Cursuri gratuite pentru viitoarele mamici

Cursuri gratuite pentru viitoarele mamici | Autor: Ioana77

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!

Saptamana trecuta, absolut intamplator (eram internata), am fost invitata la un curs pentru femeile insarcinate.

Seria in care sunt eu dureaza 5 saptamani (una a trecut), 2 module/saptamana a cate 2 ore (poate tine si mai mult, depinde de cate intrebari apar) MARTI si JOI de la ora 18.00 in Spitalul Sf.Pantelimon, et 3, biblioteca.

Am inteles ca urmatoarele serii vor avea un modul/saptamana si vor dura deci 10 sapt.

Este un curs conceput cu sprijinul Prof. Dr. Ancar si prezentat de catre Dr.Marius Calomfirescu.

Cele 10 module contin informatii despre sarcina si nou-nascut, sunt in forma de Prezentare "Power Point", bine structurate ca informatie si pe intelesul nostru ca limbaj.

Asa cum am spus in titu, este gratuit.

Am dorit sa va dau informatia aceasta deoarece in acest mod avem sansa de a primi informatii si raspunsuri de la medici competenti, precum si sansa de a discuta si de a ne cunoaste intre noi, viitoarele mamici. Si credeti-ma ca nu e ca atunci cand mergem la dr. care ne urmareste sarcina si suntem preocupate sa intrebam si una si alta. E o atmosfera relaxata.

Daca vreti sa veniti, se poate si in seria din care s-au scurs deja 2 module.

Pentru urmatoarele serii, va tin la curent.

O seara frumoasa,

Ioana si "Arturicii - sapt 24"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clara spune:

ioana, si cum se procedeaza?
venim pur si simplu?
ne lasa la poarta?

Mergi la inceput

tu o sa nasti la pantelimon?
cine te urmareste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna Clara,

Despre curs, vii pur si simplu. Eu merg azi.
La poarta spui unde mergi.

Voi naste la Pantelimon. Nu stiu cand (DPN e la sf lunii ian) pt c-am gemeni si s-ar putea sa "vina" mai repede. Tu?

Poate ne vedem la curs.

Ioana si "Arturicii - sapt 24" -

Mergi la inceput

ioana, nu am ajuns la curs.
as vrea sa nasc la pantelimon pentru ca stau f aproape, dar inca nu stiu ce conditii sunt in spital. merg la dr stanciulescu.
stii ceva despre el, ce conditii sunt in spital la maternitate?
tu la ce doctor mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna!

Eu merg la Prof dr Ancar, tot la cabinet. Din pacate pana acum a fost nevoie de 2 internari la mine:

Prima data cand am fost internata am vrut sa vad cum e la rezervele cu plata. Este SUPER. Impecabil, TV, baie in camera, mobilier nou, asternuturi curate, mancare f. buna 2 paturi in camera dar am stat singura. Pret: 30 euro/zi.

A doua oara am stat pe etaj, intr-o rezerva de 1 pat. Curatenie, asternuturi curate, cablu pt TV (cu TV de acasa daca vroiam), baie, dus dar mobilier vechi. Pret: zero.

In general situatia e ca in majoritatea spitalelor: nimic incantator.
Eu voi naste aici pt ca merg dupa dr nu dupa spital.

Imi pare rau dar nu stiu nimic de dr Stanciulescu. E tot la Pantelimon?

Ioana si "Arturicii - sapt 24"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

salve

daca sunt in PowerPoint poate poti sa le iei si sa ni le trimiti si noua? e o idee. ca eu nu sunt din Bucuresti, deci nu pot sa ajung la ele, dar m-ar interesa. Si sunt sigura ca l-ar interesa si pe alte fete.

pupici si sanatate

Mergi la inceput