Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cat de tareeee e Vladimir! Si cum imparte el papa bun cu mami si cu tati Mai, da' voi sunteti dintosi, nu gluma.

Ca veni vorba, azi am descoperit al 7lea dintzuc. Intr-o saptamana am descoperit 3 dinti noi, stateau la panda de vreo luna si ceva. Si zau ca nu s-a lasat cu scandal noaptea sau cu greva foamei.

GEORGIANA e greu de decis, dar io cred ca nu e numai ego-ul tau care urla dupa cariera. Pana una-alta ai un copil de crescut si ai nevoie si de mijloacele materiale necesare. In plus, cum zicea si Simplyana, decat sa stai acasa si sa te gandesti la ce-ar fi putut sa fie, mai bine te duci la lucru si cand te intorci acasa o pupacesti pe Bris mai cu foc. Acum... poate tragi cumva de proiectul asta sa poti lasa pe Bris la cresa cu program scurt...

ARISICA si - ai dreptate, life has its funny ways...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetele cu bebei nascuti la sf de aprilie, le dati mancarea intreaga acum?
Adica bucati de legume gatite, bucatele mai mari de carne? Ca Eva imi lasa impresia ca numai pasat vrea sa manance, si nu prea stiu cum sa fac trecerea...

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Stef e nascut pe 27 aprilie, ii pasez doar carnea dar nu pasta, pasta... restul cubulete sau cu furculita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Am si eu o intrebare:

Cum va adormiti copiii?
Vladimir adoarme doar la san (acasa, ca in masina sau afara adoarme instant) si as dori sa il dezobisnuiesc de obiceiul asta. Adica sa ii dau sa manance dar apoi sa se culce ca oamenii mari.

Dupa ce ii dadeam san, aveam pregatit 20-30 ml.lapte praf , il asezam in patutz iar daca se trezea il "abuream" cu bibele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Stef e nascut pe 27 aprilie, ii pasez doar carnea dar nu pasta, pasta... restul cubulete sau cu furculita.
Si nu ai avu probleme nici macar la inceput sa isi faca greata de la bucatelele de mancare? Ca a mea asa face, zici ca cine stie ce-i dau...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ramona, daca abia ai inceput folia e f posibil ca Mosh Craciun sa iti vina abia la sfarsitul foliei. Io asa am patit cu multe anticonceptionale, cu Cerazette nu se pune experienta ca alaptam.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Am revenit si noi din oras unde am fost la ziua unui amic, Alexandra a sarbatorit acasa cu buni

Ma pun la citit ca am de recuperat o gramada

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Si nu ai avu probleme nici macar la inceput sa isi faca greata de la bucatelele de mancare? Ca a mea asa face, zici ca cine stie ce-i dau...

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Cateva zile i-am pus in tavita pe pe masuta, legume cubulete si le servea singur apoi le-a acceptat si in mancare, chiar nu-i mai place mancare pasata daca nu gaseste si ceva bucatele.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eh, asa da, 3 pagini de la ora 5 sau cand am intrat eu...alta viata

sa raspund rapid macar la ultimile postari

bianca - stiam filmul cu pustiulica ala, dar eu zic ca bebe era expert deja. vezi ca sunt f mult filmultete cu el. f tare Vladimir cum se lupta el cu pulpa de pui si al meu tot cam asa mananca, doar ca parca se joaca mai mult si baga mai putin unde trebuie

georgiana - hmmmm inteleg ca trebuie sa va [puneti serios pe treaba si te gandeshti ce faci cu pitica? eu sincer te inteleg ca nu e vorba nici de dorul tau de duca, nici de cel de munca si nici vorba de cariera nu e. trebuie sa muncesti punct. eu zic sa alegi o cresa buna. cu femeile nu prea ma impac. am senzatia ca toate au nishte idei tampite in cap. de exemplu eu am analizat femeia care imi vine la curatenie o data pe sapt. se mai baga si ea in seama cu piticul ca deh, nu exista data in care sa nu remarc o mare greseala, cum ar fi o atitudine stupida de genul:"sunt suparata pe tine"ea catre el. el nu a facut nimic, dar asa...sa zica si ea ceva, sa nu taca. eu zic ca mai bine o gradi unde este influentata de mai multe persoane care sunt de meserie macar. probabil ca o sa faca si ele greseli din punctul nostru de vedere dar nepetrecant timp exclusiv cu un singur om...poate nu o afecteaza asa mult. in plus interactioneaza cu alti copii. sa vad si eu cat o sa ma mai descurc cu mama, daca se ingroasa gluma...asta e, tot gradi scrie si pe noi. imi fac doar sperante ca la vara il duc la ea, stau aproape de parc si o sa aiba ce face, deocamdata al meu in 2 camere e ca un leu in cushca.

ayla - da, a scazut. se pare ca am pierdut sarcina. linishtita....hmmm...cat se poate de linishtita in situatia data

denisa si monnvas -

branza - eu ii iau una nemteasca bio...habar nu am cum se numeshte ca are o denumireee...

anamariame - pai vezi in primul rand daca ii place sa mestece. are dinti? biscuiti sau paine stie sa manance? daca raspunzi pozitiv la toate intrebarile, eu zic ca e timpul sa pui blenderul in cui

25 martie 2009

Mergi la inceput

ramona - depinde in ce perioada a ciclului ai inceput pastilele. astea contin doar progesteron care inhgiba ovulatia. daca le-ai inceput in prima perioada a ciclului atunci e posibil sa nu iti mai vina pana le opresti. daca le-ai inceput dupa ovulatie(in a doua jumatate a ciclului)atunci e posibil doar sa il intarzie cateva zile

25 martie 2009

Mergi la inceput

uuup...a inceput ochioasa noastra cea de-a 12-a luna si eu nu i-am urat?

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput