Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Salut fetele! semnez si eu cu prezenta pe aici,am ajuns la 25 de saptamani,mai am 15 ,sa speram ca tot asa cu bine,sa ne ajute Dumnezeu tuturor.
am 73 kg deci 8+,sunt ca un butoi,am inteles ca o sa mai iau vre-o 6 cu aproximatie,cate 2 pe luna,
se scrie mult , nu prea am timp de citit ,in weekend-uri plecam,cat mai departe de calculator si media,in prenatal sper ca o sa am timp de citit,o sa intru in prenatal la 1 martie cu 84 de zile inainte de termenul DPN ,si imi las 42 de zile dupa,dar doctora de familie imi zice ca nu e bine ce fac,ca nu am calculat corect,sa vedem..
pup pe toata lumea si mai trec sa dau semnatura pe aici

fetita mamei
NIKOL25+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ola!
Si noi pe aici, mai greu ca deh... acu 2 zile am avut si o criza biliara de n-am stiut ce e aia, n-am avut in viata mea. Am chemat-o pe mama sa ma ajute cu bubulina pentru ca eram epuizata. Noroc ca mi-a trecut ca prin minune mai pe seara.
Felicitari fetelor venite de la eco cu vesti bune!!
Madutza E foarte important sa ai o stare de spirit pozitiva, vei vedea ca totul va fi bine si ingrijorarile nu se vor transforma in realitate.
Corina felicitari si tie pt optimism si decizia pe care ai luat-o. Eu recunosc, am facut la fi'mea DT si mi-a iesit un risc de 1/90 (enoooooorm) de SD, asa ca am facut amnio, desi in sufletul meu eram convinsa ca e totul ok.
Alinaaa ne lasi in suspans?? Cum e cu formatoarele alea de la medela??

Mira Cei de la Primii Pasi au stand mereu la Baby-Expo, deci daca ajungi in februarie, vei avea ocazia sa vezi live ceva caruturi. Hmmm...... sau nu tu intrebai de Primii pasi??? Daca am confundat, scuzati neuronul gravid, plecat in vacanta.

Da' la Polizu naste careva, ca nu prea am vazut doritoare?

Crissy Din cate am mai auzit si eu, maternitatea de la CF2 este renovata, au saloane de cate 2 paturi sigur. Dar nu stiu daca mai au si de mai multe paturi, sorry.

Cred ca nici semnatura n-am mai schimbat-o, mai am putin si ajung si eu la 20+

Ma duc sa schimb un pampers puturos

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna burtici

Felicitari Ale pt rezultatul bun de la echo...imi aduc aminte la inceput ce vroiai numai baiat....acum vad ca esti fericita...imi pare bine

Mira eu am vazut Avatar doar 3D si a fost super....sora mea a fost si l-a vazut la IMAX si a zis ca nu se compara....dar vezi ca sunt preturi mai mici in timpul saptamanii.

Nicoleta ma bucur ca te-ai linistit....apropo cat costa la institul testarea(toxoplasmoza)?

Crissyniste nemernici....cred ca v-or impune o grila in care sa primeasca trosou numai puii de tigani...sa speram ca nu se aproba pana nastem noi

Astazi am fost la Kiabi si au promotie la produsele cu eticheta portocalie platesti un produs si doua sunt gratuite (mai ieftine decat primul)....aveau si la imbracaminte de bb, dar eu mi-am luat doua camasi de alaptat si o pijama, toate cu 75 ron. Asa ca am scapat si de grija asta.

Roxy 27+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nu mai ma mira "desteptii" nostri guvernanti! Si se mira ca nu vor avea contribuabili in viitor!
Ma pregatesc sa ma scoata la pensie la 75 de ani, de nu voi avea buruianu' de 2m pe mine!
M-au scarbit de tot!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Roxy- am platit cate 40 ron pt fiecare Ig + 5 ron recoltare sange= 85 ron
daca iesea pozitiv plateam si indicatorul de aviditate (sper sa nu gresesc)- cel care masoara riscurile de infectie cred ca asupra fatului. Chiar nu ma pricep la acest indicator.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Am avut o prietena in vizita, biata de ea m-a terminat psihic si pe mine, tocmai i-a dat DD suficienta minte sa se desparta de nenorocitul care i-a irosit ultimii trei ani din viata...

Mai fetele, am citit ce ati postat in legatura cu drepturile noastre, si cu "imparteala" in nevoiasi si instariti, si imi vine sa urlu. Dupa ani petrecuti prin facultati, master, enspe mii de cursuri de perfectionare, dupa munca pana am cazut in cap cel putin 12 ore pe zi, am ajuns sa contribui lunar la bugetele statului asta nenoricit cu suma de 2932 de lei lunar (aprox 710 euro angajat+angajator - mai bine nu calculam !!!). Daca astia scot cei 85% si ma lasa cu 600 de lei pe luna, pe onoarea mea ca le pun bomba la Palatul Victoria!!! Si copilul meu sa nu beneficieze de alocatie la fel ca altii pentru ca ma-sa a fost "imbecila" si nu s-a multumit cu doua clase ca trenul si sa spele casa scarii la bloc!

