Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
Bumbitza felicitari pentru vestile de la eco. Repaus de acum, ca e inca devreme pentru col scurtat.
Miria imi pare rau de experienta cu dra. Daca tu simti ca trebuie schimbata, mai bine fa-o ca iti toaca nervii asa.
Ina off ce greu trebuie sa fie sa te intorci asa repede la lucru.
2anke atunci se pune ca ai luat 8,7 kg. Se calculeaza de obicei de la cea mai mica greutate la care ai ajuns.
Silvia imi pare rau ca bebe are probleme cu riichii. Ne
sa se rezolve dupa nastere.
Linda fara suparare, dar nu este "obligatia" nimanui sa tina lista de pe prima pagina. Cine o face, o face din placere. Daca tu ai recuperat acum din urma si ai vazut unele mesaje nemoderate, multumim ca ai updatat lista. De asta tot spunem sa se scrie 10 mesaje sa se scape de moderare, pentru ca cei care stam mai mult pe forum nu mai apucam sa le vedem in urma. Si cine nu se vede pe lista sa mai spuna o data, nu cred ca e o problema.
Erina recunosc ca pe yahoo nu am intrat deloc, merg acusica sa iau poza si o pun in montaj.

Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Oana de unde obiceiul asta sa se ia in calcul cea mai mica greutate ???
Eu sa sti ca nu recunosc ca am pus 12 kg, o tin pe a mea cu 10

.
Acum serios pe mine m-a intrebat de greutatea care am avut-o cand am ramas insarcinata si cea de acum. Nu m-a intrebat nimic de kg pe care le-am slabit
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Denisa mie asa imi calculeaza dra de familie. Ca e normal sa vezi cat ai luat per total, exact ca la bebei, dupa scaderea fiziologica din spital se calculeaza cat a luat intr-o luna.![]()
Dar tu ai lut 10.![]()

Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
miria_cristina spune:
Fetele, nu mai vorbiti de kg ca eu am luat destule si asta n-ar fi nimic, dar ma si umflu pe langa.![]()
Cu toate astea deabia astept mucenicii. Sa ma indop!![]()
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina Cu toate astea deabia astept mucenicii. Sa ma indop! |
Vorbesti de lucruri sfinte...acum ma ai pe constiinta, cine imi face mie mucenici acum?
Ca eu vreau de-aia ciorba, face socru-meu unii dementiali
30+
dayanara spune:
silvia imi pare rau de vesti, dar cum spune 2anke totul se poate rezolva de la sine, si oricum nu e nimic sigur
miria cate kg ai pus?
vio te.am intrebat ca asa seaca a fost tusea mea de anul trecut...parca era un sunte de foca sau latrat , tare urat si trecu cu ceapa :)
andira sper sa se rezolve si la tine cu femurul, iti tinem pumnii peste 2 saptamani
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Jasmine spune:
fetelor,am si eu o intrebare la cele care ati facut eco la dr Herghelegiu la Sanador : se respecta orele la programari sau se asteapta mult si bine pe hol?
saptamana viitoare am si eu programare (facuta din septembrie) si mi-e groaza,ca eu nu pot sa stau nici 30 min in picioare sau pe scaun fara sa se intareasca burta si sa ma doara.
mi-ar parea tare rau sa renunt la aceasta eco,dar daca e mult de asteptat se pare ca n-am incotro
30+ 
miria_cristina spune:
ANDIRA - Pai, deaia ciorba zic, ca ceilalti sunt cozonac si asa mananc oricand. Vai, mi-e o pofta!!! Da', m-a traznit!![]()

ROXANA - Ce-mi dai sa-ti zic?![]()
![]()
Mult oricum as da-o! Vreo 15-16 kg aveam saptamana trecuta. De cand sunt mai atenta la ce mananc stagnez, dar asta nu inseamna mare lucru. Ca nu pot tine regim si poftele sunt la locul lor.
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
miria exact atat am pus si eu :))) ne paste 20 pana nastem !
tot e ceva fata de 30 prima oara
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
irinabobe spune:
jasmine la eco la herghe nu se asteapta, poate cel mult 10 minute fata de ora programata...
32
Rares