LMA licurici ian - feb 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Anna tocmai discutam cu sotul meu ca, chiar despre cauze nu am intrebat. Ne-a explicat Dr. Topor cum e operatia si eu nu ma ingrijorez atat de operatie, caci stiu ca nu este complicata, cat de anestezie care este generala...ma ia asa un fior numai cand ma gandesc ...

Acum am niste timp liber la munca si vroiam sa citesc despre asta.

Te intrebam pt ca sotul meu are o obsesie sa nu faca fi-su hernie, si ma innebuneste din orice..sa nu-l mai las sa faca nu stiu ce ca face hernie...Vladut nu sta o clipa, sare, cara sticle, scaune..., dar Razvi e mai linistit, si de aia eram curioasa. puiutul sa scape usor, chiar daca operati e usoara eu ma rog sa scape fara

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna nici Razvi nu mai e linistit de mult ...zilele trecute plimba scaunul lui tati prin sufragerie, il tragea de picioare...si e greu scaunul, nu gluma...se joaka cu sticle de 2 litri pline, ba chiar a ridicat un pic si un bidon de 5 litri...are o fortaaaa

Si eu sper sa se retraga in timp si sa scapam de operatie , dar daca asta o sa ni se recomande asta o sa facem. Numai sa-i fie lui bine.

O sa incerc sa sun la Euroclinic sa-i rog ca in cazul in care anuleaza cineva programarea la Dr. Nedelcu sa ne anunte si pe noi. Poate reusim mai devreme, ca numai la asta ma gandesc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Deci asa, Razvi, face multe nebunii Tin pumnii sa gasiti un loc la eco mai repede!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Cadia la mine daca e ca la prima sarcina trebuie sa astept sa trec de 20 de saptamani sa scap de dat la rate. Dar mai sper ca e cum zice Roxana una rea si una buna.

In fine eu nici n-am ajuns la controlul de 1 an sa vad daca sunt ok, plus ca am cezariana asa ca om vedea pe cand bebe.

Si eu tot cezariana

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy tinem pumnii sa gasiti mai repede un loc la eco.

bee ce frumos ca mergeti de Paste in Grecia!

Noi am fost acum 2 ani de Pasti intr-o croziera in Grecia si a fost SUPERB! Cadoul cel mai mare a fost ca m-am intors cu Nadia - samburel in burtica. Poate va intoarceti si voi cu bb2!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

NATY, sincer nu-ti pot spune cat am facut pe drum pana la Albena, ca la dus am ratacit drumul iar la intors am facut multe opriri (am fost 4 masini).Am fost la all inclusive, dar fara bauturaiar hotelul se numeste Flamingo Grand Hotel(au o parte de 4 si una de 5 stele).Noi am fost la cea de 5.

Si eu abia astept sa mergem in Elvetia in luna mai (fara Clarutza) ca vrem sa vizitam mai multe locuri si sa mergem si intr-un parc de distractii din Germania.Tocmai de aceea as mai astepta cu BB2 ca si acum 2 ani cand eram gravi am fost in Disney in Paris si nu am putut profita de tot ce era acolo.

Mergi la inceput

A venit doctoritza, am facut vaccinurile amandoua. I-am dat preventiv 5 ml de Panadol si acum vad ca sta linistita in patutz.Sa dea dzeu sa fie totul bine.

Mi-a recomandat pediatra sa facem si antivaricelicul.Voi il faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Noua inca nu ne-a zis decat de Infarix ca vaccin la 1 an.Luni avem programare si vedem ce mai zice si de restul.

Noi cand am ramas insarcinata aveam in plan un tur Germania, Belgia (de aici ceva excursii de o zi in Franta) si apoi prin Italia si Croatia spre casa. Dar na...se dusera planurile.
Anul trecut cu Marius am facut aproximativ 3000 km in 3 sapt. TM-Constanta-Bulgaria-Constanta-Piatra Neamt-Suceava-TM. Acum nu stiu daca ar mai avea atata rabdare la drum.Atunci avea 7 luni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula
Anul trecut cu Marius am facut aproximativ 3000 km in 3 sapt. TM-Constanta-Bulgaria-Constanta-Piatra Neamt-Suceava-TM. Acum nu stiu daca ar mai avea atata rabdare la drum.Atunci avea 7 luni.

De asta imi e si mie teama, ca initial am vrut s-o luam si pe Clara in Elvetia, dar m-am gandit si la drum printre altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am reusit sa fac programare la Dr. Nedelcu sapt viitoare pe 11 februarie insa la Sanador si nu la Euroclinic unde gasisem abia in aprilie.

Acum sper sa nu fie nimik in neregula (conflict de interese intre clinici) noi primind recomandarea de la dr Topor care e in Euroclinic.

Mergi la inceput