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Ai dreptate Nana.
Platim niste sume la stat de ma ia cu durere de cap.
Si la mine se duc vre-o 20 mil pe luna la ei si promit sa te ajut cu bomba.

Bia

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

Eu iar va invit la o limonada!

Multam Laurita !

Ioana1234, uau, ce surpriza frumoasa!!!! Acum o sa ai 2 bebei
Nati, dar de ce nu poti sa nasti acolo acasa si sa mergi la mare dupa cateva sapt, dupa ce te refaci tu?
Alessicoo, felicitari pentru vestile bune de la echo!
Mira, eu nu am vazut avatar, l-a vazut sotul, 3D si cica e super; pe mine nu ma pasioneaza genul asta de filme.
Rocsy, Sabina mea tot o agitata e....indif de ce zic statisticile..
Multumim pentru info cu gingivita.
Ruxi, te inteleg cum e sa nu intelegi cum e cu alte carucioare decat cele ptr gemeni. Asa sunt eu acum, ma uit ce carucior sa luam ptr Sabina insa nu sunt in stare sa ma dumiresc ce si cum.
Nicoleta, pentru rezultatul bun!
Se vede ca ti-ai revenit ca au revenit bancurile!

De bine ce va ziceam ca nu vad rostul analizei cu glicemia provocata, merg eu dim la clinica ptr analize (am trimiterea de acu o sapt) si cica am ajuns prea tarziu (la 8:30) ca la 9:30 ei inchid si nu au timp sa imi faca testul (e doar cel de o ora). Asa ca merg maine dim iar.

Sabina, cum mai stai cu jocurile? Ce mai joci, cine mai castiga?
Alina, lasa baiatul sa hraneasca ursuletul! Se pregateste ptr cand vine bebe.
Julymorning, bun revenit! Si sanatate multa.

Nu va impartasesc pasiunea cu cada; nu imi place sa mi se faca pielea zbarcita sau cum se zice; asa ca prefer dusuri lungi si dese si fierbinti de se poate;

Oare Tatyana cum e? Nu are nimeni nr ei de tel?
Ma gandeam sa facem si noi o lista cu nr de tel ca sa stim daca e ceva cumva candva.... Despre noi sigur o sa va anunte o buna prietena de-a mea.

Corina, bine ca ai aruncat cheia, ia arunca si sertarul.
Nana, raman in continuare pe pozitie cu votul mega extra pozitiv pentru numele ales de voi. Chiar i-am zis si sotului azi; insa la noi sigur Sabina ramane (va reamintes ca a fost rugamintea mamei mele catre sotul meu, ca daca e fetita al doilea nume poate ca poate sa fie Sabina; si cum noi nu punem 2 nume la copii a ramas asa)

Eu iar is zombie, acum e Yann cu febra, luni a fost Philip; asa e cu 2. Ma gandesc cum o sa fie cu 3! Asa ca azi iar avem party in pijama in casa desigur; Dar maine ii duc la scoala ca au iesire cu scoala la un fel de muzeu al naturii, Biodome se cheama.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Corina, uite programul de la Clinica de hematologie:
Recoltare : Luni: 8-15, Marti-Joi: 8-10, vineri:numai urgente
Ridicare rezultate: Vineri :8-14

Mult succes!!
Virginia 23+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

In sfarsit se face o reforma sociala in Romania si chiar devine si mai interesant...deci dreptul pe care il are orice copil intr-o tzara civilizata si care nu are nici o leg cu venitul se ia de la o anumita categ. care nu stiu cum va fi delimitata dar mare-i sacul cu surprize....in situatie de criza e absolut necesar sa se ia si masuri de criza si rezultatul acestora Trusoul bebelusului trece de la 150lei la 200 lei deci mai cumperi doua body-uri nu mai stiu exact preturile de acasa dar ceva pe acolo...sunt bsolut de acord sa se acorde beneficii inplus famillior cu venit mic nu are copilul nici o vina ca parintii lui nu-i pot acorda un trai decent si aici trebuie sa intervina statul si platitorii de taxe dar sa iei de la acea categorie care plateste un procent imens din venit la bugetul statului foarte inteligent ...de ce nu se taie din diurnele si beneficiile fabuloase pe care le iau ei daca e criza sa fie frate la orice nivel...sau mai zic nu stiu sa se micsoreze poate perioada de acordare a unora din indemniztii pt anumite categorii...oricum niste idiotzi ...chiar sunt curioasa cum evolueaza acest proiect de lege...si chiar ce drepturi s-au gandit ei pt familiile nevoiase daca sunt ca trusoul de bebelus super tareee

Nicoleta...bine punctat,,,

Nana... super tare atitudinea ta ...

22+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput