Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 8
bordeancavio spune:
annnya, eu zic sa nu fii stresata, ai incredere ca va fi bine. tie ce prblema ti-a zis ca ar fi? mie la morfo de 22 sapt mi-a zis, prima oara dr (nu dr meu, ci cea de la morfo) ca se vede un punct alb la inima, care ar putea fi o problema, dar pt ca nu se corela cu alte semne si triplu test a fost ok, atunci ea a zis ca ar fi ok. ma rog, mai vedem la 32 sapt cum mai e. si eu m-am speriat, agitat, cand am citit acasa pe net ce inseamna, dar.... m-am gandit ca tre sa fim pozitivi, e doar un semn, nu e ceva clar, si poate sa fie totul foarte ok! am inteles ca aceste puncte albe apar la mai multe pers, si nu este nimic in neregula in final. acum depinde ce probl ti-a zis tie??? daca vrei vorbim sau pe pm daca e mai bine. pupici si nu sta stresata.
vio asteptand pe bebe
28+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bordeancavio bumbitza, felicitari pt eco! ai grija cu colul, chiar ti-a zis repaus la pat?? eu la 25 sapt la eco aveam colul scurt cam 2-2,5 si mi-a zis total la pat. bine, ca nu pot chiar asa, dar incerc sa ma menajez. eu mai am abia la 32 sapt mofo, sunt curioasa atunci cum o fi colul. ![]() dayanara, e seaca rau de tot!!! nu am expectorat deloc-deloc. ma ia tusea, simt ceva in gat, nu jos in piept, dar nu pot sa scap de ea, uneori ma inec de la tuse, si chiar imi vine sa vomit. am fost la dr pt plamani a zis ca e ok, nu e probl, si la orl, unde a zis ca gatul - bronsita e de vina. am auzit pe multi cu probl cu tusea iarna asta, rau de tot, matusa mea e de la craciun cu tusea - atat, si nici cu antibiotic nu i-a trecut. ea expectoreaza si tot degeaba. se sufoca de tuse. vio asteptand pe bebe 28+ Tudor Cristianpoze http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute# |
Multam Vio
Mi-a zis sa nu fac efort deloc si sa stau intinsa des, sa ma odihnesc etc. E bine ca de luni sunt si in prenatal, asa ca e mai usor sa stau cumintica. La mine e si sarcina destul de jos si ma cam apasa, bebe e intoarsa cam de pe la 27s, ma gandesc ca si asta influenteaza poate..Bafta multa la eco, nu mai e asa mult, te asteptam cu vesti bune!

31+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bumbitza
Multam Vio Mi-a zis sa nu fac efort deloc si sa stau intinsa des, sa ma odihnesc etc. E bine ca de luni sunt si in prenatal, asa ca e mai usor sa stau cumintica. La mine e si sarcina destul de jos si ma cam apasa, bebe e intoarsa cam de pe la 27s, ma gandesc ca si asta influenteaza poate..Bafta multa la eco, nu mai e asa mult, te asteptam cu vesti bune! ![]() |
Hai ca vroiam sa editez si am dat reply

Cu tusea asta seaca, ai incercat cu sare pe piept? Poate se coace si n-o sa mai fie asa de nasol
aburi de apa cu sare? poate ajuta.
31+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
miria_cristina spune:
Pentru tuse, eu am luat sirop de Patlagina si Sirop de muguri de brad cu miere, miere cu teai de tei si lamai la greu si comprese cu carmol si spirt in jurul gatului.
Si mai faceam inhalatii cu propolis diluat in ser fiziologic care mi-au facut minuni.
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
annya9 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bordeancavio annnya, eu zic sa nu fii stresata, ai incredere ca va fi bine. tie ce prblema ti-a zis ca ar fi? mie la morfo de 22 sapt mi-a zis, prima oara dr (nu dr meu, ci cea de la morfo) ca se vede un punct alb la inima, care ar putea fi o problema, dar pt ca nu se corela cu alte semne si triplu test a fost ok, atunci ea a zis ca ar fi ok. ma rog, mai vedem la 32 sapt cum mai e. si eu m-am speriat, agitat, cand am citit acasa pe net ce inseamna, dar.... m-am gandit ca tre sa fim pozitivi, e doar un semn, nu e ceva clar, si poate sa fie totul foarte ok! am inteles ca aceste puncte albe apar la mai multe pers, si nu este nimic in neregula in final. acum depinde ce probl ti-a zis tie??? daca vrei vorbim sau pe pm daca e mai bine. pupici si nu sta stresata. ![]() |
"Absenta decalajului de insertie a valvelor atrioventriculare, fara defecte septale decelabile". Suna foarte SF, insa dupa ce mi s-a explicat cam ce ar fi...am crezut ca o iau razna... Nici nu vreau sa-mi amintesc, nici sa va explic cam ce inseamna... Cand am fost la ultima eco m-am rugat in continuu sa fie bine si se pare ca mi-au fost auzite rugile... totul parea in regula... Mi s-a propus sa mai fac o eco dupa 28 de spatamani pentru ca inimioara e mai dezvoltata...
Luni e ziua si abia astept sa treaca si sa fie ok!
28
Radu Alexandrupoze
mar_apr_2010 spune:
Am completat pe prima pagina cu datele urmatoarelor fete:
Emiliapop, papushicata, monicelu, AndiBebe, ronas, Jasmine, nafi, annya9 , sper ca n-am gresit ceva pe acolo. Daca e ceva sau trebuie completat dati un semnal. Imi pare rau ca nu s-a completat la timp, probabil fiecare lasa treaba in baza alteia.
edit: Lindal, am uitat sa ma deconectez.![]()
Erina spune:
Buna si de la noi!
Greenfrog incredere multa si sanatate bebelusului. Sper ca vestile de saptamina viitoare sa fie mai bune!
Andra sanatate iepurasului dulce.
Castelana condoleante pentru bunica ta. Sa o odihneasca Dumnezeu!
Oana, eu va citesc dar nu am foarte mult timp sa postez. Daria ma solicita mult si postez mai des la grupul ei.
As avea si eu sa ma pling de dureri si de senzatia de apasare pe col si altele dar sper ca totul sa fie bine pina ala urma si sa mai treaca 4 saptamini.
Vroiam sa te rog daca updatezi montajul cu burticile sa folosesti si poza mea trimisa pe mailul de yahoo. Daca ai facut-o deja scuze.
Numai bine tuturor burticilor si mamicilor de iepurasi!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
2anke spune:
greenfrog vreau sa-ti povestesc de baietelul meu, care tot asa cand era in burtica a observat dr pete pe rinichi, iar dupa nastere s-a observat ca rinichiul drept este dublu fata de cel stang. Ceva nu functiona la cel stang (artera de la rinichi era infundata). A fost tinut sub observatie 3 ani, si amanata operatia in speranta ca se repara de la sine si asa a fost totul s-a reglat natural. La copii mici se regenereaza multe organe dupa nastere daca nu-s 100% in ordine. Nu-ti pierde speranta ca totul o sa fie bine.
Anca
32+ cu
si
Lucas 4 ani+9 luni