Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Virgi17 Corina, uite programul de la Clinica de hematologie: Recoltare : Luni: 8-15, Marti-Joi: 8-10, vineri:numai urgente Ridicare rezultate: Vineri :8-14 Mult succes!! Virginia 23+ Ioana |
Virginia -

Fetelor, pe mine proiectul asta "social" m-a lasat fara cuvinte. Mai bine nu comentez, ca sa nu-mi stric nervii degeaba.
Tara de... offf

Corina
19s+ cu Maria
mamanati spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo mommy, eu am pus poze cu printesa ![]() http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Am vazut bebelina, seamana si cu tine, nu numai cu sotul.www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
21+
olivia_popa spune:
eu sunt destul de suparata,nu ma simt deloc bine,ma usutura cand merg la pipi si merg fff des.trebuie sa incep tratament,cred ca voi face ceva naturist
.
sapatamana viitoare mergem si noi la control si la eco.de abia astept.am si emotii
. sa nu va zic ca am niste insomnii de numa' ,uit tot....sunt 

19+
mamanati spune:
| citat din mesajul lui arturicii Hello! Nati, dar de ce nu poti sa nasti acolo acasa si sa mergi la mare dupa cateva sapt, dupa ce te refaci tu? Eu iar is zombie, acum e Yann cu febra, luni a fost Philip; asa e cu 2. Ma gandesc cum o sa fie cu 3! Asa ca azi iar avem party in pijama in casa desigur; Dar maine ii duc la scoala ca au iesire cu scoala la un fel de muzeu al naturii, Biodome se cheama. Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+ |
Of, Ioana, dupa tragedia prin care am trecut odata, nu mai am curaj sa calatoresc cu masina cu bb mic. Poate doar sa plecam cu trenul.
Si Cami a facut febra si tuseste.
Multa sanatate la cavaleri! Maine e vineri deja, nu-i mai duce la scoala, mai ales ca au febra!www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
21+
mamanati spune:
| citat din mesajul lui biajitaru Ai dreptate Nana. Platim niste sume la stat de ma ia cu durere de cap. Si la mine se duc vre-o 20 mil pe luna la ei si promit sa te ajut cu bomba. ![]() Bia 21+ |
Bia, Nana, mi-ati adus aminte de fraza mamei, spusa fara sa se gandeasca mult la formulare, fiind foarte infuriata, pe timpul guvernarii comunistilor: DACA AS AVEA O BOMBA I-AS IMPUSCA PE TOTI!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
21+
Ioana5255 spune:
Seara buna,
eu mi-am facut o mega portie de orez cu lapte am amestecat la el vreo ora jumate si tot nu a fiert orezul calumea, nu stiu de ce dar nicioadat nu imi iese. Una peste alta pofteam asa de tare incat am mancat pe nerasuflate un ccastron fierbinte cu scortisoara pe deasupra. Mama imi zice ca sunte extraterestra de pot manca asa de fierbinte.
Ioana (arturicii) nu am mai pus mana pe Wii de nu mai tin minte. Suntem atat de prinsi cu toate si foarte obositi, incat nu ne mai arde de nimic.
Cu legea lor de 2 bani ce sa zic. Cand eram la banca si aveam mega salar am luat 6 bulioane, acum fiind la firma noastra tot atat o sa iau, dar sa ajunga sa imi ia de la gura ca sunt mai avuta si sa dea la cei saraci mi se pare inuman. Vorba Nanei, daca am facut acolo o scoala si mi-am tocit coatele la o facultate si "m-am imbogatit peste noapte Domle" ca am prins un job mai bun, ca am o trasura in curte cu 3 cai in loc de 2, hai sa ne batem joc.
Eu cand nasc am sa va anunt de la clinica, intrucat voi ave anet acolo si voi pleca cu laptopul la pachet.
