Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Ale, tot asa si la mine colul Ce bine ca-ti vine sotul inapoi, ai plans degeaba

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola burticute

alesicoo
Mira nu stiu ce sa zic de carucior. Firma producatoare nu imi spune nimic dupa nume. Sfatul meu este sa nu cumperi carucior pe nevazute si neprobate, sa nu ai surprize neplacute.
Ioana sa va traiasca catelul. Super!!!!! Eu sunt lesinata dupa catei, daca as fi avut si eu curte cu siguanta as fi avut cel putin unul. Asa, la bloc, eu plecata la munca toata ziua, mi-a fost mila sa imi iau si sa il las sa stea inchis in casa singur. Are mama si stiu ce inseamna sa ai catel care sa aiba libertate de miscare.
Madutza imi pare rau de vestile nu tocmai bune dar ma bucur tare mult ca esti optimista si cu moralul ridicat.
Corina ma bucur ca te-ai linistit, ca ai incuiat grijile si ai aruncat cheia. Fii optimista. Sunt sigura ca totul o sa fie super ok.
Crissy_C si eu tot la CFII o sa nasc. La ce medic esti?

Fug ca Tudor a inceput sa piseze niste biscuiti in mijlocul patului. Dupa care isi indeasa un ursulet de jucarie cu nasul in firmiturile alea si ii zice "miam miam" - cica ii da sa manance.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 24+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Crissy hai sa-ti mai dau o stire: http://stirileprotv.ro/stiri/social/concediul-pentru-cresterea-copilului-iti-micsoreaza-pensia-afla-de-ce.html
Sa tot faci copii in Ro, mai ales cele care au salarii cat de cat bune. Eu am zis ca ma mut in tarile nordice. Cica se cauta acolo forta de munca cu studii superioare.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

eee stai ca eu sper sa nu se fi razgandit
cand ai dpn-ul?
si stai lin si tu in privinta rinichilor
mi-a zis sa beau 3 l d apa
ma culc la toaleta

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Ale, tot asa si la mine colul Ce bine ca-ti vine sotul inapoi, ai plans degeaba

asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Alina, eu nasc cu Nayel Isreb. Tu ai vizitat maternitatea vreodata, chiar sunt doar cate doua paturi in saloanele de mamici? Sau or fi doar niste rezerve speciale?

Mergi la inceput

Hihi, Ale, eu cred ca medicul asta are cateva fixuri - unul cu placenta matura si altul asta cu apa. Eu beau cel putin 2,5 l de apa pe zi, si mi-a spus si mie ca trebuie sa beau mai multa! Oricum, eu din jumate in jumate de ora fac vizite la baie.
DPN-ul meu e 13-14 iunie.

[quote]citat din mesajul lui aleesicoo

eee stai ca eu sper sa nu se fi razgandit
cand ai dpn-ul?
si stai lin si tu in privinta rinichilor
mi-a zis sa beau 3 l d apa
ma culc la toaleta

Mergi la inceput

Ramona, macar pana la pensie mai e, slava Domnului, oricum nu ma las eu exclusiv in grija statului, ca e bataie de joc si acum si o sa fie si peste 30 de ani. Dar sincer mi-e teama ca vor modifica astia indemnizatia mamelor sa nu mai fie 85% din salariu, ceea ce ar fi tragic!

Problema e ca ei nu vad decat in alb si negru, "persoane nevoiase" si "familii instarite, cu vila si Mercedes" - sunt citate din Boc. Acuma, n-am eu vila cu piscina si Mercedes la usa, dar nici nevoiasa nu sunt, iar daca ei considera indemnizatia si alocatia ajutoare de stat si nu o returnare a contributiilor la bugetul de stat pe care le platim prin impozite, e chiar grav...
Dar ma depaseste logica lor - sa stimuleze doar familiile nevoiase sa faca copii

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Crissy hai sa-ti mai dau o stire: http://stirileprotv.ro/stiri/social/concediul-pentru-cresterea-copilului-iti-micsoreaza-pensia-afla-de-ce.html
Sa tot faci copii in Ro, mai ales cele care au salarii cat de cat bune. Eu am zis ca ma mut in tarile nordice. Cica se cauta acolo forta de munca cu studii superioare.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cristina am fost o singura data, acum cativa ani, in vizita la o colega care nascuse. De pe atunci erau saloanele cu 2 paturi. Vezi ca la "Nasterea unei stele" este un subiect "Nasterea la CFII", dar trebuie sa il cauti mai in spate ca in ultima vreme am vazut ca nu s-a mai scris acolo.
Deci din citite si auzite isi pot spune ca: maternitatea este destul de mica, saloanele sunt intr-adevar cu 2 paturi, paturile sunt prevazute cu un sistem (se pune in functiune printr-o apasare pe buton) care le modifica inclinarea spatarului (de mare ajutor pentru mamicile cu cezariana, asistentele de la obstretica-ginecologie super dragute si de treaba, asistentele de la bebelusi uricioase. Si atat imi vine in minte in momentul asta.
La maternitate in vizita nici nu cred ca o sa ajung foarte curand pentru ca eu ma duc la dna doctor la control la cabinetul ei particular, care e la 10 minute de mers pe jos de mine.

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pe mine ma omoara mersul la toaletaasa non-stop

asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Da, si eu merg doar la cabinetul particular al medicului, dar am zis ca se impune si o vizita la fata locului Eh, sa speram ca s-au mai schimbat si asistentele de la bebei, oricum avem nevoie de ele doar in prima zi+ noapte, nu? Adica, in cazul cezarienelor, vreau sa spun, ca eu voi face cezariana. De a doua zi stiu ca iti dau bebe langa pat

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Cristina am fost o singura data, acum cativa ani, in vizita la o colega care nascuse. De pe atunci erau saloanele cu 2 paturi. Vezi ca la "Nasterea unei stele" este un subiect "Nasterea la CFII", dar trebuie sa il cauti mai in spate ca in ultima vreme am vazut ca nu s-a mai scris acolo.
Deci din citite si auzite isi pot spune ca: maternitatea este destul de mica, saloanele sunt intr-adevar cu 2 paturi, paturile sunt prevazute cu un sistem (se pune in functiune printr-o apasare pe buton) care le modifica inclinarea spatarului (de mare ajutor pentru mamicile cu cezariana, asistentele de la obstretica-ginecologie super dragute si de treaba, asistentele de la bebelusi uricioase. Si atat imi vine in minte in momentul asta.
La maternitate in vizita nici nu cred ca o sa ajung foarte curand pentru ca eu ma duc la dna doctor la control la cabinetul ei particular, care e la 10 minute de mers pe jos de mine.

Handmade by Alina

Mergi la inceput