Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Honeybaby, de cand isi face loc "caracatita" mea mica, mi-a mai crescut burta cu 4 cm, am ajuns la 106cm

Rebiana am inteles ca desi ai si tu simptomele mele, colul e ok. Dar ai intrebat cumva medicul ce inseamna aceste intepaturi si usturimi??
As fi tare curioasa, si eu nu ma mai duc la dr pana nasc. Poate aflu de la voi
Michelle, cand mai citesti ca si alte fete simt la fel, parca te linistesti, nu?

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

cu mare intarziere, felicitari Ramy pentru printesa Briana, sa fie sanatoasa si mancacioasa iar tie refacere rapida.

Nu am reusit sa ma intru pe la voi, vineri a fost ziua Dariei, am avut invitati 7 copii + parintii aferenti, sambata au venit nasii iar luni am reusit sa fac morfologia de trim.3 la Herghelegiu. cam sarac la vorbe, dar mi-a spus ca este totul in regula, nu a vazut nicio problema in dezvoltarea bebelinei. si are 1500gr la 31 sapt.

Oana, ce putin mai ai, wow, din zi in zi te poti astepta sa-ti tii pruncul in brate.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 31+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Nemary La multi ani printesei daria, sa creasca mare,sanatoasa si cuminte...ca de frumoasa , nu mai incape vorba

Freedelia, Miria am citit de certurile voastre cu sotiorii dragi..Totusi, nu pot pune totul pe seama sarcinii, pt ca la faza cu fumatul intr-o casa de nefumatori si eu m-as supara fara sa fiu insarcinata...
Eu m-am abtinut de la certuri si observatii din cauza ca toti spun: "pai esti mai iritata din cauza sarcinii", dar nu-i neaparat adevarat...Am preferat sa tin in mine nervii..dar si dupa ce nasc....uhu ce o sa-mi dau drumul

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

voi ce mancare mai faceti ca eu am ramas in pana de idei...vreau ceva care sa nu necesite mult timp...am intrat si pe la ce gatim azi si mi se pare ca trebuie sa stau pana deseara sa fac tot ce scriu unele fete pt o zi..
n-am pofta de nimic special , de fapt nu prea am pofta de mancare si ma gandesc la o solutie sa ma faca sa mananc ceva...

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj Mami & Iarinutzu
36sapt+ victor,rares???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Am revenit dupa o scurta pauza de un somnic. Asa ma simt slabita si fara niciun chef...

Miria scumpa foc Damiana. Abia astept sa imi vad si eu printesica mea!

Lindal intr-o perioada ma interesau si pe mine astfel de cursuri, dar acum e un pic cam tarziu si plus ca ma paste cezariana .

Briza e foarte frumos cand retraim momente placute din copilarie. Si imi doresc ca si copii nostri sa aiba astfel de trairi!

Oana felicitari pt cele 37 de saptamani! Doamne ajuta sa fie bine in continuare.

Oanka citandu-te pe tine iti spun sa poti indeplini toate sarcinile cu brio si sa nu nasti pe strada. Ai grija de tine si de micuta Emilia!

Rebiana felicitari! Si bafta la urmatoarea eco, dar sa stai cumintica!

Michelle uneori e mai bine sa stai mai relaxata. Prea mult stres nu face bine, nici tie si nici la bebe. Mie una imi plac mai mult doctorii care nu te inspaimanta din orice. Somnic usor de dupa-amiaza!

Cam gata ca m-am intins cat o zi de post... vorba ceea din babe.

35+ Irina

AMR 4+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Anca, multumim de urari.

aaa, am uitat sa va spun de colul mea, se pare ca are cam 38 mm, mie mi se pare cam mult mai ales ca la eco de trim 2 avea cam 35 mm iar eu in pat nu am stat deloc. si in plus ma inteapa sau am dureri zilnice acolo.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 31+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Oana, si tu ai dreptate! Eu vreau doar ca fiecare fata sa se simta bine primita (asa cum am fost si eu primita si m-am simtit bine), iar faptul ca unele fete au postat doar o data sa nu fie din cauza neospitalitatii noastre percepute de ele (din partea noastra poate doar o scapare sau preocupare cu altceva).

30+ (AMR 9+)

Mergi la inceput

Nemary La multi ani Dariei! Si sa fie sanatoasa! Si felicitari pt rezultatele de la eco.

35+ Irina

AMR 4+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Loriangi si eu eram in pana de idei... Dar cum as-i manca ceva acru iar sotul ceva cu carnita ca deobicei, m-am gandit ca o sa fac niste carne de pui la cuptor cu multe legume si o salata de varza murata. Mai usor pt mine nici ca se poate.

35+ Irina

AMR 4+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Ami_84 si celelalte fete aflate "pe ultima suta de metri" (a se citi "in luna a 9-a") din Iasi: stiu ca e tarziu, insa daca va intereseaza tot acolo se organizeaza si sedinte de fitness postnatal. Asta ca sa ne revenim frumos si repede la forma ideala.

30+ (AMR 9+)

Mergi la inceput