Nati sanatate lui Cami.
Ioana sper sa se faca bine repede Yan si Philip.
Alesico felicitari pentru eco. Ma bucur ca bebelina e bine. Poate vine si sotul acasa.
Ioana super ca ai un catelandru. Uf si eu as vrea-o pe Cherry inapoi, dar mi-ar fi tare greu, in plus ar fi terorizata de Ale. La mama e mult mai linistita. Ca nu ma pot duce in vizita i-am zis sa mi-o mai aduca si mie pe aici.
Gata, ma duc sa culc fata.
Pup fetele. Noapte buna.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mamanati spune:
| citat din mesajul lui olivia_popa eu sunt destul de suparata,nu ma simt deloc bine,ma usutura cand merg la pipi si merg fff des.trebuie sa incep tratament,cred ca voi face ceva naturist .sapatamana viitoare mergem si noi la control si la eco.de abia astept.am si emotii ![]() ![]() ![]() 19+ |
Olivia, imi pare rau pentru infectia urinara facuta! Stiu cat de neplacut e. Vorbeste cu medicul tau, ca sa te faci bine cat mai curand.
21+
arturicii spune:
Nati, pai ce, crezi ca e dupa mine? Vor musai sa mearga maine; de 2 sapt ma bat la cap cu iesirea asta. Nu a facut febra mare (nu stiu cat ca nu le mai iau de o gramada de ani febra, deja stiu care e treaba). Asa ca maine musai la scoala.... Te pui cu baietii.
Pai sigur cu trenul e ok; nu stiu ce trenuri mai sunt pe acolo; insa daca gasesti vreunul ok, unde sa ai la cls 1, poate chiar cuseta (sau cum s-o chema aia cu 2 locuri).
Sabina, de ieri ma tot gandesc la un orez cu lapte!!!!! Insa nu am decat orez de-ala integral si sigur nu iese ce vreau eu; asa ca imi fac imediat un gris cu lapte si cu sirop caramel
.
Dar astept sa mi se potoleasca niste contractii.
Si eu care ma gandeam ca te lupti in wii-uri! Imi pare rau ca nu mai apucati.
Olivia, sanatate multa! Eu zic sa faci tratament sa nu se agraveze cumva.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 27+
mamanati spune:
Mey, Sabina, esti a doua de aici care vorbeste de lapte cu orez. Chiar de nu ma crezi merg chiar acum sa-mi fac si eu.
Of, si am zis ca nu mai mananc nimic in seara asta, dupa 2 farfurii de ciorba cu taietei.
Da ce pofticioasa sunt!
21+
mamanati spune:
| citat din mesajul lui arturicii Nati, pai ce, crezi ca e dupa mine? Vor musai sa mearga maine; de 2 sapt ma bat la cap cu iesirea asta. Nu a facut febra mare (nu stiu cat ca nu le mai iau de o gramada de ani febra, deja stiu care e treaba). Asa ca maine musai la scoala.... Te pui cu baietii. Pai sigur cu trenul e ok; nu stiu ce trenuri mai sunt pe acolo; insa daca gasesti vreunul ok, unde sa ai la cls 1, poate chiar cuseta (sau cum s-o chema aia cu 2 locuri). Sabina, de ieri ma tot gandesc la un orez cu lapte!!!!! Insa nu am decat orez de-ala integral si sigur nu iese ce vreau eu; asa ca imi fac imediat un gris cu lapte si cu sirop caramel .Dar astept sa mi se potoleasca niste contractii. Si eu care ma gandeam ca te lupti in wii-uri! Imi pare rau ca nu mai apucati. Olivia, sanatate multa! Eu zic sa faci tratament sa nu se agraveze cumva. Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+ |
Da, Chisinau - Bucuresti e cu cuseta, pacat ca nu mai circula Chisinau-Constanta, tare bine era pana au anulat ruta asta. Dar mai bine iau 2 trenuri decat sa calatoresc cu masina, ma trec apele si fiorii tot drumul.
A, si tu esti cu laptele cu orez?!
21+ 
Ioana
cu Karina Florentina in 22 sapt
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
21+