Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ieri am facut macaroane

si am mancat pui la rotisor. E o rotiserie a unui pakistanez pe 1Mai(pt fetele din Buc) si face niste pui extraordinari. Bineinteles ca mancam toti 3 ca nu are ce sa i dauneze lui Vladimir (e ca puiul la gratar).
Tai tot puiul si isi ia singur ce bucata doreste. Si mai este innebunit dupa pizza. Cum vede cutiile cum se repede in ele si isi ia o felie. Avand in vedere ca paine, rosii si iaurt din comert mananca o sa ii comand si lui o Margerita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Eu incercam doar sa ofer o solutie, plauzibila in capul meu, cu cele mai bune intentii http://www.lucamic.blogspot.com/

... si asa ai si facut Nici nu m-am gandit sa ma justific la ce ai scris tu ci doar incercam sa explic caaaate imi trec prin cap cu faza asta

Dar apreciez fiecare sfat ca aici eu nu ma simt judecata, ci... invatata!inca un

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Ilinca, te refaci de ieri?!

Pisik, ne gandim la voi... sa va faceti bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Waw, buna ideea cu puiul , sa traga din pulpa cu asa pofta, yami, yami. I-am facut in seara asta lui Stefan soia granule fiert in lapte, morcov taiat cubulete, unt si un pic de branza si a ras tot.

Fetelor, luati vre-una din voi cerazzette ? Daca da, inseamna ca nu iti mai vine "mosu" pe toata perioada cat iei?(asa mi-a zis o cunoastinta, nu mai am prospectul). Eu am inceput sa iau de 10 zile iar "mosu`" a intarziat deja de 2 zile... e normal? De obicei imi venea regulat pana sa iau...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Q: Voi ce fel de branza dati la copii?! Din "comert"?! Si daca da, de care, ce tip/marca/animal

Multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetele, am pus graficele aici in ALBUM, mai fac in continuare si le incarc. Le fac in ordinea modelelor, fara suparare, da? Asa le-am luat ca sa lucrez cu aceleasi litere.

Aris, inseamna ca HCG-ul a scazut? Adica a fost avort menstrual? Esti mai linistita acum? Pupici

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Waw, buna ideea cu puiul , sa traga din pulpa cu asa pofta, yami, yami. I-am facut in seara asta lui Stefan soia granule fiert in lapte, morcov taiat cubulete, unt si un pic de branza si a ras tot.

Fetelor, luati vre-una din voi cerazzette ? Daca da, inseamna ca nu iti mai vine "mosu" pe toata perioada cat iei?(asa mi-a zis o cunoastinta, nu mai am prospectul). Eu am inceput sa iau de 10 zile iar "mosu`" a intarziat deja de 2 zile... e normal? De obicei imi venea regulat pana sa iau...

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

eu iau dar nu stiu daca e adevarat ce spui.
mie nu mi-a venit,dar am inceput sa iau acum 8 luni si alaptez inca.
s-ar putea doar sa iti intarzie cateva zile avand vedere ca de abia te-ai apucat sa iei si e ceva nou pt corp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Q: Voi ce fel de branza dati la copii?! Din "comert"?! Si daca da, de care, ce tip/marca/animal

Multu

eu ii fac branzica in casa (lapte+calciu).

stiu ca Novus ii da Alexandrei branzacumparata dar nu stiu de care.

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare:

Cum va adormiti copiii?
Vladimir adoarme doar la san (acasa, ca in masina sau afara adoarme instant) si as dori sa il dezobisnuiesc de obiceiul asta. Adica sa ii dau sa manance dar apoi sa se culce ca oamenii mari.

Nu accept varianta cu pus in patut (pentru ca nu doarme in patut deloc), pupat pe frunte, stins lumina si lasat sa urle ca adoarme el de oboseala de cat plange.

Astept sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetele cu bebei nascuti la sf de aprilie, le dati mancarea intreaga acum?Adica bucati de legume gatite, bucatele mai mari de carne? Ca Eva imi lasa impresia ca numai pasat vrea sa manance, si nu prea stiu cum sa fac trecerea...Hai ca nici nu v-am salutat, am sarit direct cu intrebarea, dar m-am uitat la filmuletul Biancai si am vazut un baietel mare care papa asa frumos (nu mai spun ca sunt la cura si mi-e o pofta...) Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput