MONTIGNAC (132) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele,am tot citit din urma ce ati scris si parca ma bate si pe mine gandul sa ma apuc de Monti desi nu sunt o fire foarte ambitioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

cine foloseste fructoza? ce parere aveti despre ea? eu mi-am luat de la redis, dar mi se pare cam nenaturala, are un iz chimic. voi in ce cantitati o folositi?
Oricum aseara am facut-o lata! am facut compozitie de bezele cu nuca si am mancat-o cruda cu barbatu-meu, ca era prea buna! dupa care mi s-a facut rau de greata, de la atata dulce, si am vomitat

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Apropos de fructoza.Se poate folosi ca indulcitor pentru cafea,ceai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Merci PUISORULE, ar trebui sa -ncerc azi checul ca am in frigi branza si nu o mananca nimeni dar mi-e ca daca fac azi sigur imi infing coltii in el ca nu rezist...si asa nu m-as porci pana nu ma cantaresc...cred ca mut inapoi cantarul pe vineri ca de cand e lunea nu arata deloc bine....mai ales ca vine valentin-dai si se lasa cu ceva ..sarbatoresc

pt. azi am facut champignone dar cred ca sar peste pt.ca am o greata dupa omleta de dimineata care nu mai trece nicicum..si cand ma gandesc ce cu pofta asteptam salata de broccoli pe care am facut-o aseara pt.cina de azi...tare mi-e ca ii zic pas si la asta
fructoza si eu am luat si nu mi se pare sa aiba iz de chimicale..eu am folosit-o doar o data pana acum..in combinatie cu multa cacao asa ca nu stiu ce sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fructoza este indulcitorul recomandat de Monti ... se poate folosi la orice ...cafea, ceai , prajitura

fructoza este zaharul din fructe , eu stiu ca e natural ... 99% fructoza in compozitie ...

ayumi bine ai venit printre noi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"


s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Citat:
citat din mesajul lui acusor

Ma interesa daca ati reusit sa faceti paine Monti (apa, drojdie si faina integrala) in masina de paine.
Daca nu iese, o dau cucului de masina si revin la cuptorul normal

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem


da, iese , initial am avut senzatia ca nu o sa se "lege" nimic, a iesit buna, copata, dar ..... sfaramicioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

phuu nici nu am dat buna ziua!

Eu zic ca e luna in crestere si retinem apa de aia arata mai mult cantarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

phuu nici nu am dat buna ziua!

Eu zic ca e luna in crestere si retinem apa de aia arata mai mult cantarul!

Alina, mama de Vlad


hm, adica daca pana si luna se ingrasa... noi am fi mai breze?!
Si cand incepe luna aia sa slabeasca, ca nu mai am rabdare!

Ayumi, welcome to the club!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Buna!
va tot citesc si v-am urmat, de vreo 2 saptamani, exemplul. Merge asa si asa...insa vine postul si eu tin acest post...deci mai e cineva care incerca Monti pe timp de post?? Ce e greu dpdv-ul meu? faptul ca nu e voie orez si paste "obisnuite" ci doar din cele mai scumpute un pic si nici alea prea des in faza 1. Si mai greu e ca va trebui sa gatesc in fiecare zi...dar daca cineva a experimentat Montignac in post poate imi va servi ca exemplu.
Va admir pt eforturile voastre si va tin pumnii sa ajungeti la greutatea care va face fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

madalina, daca as tine post (n-am incercat niciodata) as apela la urmatorul meniu Monti

dimineata as merge pe 2 variante si le-as alterna o zi una o zi cealalta
- gem indulcit cu fructoza cu wasa (2-3 feliute)
- un fruct (pomelo, ananas, mar)
(ar mai fi si variantele salata de vinete, sau niste zacusca - eu le evit pentru ca as manca borcane intregi)

pentru pranz as apela la:
- ciorba de legume sau ciorba de fasole boabe - as gati o oala mare in fiecare saptamana si de-acolo m-as alimenta
- pentru felul 2, mancarici din astea rapide (ceva de fasole verde, niste vinete la cuptor, dovlecei, o salata cu legume)

pentru cina

- as cam reveni la ciorba de la pranz, daca mi-ar fi lene sa fac altceva
- altceva insemnand un orez cu legume sau paste cu legume de 2 ori/saptamana parca e voie, ciuperci la gratar, la cuptor

pentru gustari
- nuci crude si migdale crude; nucile sunt mai ieftine in piata (am descoperit si eu de curand); mie o punga de migdale de 250g imi ajunge cam 10-12 zile, deci nu e o investitie enorma

de ce trebuie sa gatesti in fiecare zi? mai ai cateva zile cu peste care te pot scoate din monotonie. mai sunt tot felul de chestii pe care eu nu le mananc dar citesc ca sunt bune: naut, linte, etc


Mergi la inceput