultatelor de urina a reiesit IU cu e coli peste 100000|ml,simptome nimic,doar ca urina are miros ciudat. a mai facutIU cu e coli in vara dar atunci avea temp. peste 38 timp de 3-4 zile, si nici pofta de mancare. DE UNDE SE IA ACEASTA BACTERIE? carne vita nu mancam, o schimb de 4-5 ori pe zi, baie la 3 zile, acum iarna,nu stiu de ce sao feresc. LAMURITI MA,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

E coli, se gaseste in flora normala a intestinului gros...de asta infectiile urinare la fetite sunt mai comune decat la baieti. Incearca cand o stergi la fundulet sa incepi de la pipi inspre funduletz, si nu invers. Si dupa fiecare kaka spalata imediat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

si sa nu fie constipata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga Adria.bh,chiar azi am fost si eu la urolog cu fetita mea,ca si ea a tot facut IU in ultimul an.Ea a facut si ecografie si cistografie si totul e normal.Singura cauza la ea e constipatia,drept pt care tb sa urmaresc indeaproape cite grame de fibre va minca pe zi,cita apa va bea si mai ales va tb sa faca pipi cam la 2-3 ore,asa mi-a zis,va tb sa aiba scaun in fiecare zi,mi-a prescris chiar si un laxativ.Deci urmareste un pic aceste aspecte,ca-s f importante si desigur igiena,stersul corect la fund,spalatul zilnic.

Multa sanatate!

Mergi la inceput